Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > 10 sfaturi pentru Berbeci

10 sfaturi pentru Berbeci

Zodie energica si plina de potential Berbecii vor aprecia din plin aceste 10 sfaturi care se potrivesc perfect stilului si personalitatii lor.

1. Canalizeaza-ti energia in exces spre relatia de cuplu si gasca de prieteni. Veai avea de castigat si tu si ei!
2. Poate nu ti se pare cea mai distractiva activitate, dar trebuie sa petreci mai mult timp cu familia. O sa aduci mare bucurie!
3. Speculeaza mai mult increderea si focul tau interior care atrag oamenii catre tine. O sa ai mult mai mult de castigat. 4. Atunci cand te-ai hotarit asupra unui lucru, tine cont si d eparerile celor din jurul tau. Uneori ti-ar putea fi de mare folos.
5. Garderoba ta include atat piese clasice, cat si piese valoroase, de lux. Combina-le si vei avea un stil personal adecvat temperamentului tau.
6. Fa mai des ceea ce iti place atat de mult: plimbarile de una singura, cu castile in urechi.
7. Adori sa domini si nu ti-e teama sa spui cu voce tare ce-ti doresti. E bine, dar stabileste-ti niste limite pe care sa nu le depasesti pentru ca nu poti calcula niciodata efectele pe termen lung.
8. Ai mereu chef sa calatoresti – nu mai sta pe ganduri si fa-ti mai des pe plac. pentru excursii cu rucsacul in spate nu este nevoie de credit la banca. Te simti prea bine in natura ca sa nu faci asta mai des.
9. Esti foarte sceptica si laudele sunt mereu cu picatura. Fa mai des complimente celor din jur si ai sa vezi niste rezultate uluitoare!
10. Esti foarte indrazneaza. E foarte bine. mimeaza uneori timiditatea si ai sa vazi multe lucruri dintr-o alta perspectiva.

Citeste si:

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply