Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Tu cat de rea esti?

Tu cat de rea esti?

Fiecare om are o doză de maliţiozitate pe care o scoate la iveală în funcţie de capacitatea de autocontrol, educaţie şi zodie. Se spune că femeile sunt mai mult răutăcioase decât rele. Să aflăm ce părere au planetele despre acest delicat aspect!

Sunt momente care nu ne fac deloc mândre de noi însene. Există situaţii şi chiar persoane capabile să scoată ce-i mai rău din noi. Suntem sau putem fi rele în mod diferit, iar semnul zodiacal ne influenţează părţile mai puţin plăcute ale personalităţii. Însă doar conştientizând care ne sunt defectele putem controla şi schimba situaţia în bine.

Berbec

Te numeri printre femeile considerate foarte răutăcioase, dar eşti doar impulsivă şi rea de gură. Dacă cineva nu-ţi este simpatic, cu greu poţi fi obiectivă în privinţa acelei persoane şi tinzi s-o elimini din schemă. Dacă te împunge ghimpele geloziei, poţi deveni un adevărat pericol pentru rivală.

Sfat: numără până la zece înainte de a da o replică răutăcioasă!

Taur

Marele tău păcat este ranchiuna. Nu prea uiţi şi nu ierţi, ţi-e greu să te împaci cu oamenii cu care te-ai certat şi tinzi să-i vorbeşti de rău pe unde apuci, pentru a-i desfiinţa în ochii celorlalţi. Pentru că eşti sensibilă, dar şi foarte orgolioasă, apărarea ta este de multe ori atacul.

Sfat: ca să poţi fi iertată, învaţă la rându-ţi să oferi iertare!

Gemeni

Uneori, te crezi buricul pământului şi le arăţi foarte puţină îngăduinţă celor despre care crezi că nu se ridică la nivelul aşteptărilor tale. Bârfeşti cu maliţiozitate, râzi de unii oameni, dar nu gratuit – chiar consideri că acele persoane nu sunt demne de respect. Faci urât la mânie, noroc că supărarea nu te ţine mult.

Sfat: nu acţiona întotdeauna în virtutea primei impresii proaste despre cineva!

Rac

Când sensibilă şi delicată ca o garofiţă, când crudă şi neiertătoare cu cei din jur. Răzbunarea este arma ta favorită. Mai grav e că omul vizat nici nu ştie ce l-a lovit. Doar se dovedeşte, mai devreme sau mai târziu, că în spatele maşinaţiilor ai fost tu. Dintr-o prietenă bună, te poţi transforma într-un duşman de temut.

Sfat: încearcă să iei oamenii aşa cum sunt! Nimeni nu e perfect, nici măcar tu.

Leu

Deşi umbli deseori cu nasul pe sus, nu eşti în stare de gesturi care să-i rănească grav pe cei din jur. Poate doar involuntar să faci câteva victime, dar nu rumegi niciodată planuri de atac sau răzbunare. Rea poţi fi cu tine, pentru că te pedepseşti pentru tot ce crezi că ar fi trebuit să faci şi n-ai fost în stare.

Sfat: încearcă să te impui cât mai puţin în faţa celorlalţi! Ei vor rămâne în preajma ta de plăcere.

Fecioară

Critici şi iar critici. Nimic nu-ţi convine şi simţi plăcere când te contrazici sau închizi gura cuiva cu un argument imbatabil. Uneori, cauţi polemicile cu lumânarea, doar aşa, de dragul ciorovăielii. În încercarea de a-ţi dovedi mereu superioritatea, dai putere drăcuşorului de pe un umăr şi cam ignori spusele îngeraşului de pe celălalt.

Sfat: ce ţie nu-ţi place altuia nu face!

Balanţă

Tu poţi răni de moarte cu indiferenţa ta. Nici nu-i nevoie să fii rea, doar dispari şi gata, găseşti că-i pierdere de vreme să porţi duşmănii şi să intri în conflicte. Faci foarte mult rău cuiva atunci când pleci, deşi ar trebui să stai şi să contribui la rezolvarea problemei generate, poate, şi de tine. Altfel, nu umbli niciodată cu sabia scoasă.

Sfat: nu mai da bir cu fugiţii, rămâi şi înfruntă situaţia!

Scorpion

În jurul nativelor acestei zodii s-au născut adevărate legende: sunt misterioase, perverse, chiar diabolice. Să nu exagerăm totuşi! Desigur, ai un talent de a manipula oamenii pe care nu ţi-l poate lua nimeni, dar nu eşti iremediabil rea, ci doar extrem de capabilă să ripostezi când te simţi călcată pe coadă.

Sfat: ce zici de o confruntare față în față? Poate fi mai eficientă decât lovitul pe la spate.

Săgetător

Poţi fi foarte rea cu oamenii pe care îi consideri falşi, ipocriţi, chiar dacă nu te afectează direct ce fac sau spun. Nu le suporţi atitudinea şi simţi nevoia să ripostezi. Iar ei, dacă nici măcar nu te cunosc, te cataloghează imediat ca răutăcioasă. În încercarea de a face o lume mai bună, foloseşti metode nu foarte ortodoxe.

Sfat: concentrează-te asupra oamenilor care-ţi plac şi care scot ce-i mai frumos din tine!

Capricorn

Tu nu vrei să creezi probleme, dar căutarea soluţiilor pentru unele deja existente te poate transforma într-un om dur, capabil să calce pe cadavre pentru a ajunge la rezultatul dorit. Scopul scuză mijloacele e o vorbă ce se aplică des în cazul tău. Pentru un bine general, eşti în stare să umileşti şi să jigneşti gândind că aşa faci „curăţenie“.

Sfat: poţi face treabă bună şi fără atitudine de general. Încearcă!

Vărsător

Atât îi trebuie cuiva – să spună ceva rău despre tine! E jale dacă e cineva care nu-ţi cântă în strună. Poţi crea o atmosferă atât de apăsătoare, încât cel vizat să plece cu coada între picioare. Ba o remarcă acidă, ba un râs ironic, ba un zvon bine plasat şi reușești să desfiinţezi persoana respectivă. Vai de ea dacă nu ţine la tăvăleală!

Sfat: nu toţi cei care spun ceva rău despre tine îţi vor răul. Ascultă argumentele înainte de atac!

Peşti

Deseori, eşti răutăcioasă, ridici mult tonul când te cerţi, dar îţi lipseşte maliţiozitatea camuflată sub zâmbet, comună multor femei din alte zodii. Când ai nervi, chiar ai nervi, iar când zâmbeşti, chiar zâmbeşti. Poţi acţiona şi dur, şi nedrept, dar pe faţă, iar cel vizat are şansa de a se apăra imediat. Asta, dacă are cu ce.

Sfat: nu ţi-ar strica un pic de diplomaţie.

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.26/03.07.2014

Autor:  Alina Grozea

Sursa foto:Fotolia

Comments

comments

Lasă un răspuns