Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > 2015, anul Caprei albastre

2015, anul Caprei albastre

Anul 2015 este, după zodiacul chinezesc, anul Caprei albastre sau numită şi Capra verde de Lemn. Anul Nou chinezesc începe în 19 februarie 2015, fiind un calendar lunar, în momentul în care va fi prima Luna Nouă în zodia Vărsătorului, şi se termină în data de 7 februarie 2016, când Capra albastră va fi înlocuită de Maimuţa de Foc. 
 
Capra albastră vine după un alt an special, şi anume anul Calului verde de lemn. În rezumat anul 2014 a fost anul schimbărilor. Într-un fel sau în altul fiecare a trecut printr-o schimbare majoră pentu viaţa, o schimbare care a modificat tot cursul vieţii sale. Pentru mulţi anul 2014 a fost anul unui nou început. Schimbările începute în 2014 vor fi continuate, consolidate şi şlefuite în 2015, iar aceasta este una din principalele caracteristici ale anului. Schimbările pe plan personal vor continua, pentru unii intens, pentru alţii mai domol, dar acestea ne vor modifica viaţa cel puţin în măsura în care a făcut-o şi 2014.

De notat este faptul că 2015, anul Caprei verzi de Lemn sau al Caprei albastre va aduce schimbări în toate aspectele vieţii. În replică anul 2015 o să fie guvernat de impulsivitatea, imprevizibil şi fiecare nativ va fi dominat de o doza semnificativă de încăpăţânare ceea ce va avea influenţe decisive asupra vieţii noastre, a tuturor.

Capra verde de Lemn sau Capra albastră este sociabilă, dar foarte capricioasă şi greu de mulţumit. Capra este o perfecţionistă ambiţioasă caracteristică care va marca personalitatea tuturor. Dominant în 2015 o să fie o puternică dorinţă de a schimba, de a modifica, de a transforma. Se schimbă modul de gândi, felul în care ne ducem la îndeplinire planurile, sunt regândite şi reetalonate valorile vechi.
 
Partea bună este că schimbările vor avea un trend pozitiv, mai ales pentru cei care le-au început deja în anul Calului de Lemn. partea rea este că aceste schimbări pot duce pe o cale care mai devreme sau mai trârziu să se infunde sau sa ducă acolo unde nu era planificat. Toţi vor avea în cap schimbarea locului de muncă a surselor de venit şi chiar a profesiei. oamenii se vor reinventa în 2015, iar cei mai mulţi o vor face imprevizibil, fară prea multă analiză, riscând.

  • 2014, anul Calului de Lemn

Sunt avantajate toate activităţile creative, iar oamenii cu imaginaţie sunt favoriţii sorţii în 2015. Cea mai bună cale este să pui în aplicare ceea ce visezi, să îndrăzneşti, să lupţi pentru o nouă cale, indiferent cât de simplă sau grea pare ea. În 2015 nu ai voie să stai, lenea este pedepsită, tot aşa cum planurile nepuse în practică se vor răzbuna.

2015 este un an al norocului, Capra fiind un semn al norocului. Norocul vine însă doar la cei care vor munci pentru şansa lor şi care vor lupta pentru împlinirea visului lor.

Poate că nu întâmplător 2015 este al doilea an al lemnului, după Calul de lemn urmând Capra verde de Lemn. Omul se întoarce la esenţe, la origini, caută ceea ce a rătăcit, visează la copilărie şi la noi începuturi. 2015 este un an al şansei, al oportunităţilor şi succesului, rezervat însă celor care au curaj, imaginaţie şi puterea de a da viaţă visurilor lor, indiferent cât sunt acestea de curajoase, de îndrăzneţe sau de imposibile.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus