Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > 8 caracteristici speciale ale femeilor din zodia Pesti

8 caracteristici speciale ale femeilor din zodia Pesti

Ce au in comun femeile din zodia Pesti? Se poate spune despre ele ca sunt vesele, elegante, senzuale si ca sunt dominate de cea mai sincera pofta de viata. Femeile din zodia Pesti sunt firi exceptional de comunicative, fiind genul de femeie care este imediat remarcata in multime.

Femei romantice. Romantismul este o trasatura a femeilor, dar in cazul celor din zodia Pesti lucrrile merg pana la maximum posibil. Pentru ele romantismul este o necesitate si un fel de a fi. Femeile din zodia Pesti isi manifesta romantismul mai ales atunci cand sunt indragostite pentru ca din punctul lor de vedere dragostea si iubirea trebuie exprimate. Au abilitatea de a gasi cele mai spectaculoase moduri de a arata ca iubesc.

Empatice si sensibile. Femeile din zodia Pesti simt durerea altora. Daca te gasesti intr-un blocaj, nu-ti fie frica sa apelezi la o femeie Pesti. Inima lor este plina de compasiune si sensibilitate. Nu va fi nevoie de timp pentru ca ea sa simta si sa iti inteleaga durerea. Chiar si atunci cand nimeni altcineva nu te intelege, femeia din zodia Pesti o poate face. Chiar daca intreaga lume este insensibila la durerea si suferinta ta, femeia Pesti iti va oferi umarul sau, urechile sale si tot ce poate  pentru ca tie sa iti fie mai bine. Ele fac lucrul asta deoarece pot simti durerea altei persoane si o fac cu o sinceritate impresionanta.

Raman alaturi de jumatatea lor. Femeie din zodia Pesti ramane alaturi de jumatatea sa indiferent de tot ce se intampla in jur. Prin natura ei este fidela, loiala si sincera. Daca ai alatui o femeie Pesti care ti-a spus ca te iubeste, ea o sa ramana alaturi de cel pe care il iubeste pana la moarte. Femeia din zodia Pesti nu va insela niciodata. Constiinta ei vinovata nu-i va permite sa faca asta. Poti sa contezi pe o femeie Pesti cu ochii inchisi pentru ca o sa fie credincioasa fara sa puna conditii sau sa ceara ceva in schimb.


Este visatoare. Visul este mai important decat realitatea pentru femeia in zodia Pesti. Deseori trebuie sa-i spus sa se trezeasca la realitate. pentru ea visul este mai interesant decat realitatea si uneori nu poate fi contrazisa pentru ca are dreptate. Viata este mereu minunata pentru femeile Pesti, pentru ca in loc sa iti faca griji despre realitatea vietii, ele viseaza la o viata ca in Paradis. Se spune ca pentru nativii din Pesti cei care viseaza cel mai mult sunt cei care ajung cel mai departe.

Au puteri paranormale. Ele pot vedea viitorul. Cele mai multe dintre lucrurile pe care le prezic se dovedesc a fi adevarate. Acest lucru se datoreaza faptului ca sentimentul lor de judecata si logica nu da gres niciodata. Ochii lor vor vedea lucrurile pe care majoritatea oamenilor au tendinta de a le ignora sau a nu le observa. Prin urmare, daca simt probleme undeva, ele pot prevede asta si se pot proteja in avans. Au o judecata foarte buna, asa ca deciziile luate de o femeie din zodia Pesti este mereu o decizie inteleapta, corecta si pe care viitorul o sa o dovedeasca ca fiind cea corecta.

Sunt foarte motivante. Sunt pline de energie, au capacitatea de gasi resurse acolo unde nu mai este nimic de gasit si unde nu mai este nimic de facut. Acest lucru se datoreaza faptului ca, pentru un motiv necunoscut, femeia in zodia Pesti vede mereu partea buna din oameni si din cele ce se intampla.


Sunt extraordinar de feminine. Femeile din zodia Pesti sunt asa cum trebuie sa fie o femeie: frumoasa, delicata, fragila, inocenta si vulnerabila. Aceasta natura a lor face ca sexului opus sa ii fie aproape imposibil sa se abtina de la a se simti atrase de ele. Vulnerabilitatea si fragilitatea lor fac barbatii sa simt sa vor sa le protejeze si sa aiba grija de ele.

Sunt elegante. Femeile din zodia Pesti sunt intotdeauna mai mult decat fata pentru o parada de moda. Acest lucru se datoreaza faptului ca ele vor fi mereu cele care vor castiga. Sunt adevarate dive cand vine vorba de moda. Adora sa se imbrace frumos  si au mereu cea mai buna stiinta in a combina si asocia lucrurile pe care le poarta.

 

Comments

comments

2 thoughts on “8 caracteristici speciale ale femeilor din zodia Pesti

Leave a Reply