Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > 2014, Calul de Lemn, dragostea si sanatatea

2014, Calul de Lemn, dragostea si sanatatea

Primele previziuni ale anului 2014 din perspectiva Calului de Lemn arata ca lucrurile au o cale buna pentru toata lumea. O sa avem ceva mai multa energie, o evolutie buna, mai multa indrazneala si incurajarea imaginatiei, pana la urma unul din motoarele secrete ale omului. Calul de Lemn aduce bucurie, deschidere si mai multa speranta. Trebuie spus ca in simbolistica chinezeasca, Calul de Lemn semnifica copilaria si energia inceputului.

Cum stam cu dragostea si sanatatea in 2014, anul care sta sub semnul Calului de Lemn? Iata cateva detalii.

2014, Calul de Lemn si dragostea

 

Maimutele, Mistretii si Dragonii au parte de cele mai intense trairi pe plan sentimental.

Pentru implinirea si concretizarea lor este nevoie insa de indrazneala si putin curaj. Fiecare nativ trebuie sa-si evalueze corect potentialul si sa stie sa faca diferenta intre realitate si iluzie. Iluziile se vor spulbera, iar ceea ce ramane in urma este mai mult decat au primiti in anii trecuti.

Caprele si Cocosii, nativi care sunt in cautarea sufletului lor pereche de mai multi ani vor primi linistea de care au nevoie. Nu se vor resemna dar vor invata sa se multumeasca cu ceea ce au si ceea ce au primit deja si vor constata ca cea ce au este exact ceea ce le trebuie.

Iepurii, Bivolii si Cainii sunt preocupati de restabilirea unor relatii vechi compromise din cauza unor circumstante independente de vointa lor. Nu vor reusi toti, dar acolo unde reanimarea vechilor legaturi o sa fie posibila aceasta o sa aduca satisfactii mari.

Serpii, Sobolanii si Tigrii isi consolideaza relatiile si sunt printre cei mai fericiti. Cautarile lor sunt incheiate si tot ceea ce au de facut este sa-si dezvolte relatiile care merg din ce in ce mai bine.

In ceea ce-i priveste pe Cai acestia au tot ce vor la picioarele lor. Dar exact ca in realitate trebuie sa aiba grija sa nu calce in …. copite ceea ce le este oferit cu generozitate in cursul anului. Pentru asta au nevoie de multa atentie si o buna capacitate de a face diferenta intre ceea ce primesc si ceea ce le trebuie. Aceasta o sa fie si principala preocupare a Cailor in 2014. Sa aleaga ceea ce le este cu adevarat necesar din ceea ce primesc in anul lor. Una peste alta despre toti nativii Cal se poate spune ca vor avea noroc in dragoste!

Afla pe pagina urmatoare toate detaliile despre sananate in anul Calului de Lemn.
 

 

Calul de Lemn aduce bucurie, deschidere si mai multa speranta. Trebuie spus ca in simbolistica chinezeasca, Calul de Lemn semnifica copilaria si energia inceputului. Ceva mai multa energie, o evolutie buna, mai multa indrazneala, si incurajarea imaginatiei, pana la urma unul din motoarele secrete ale omului.

2014, Calul de Lemn si sanatatea

 

In 2014 sanatatea tuturor nativilor o sa se imbunatateasca. Ameliorari ale starii generale vor avea toti nativi, dar in mod diferit.  

Serpii sunt cei mai aveantajati. Capacitatea lor de autoregenerare o sa fie activata in cea mai mare masura. Mistretii se vor bucura de o recuperare generala pe care o vor simti mai ales in a doua jumatate a anului.
Sobolanii vor reusi sa-si invinga suferintele singuri. Sunt foarte rezistenti si vor profita de beneficiile anului 2014.

Iepurii trebuie sa dea atentie sanatatii, desi starea lor generala este mult mai buna decat anul trecut.
Cainii si Bivolii raman la nivelul anului trecut, care a fost unul bun pentru ei si care se va mentine si de aici inainte. Cainii trebuie sa evite suprasolicitarea.
Tigrii si Cocosii in schimb, trebuie sa dovedeasca prudenta. Anul 2014 o sa fie foarte dinamic ceea ce isi va pune aprenta asupra sanatatii lor. Oboseala o sa fie prima si cea mai mare problema.
Dragonii si Maimultele risca traume in prima parte a anului, dar in ansamblu nu au probleme.  
Caprele si Caii se vor putea lauda cu o imbunatatire semnificativa a starii de sanatate.

In loc de concluzii

 

In general, anul 2014 si Calul de Lemn va schimba distributia puterilor. Cele mai valoroase calitati vor fi capacitatea de a lua decizii rapide, ciudate si de a gasi alternative rapide pentru situatii extraordinare. Ingeniozitatea si istetimea sunt mai valoroase decat puterea si forta (fie ca este cea financiara sau fizica), iar succesul o sa fie al celor care vor reusi sa-si schimbe comportamentul si vor fi pregatiti pentru orice eveniment neasteptat.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns