Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > 5 caracteristice unice Fecioarelor

5 caracteristice unice Fecioarelor

 

Zodia Fecioarei este o zodie feminina prin excelenta. Si femeile si barbatii nascuti sub acest semn zodiacal au o importanta componenta feminina in personalitatea lor. Pe langa aceasta iata cinci caracteristici unice Fecioarelor, care particularizeaza si evidentiaza aceasta zodie.

1. Esti nativ inteligenta.
Femeia Fecioara este o femeie inteligenta. Inteligenta Fecioarelor este nativa, o dobandesc pur si simplu nascandu-se sub acest semn zodiacal. Ca urmare a acestei inteligente, femeia Fecioara tinde intotdeauna sa aiba succes in eforturile sale.

2. Plina de tact. Sa fii o persoana cu tact este o arta pe care putini o au. Tactul de care dau dovada femeile Fecioare este secretul care le ajuta sa aiba, mereu, ceea ce isi doresc. In plus au abilitatea de a intoarce lucrurile in favoarea lor.

3. Memorie excelenta. O femeie Fecioara nu uita niciodata nimic. Este inzestrata cu o memorie foarte ascutita, astfel incât aproape tot ceea ce vede sau aude lasa o amprenta permanenta in mintea ei.

4. Este foarte onesta. Onestitatea este o trasatura foarte importanta in relatii, dar destul de rara. Femeia Fecioara are acest dar si are … onestitatea de a-l arata. Fie ca esti amic sau dusman cu o fecioara, vei sti acest lucru pentru ca o femeie Fecioara o sa-ti spuna. Sa se planga altcuiva  despre cineva este inacceptabil pentru o femeie Fecioara, iar daca are ceva frumos de spus despre o alta persoana, nu va ezita sa o faca.

5. Este curajoasa. Cand o persoana se uita la o femeie Fecioara pentru prima data, aceasta poate parea timida si introvertita. Cu toate acestea, atunci cand ajungi sa o cunosti mai bine, descoperi ca este foarte indrazneata si curajoasa. Femeia Fecioara are curajul de a face ceea ce doreste inima ei, indiferent ce are altcineva de spus despre asta.

 

Comments

comments

Leave a Reply