Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > 5 caracteristicile speciale femeii Scorpion

5 caracteristicile speciale femeii Scorpion

 

Se spune despre femeia Scorpion ca este femeia pe care o doresc toti barbatii. Indiferent cum arata, despre femeia Scorpion se poate afirma cu certitudine ca este cea mai senzuala femeie din tot zodiacul.

Iata care sunt cele 5 caracteristici speciale ale femeii Scorpion

1. Loialitate. Daca vrei sa afli definitia cuvantului imprieteneste-te cu o femeie Scorpion. Este genul acela care nu te lasa niciodata, care te sustine neconditionat. In replica si in compensatia ajutorului si a sustinerii de care vei beneficia, aceasta o sa-ti spuna verde in fata, in cele mai dure si mai aspre cuvinte unde, ce si de ce ai gresit. Si nu ai replica!

In plus, femeia Scorpion are simtul dreptatii si al fairplay-ului, la job, acasa si in societate. Daca barbatul ei nu ii spune “buna dimineata” dupa o cearta din seara anterioara, este in stare sa faca acelasi lucru cinci dimineti la rand.

2. Independenta. O femeie Scorpion nu poate fi subjugata in nici un fel, indiferent care este situatia ei. O sa ramana independenta. Nu este genul de femeie ce se arunca in bratele iubitului si nimic nu o poate face dependenta de acesta.

Relatia cu alesul ei este una de egalitate totala. Dar, daca gaseste sufletul pereche si dupa ce acestea dovedeste ca o merita, norocosul o sa aiba parte de o inepuizabila dragoste si tandrete. Intreaga sa afectiune ii apartine lui si numai lui, femeia Scorpion dovedindu-se extrem de pasionala si credincioasa.

3. Foarte bun observator. Ea poate decifra, fara probleme, ce este in mintea si sufletul unui barbat, sagetandu-l cu ochii sai frumosi si patrunzatori.

Are talentul de a ghici realele intentii, respingand fara drept de apel flirturile usuratice. Intelege si vede ceea ce alti nu pricep, face asocieri incredibile care scot la iveala adevaruri foarte bine ascunse.

4. Expresia pasiunii. Este poate, alaturi de femeia din Capricorn si femeia Fecioara, dar inaintea lor, cea mai pasionala si cea mai dedicata femeie. Oamenii care conteaza in viata ei sunt ocrotiti, protejati, sustinuti si iubiti cu o pasiune si cu o daruire neconditionata. Se poate spune ca, daca vei cuceri dragostea unei femei Scorpion, aceasta te poate scoate si din foc. La propiu!

Femeia Scorpion nu poate fi neutra. Ea nu poate decat sa iubeasca sau sa urasca din toata inima. Ca si mama, pare a fi foarte grijulie si posesiva cu copiii sai.

5. O memorie incredibila. Femeia Scorpion nu uita si, mai ales, nu iarta. Furia ei este amarnica si nu este deloc indicat sa stai in calea sa intr-un astfel de moment. Asta nu inseamna ca este lipsita de onestitate. Este brutal de sincera, putand in acest fel sa raneasca sentimentele unor persoane din preajma sa. Nu incerca sa minti o femeie Scorpion, nu incerca sa o pacalesti. daca reusesti, mai devreme sau mai tarziu va afla si o s ate urmareasca pana cand se va razbuna. Si o face amarnic!

Femeia scorpion este extrem de inutitiva, este geloasa si dornica sa detina puterea, ia decizii excelente in momente critice si este un partener de o calitate rara, atata vreme cat este tratata cu eleganta si onestitate.

 

Comments

comments

Leave a Reply