Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > 6 feluri de ghicit

6 feluri de ghicit

Povestea zarului

Tine zarul in mana, inchide ochii si pune intrebarea. Lasa zarul sa cada pe masa. Daca numarul la care se opreste este:

1 – raspunsul la intrebare e nu
2 – raspunsul e neutru (mai intreaba o data maine)
3 – numar favorabil, mai ales in dragoste
4 – numar norocos, mai ales pe plan material
5 – anunta stabilitate; nu schimba nimic pentru moment
6 – iti aduce reusita deplina

Surpriza din cana

Pregateste o cana plina cu apa proaspata, una cu apa in care ai turnat putin lapte si o a treia plina cu fasole uscata. Asaza-te la masa si inchide ochii. Roaga pe cineva sa puna canile in fata ta, fara ca tu sa le stii ordinea. Alege una. Cana cu apa limpede iti vesteste succes pe toate planurile. Cana cu apa si lapte anunta bucurii de suflet, iar cana cu fasole bani din munca.

Viitorul din nasturi

Pune intr-o cana de ceai un nasture negru, unul alb, unul rosu, unul albastru si unul verde. Amesteca nasturii in cana si, fara sa te uiti, scoate unul. Cel negru inseamna nu, cel alb – da. Nasturele rosu anunta emotii puternice, iar cel albastru prezice obstacole in realizarea dorintelor tale. Nasturele verde iti aduce noroc si un succes.

Predictia acelor cu gamalie

Aseaza pe fundul unui bol, unul langa altul, 21 de ace cu gamalie. Toarna apa deasupra, cat sa le acoperi bine. Daca, dupa ce termini, sunt mai putine acele care se intretaie decat cele care au ramas paralele, raspunsul la intrebarea ta este da. Daca numarul acelor care se intretaie este mai mare decat al celor paralele, raspunsul e nu.

Placinta cu ravase

Obiceiul de a strecura mesaje in bucate e vechi de cand lumea. La noi, e cunoscuta placinta cu ravase. La altii, briosa, prajitura, cozonacul. Important este sa-ti avertizezi invitatii dinainte, ca sa nu se inece cu desertul.

  • Inelul gasit in placinta inseamna dragoste protejata sau o invitatie la intalnire
  • Boaba de mazare: atentie la cheltuieli inutile
  • Un ban: castig material
  • Degetar: munca pentru tot anul

Initiala din coaja de mar

Un truc pe care probabil il stii din copilarie: curata cat mai lung si mai subtire coaja unui mar si las-o sa cada pe masa. Daca se aseaza in forma unei litere inseamna ca-ti vesteste initiala celui pe care-l vei iubi.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus