Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > 5 caracteristice unice Scorpionilor

5 caracteristice unice Scorpionilor

 

Scorpionul este un reprezentat special al zodiacului. Se poate spune despre nativii din Scorpion ca sunt cei mai posesivi reprezentanti din tot zodiacul. Interesul lor pentru sex este maxim, atat la femei cat si la barbati. Zodie de apa, nativii din Scorpion sunt guvernati de planetele Marte si Pluto.

Afla cele 5 caracteristi unice ale Scorpionilor.

1. Sensibil si emotional. Aparent Scorpionii sunt oameni duri si deseori caustici. Sub aceasta imagine se ascunde un suflet foarte sensibil si emotional. Desi pare greu de crezut sunt cei care plang la filme si sunt coplesiti de dramele dintr-un roman. Au abilitatea de a ascunde foarte bine aceasta calitate, pe care ei o considera un mare defect.

2. Sunt foarte obiectivi. Nativii din Scorpion au o capacitate cu totul speciala de a se mentine neutri. Au o logica a lor si pot face deductii obiective lipsite de orice urma de partinire. Cu o singura conditie: sa nu fie implicati personal. Asta ii face buni analisti politici, buni judecatori. Mai mult, Scorpionul va investiga orice situatie pana va descoperi adevarul.

3. Gelozia dusa pana la absurd. Nativii din zodia Scorpionului sunt cei mai posesivi reprezentanti ai zodiacului. Asta ii face excesiv de gelosi. Sunt gelosi, fie ca au sau nu motive pe partenerul de viata, pe copii, daca acestia dau semne ca il iubesc mai mult pe celalalt parinte, pe prieteni, daca acestia se inteleg mai bine cu altcineva. Sunt gelosi pur si simplu, de cele mai multe ori fara urma de logica, pana la absurd.

4. Se casatoresc de mai multe ori. Este tipic Scorpionilor sa bifeze mai multe casatorii. Cu toate acestea casatoria lui va fi un lung sir de adultere. Se potolesc ca prin farmec la mijlocul vietii cand devin mult mai casnici.

5. Sunt violenti. Deseori un nativ din zodia Scorpionului o sa dovedeasca o violenta iesita din comun. Aceasta nu inseamna neaparat violenta fizica, desi un Scorpion adevarat o sa sara la bataie fie ca este femeie sau barbat, foarte usor, ci mai ales violenta psihica si violenta verbala.

 

Comments

comments

Leave a Reply