Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > 5 schimbări importante cu care zodiile se vor confrunta în 2018

5 schimbări importante cu care zodiile se vor confrunta în 2018

horoscop 2018

Fiecare an nou vine și cu o nouă pagină pentru astre. Noi provocări, dar și reușite, noi planuri și obstacole neprevăzute. Dacă 2017, influențat de semnul Șarpelui Negru de Apă, a reprezentat din punct de vedere astrologic schimbări bruște și inovații în toate domeniile, 2018 vine cu altceva, iar unele zodii vor avea parte de surprize plăcute.

5 schimbări importante cu care zodiile se vor confrunta în 2018:

  1. Planul general

Vibrația acestui an este 2, una cu polaritate yin, ceea ce înseamnă că vor crește nervozitatea și receptivitatea. Și acest an va fi reprezentat de inovații, dar și de schimbări importante pentru multe dintre zodii, majoritatea în sens pozitiv. 2018 e un an în care trebuie să căutăm noi metode de a reduce stresul, de a evita conflictul și de a ne regăsi echilibrul interior. Acest an va fi, așadar, un drum către pacea interioară, dar către întărirea relațiilor cu cei din jurul tău, dar și cu cei din casa ta. Acest horoscop zilnic îți va arăta, în detaliu, la ce trebuie să te aștepți, în funcție de zodie.

  1. Planul profesional

2018 poate fi un an al schimbărilor pentru multe dintre zodii. Fie că vorbim despre o schimbare de job, fie că e vorba despre o avansare sau chiar despre schimbare profesiei în sine, 2018 va veni cu provocări pe plan profesional, dar și cu reușite. Nu uita, munca, seriozitatea, ambiția și răbdarea au dat mereu roade, iar același lucru se va întâmpla și acum. E un an de succes pentru cei care vor crede în visele și ambițiile lor.

  1. Planul iubirii

Poate suna egoist, dar 2018 trebuie să devină un an în care sentimentele împărtășite de tine cu persoanele dragi din viața ta trebuie să domine în fața altor probleme. E un an important pentru relații, între consolidare și noi începuturi. Pe planul iubirii, 2018 vine cu zâmbete și o stare generală pozitivă.

  1. Planul personal

Caracteristicile fiecărei zodii se vor întări și mai mult în 2018. E un an al planurilor la nivel personal și al încrederii de sine. Intimitatea va fi foarte importantă, trebuie să îți acorzi uneori mai mult timp, un pic izolată de exterior, pentru a obține acea liniște pe care ți-o dorești de ceva timp.

  1. Plan financiar

Oportunitățile nu vor lipsi în 2018, iar totul va depinde de modul în care știi să profiți de lucrurile bune care ți se vor ivi în cale. Stabilitatea nu înseamnă îndepărtarea de la schimbare, s-ar putea ca în această privință să fie chiar și anumite surprize. În orice caz, ai încredere în tine și lucrurile vor merge bine.

2018 înseamnă, în zodiacul chinezesc, toleranță și răbdare. De pe 16 februarie intrăm în anul Câinelui de Pământ, iar solidaritatea este un element foarte important pentru următoarea perioadă. Potrivit zodiacului chinezesc, acest an va fi excelent pentru cei foarte ambițioși care au planuri mari pe care vor să le îndeplinească. Poate să își caute un nou loc de muncă, să înceapă o dietă sau să strângă bani pentru o călătorie lungă.

 

Sursă foto: Shutterstock / Copyright: eldar nurkovic

Comments

comments

Leave a Reply