Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Afla-i cifra dorintelor ascunse

Afla-i cifra dorintelor ascunse

Nu-i asa ca ai vrea sa afli totul despre cel pe care-l iubesti? Raman mereu, ce-i drept, taine nedescoperite, dar cifra dorintelor iti poate oferi informatii pretioase despre omul drag. Trebuie sa stii doar cum il cheama.

I se spune pasiune ascunsa si este rezultatul unui calcul numerologic, obtinut in functie de vocalele continute de numele unei persoane. Acest numar releva preocuparile ferite de ochii lumii, dorintele nemarturisite, scopul in viata si asteptarile pe care le avem de la noi insine si de la cei din jur.

Cum calculezi

Scrie numele intreg al persoanei. De exemplu, Andrei Popescu.

In dreptul fiecarei vocale continute de nume si prenume, trece cifra corespunzatoare pozitiei acesteia in alfabet. Daca numarul corespunzator vocalei respective e format din doua cifre, acestea se aduna intre ele.

  • Asadar, A=1, E=5, I=9, O=6, E=5, U=3.

Le aduni pe toate: 1+ 5+ 9+ 6+5+3=29

Aduni apoi cifrele rezultatului obtinut pana cand ajungi la o singura cifra: 2+9=11; 1+1=2. Asadar, in exemplul nostru, cifra dorintelor este 2.

Calculeaza cifra dorintelor pentru partenerul tau si afla ce e in sufletul lui!

  • Cifra 1.Omul pe care-l iubesti vrea sa reuseasca in viata prin forte proprii. Nu suporta sa fie dadacit si uraste sentimentalismele, mai ales daca acestea il abat de la drumul sau.
  • Cifra 2 spune ca partenerul tau e romantic, desi ii este greu sa-si arate sentimentele. Face sacrificii pentru binele celor din jur, dar, din cand in cand, e bine sa-l intrebi ce simte cu adevarat.
  • Cifra 3.Iubitului tau ii place sa-i fie puse in aplicare ideile, iar familia sa paseasca incantata pe drumul deschis de el. Nu stramba din nas in fata propunerilor lui, combate-i-le cu blandete.
  • Cifra 4.Barbatul cu cifra dorintei 4 e capul familiei, se zbate pentru ca ai lui sa beneficieze de tot confortul. Sta cu grija daca are datorii la banca sau ii ajung la ureche avertizari de cod rosu.
  • Cifra 5.Telul lui in viata este libertatea spirituala. Nu-l poti pune in lesa, face numai cum il taie capul si nu suporta sa fie interogat. Il vei tine langa tine doar daca si tu esti genul „libera ca pasarea cerului“.
  • Cifra 6.E numarul persoanelor ambitioase, care vor sa avanseze in cariera, care trebuie sa aiba in permanenta un munte de urcat; altfel, se plictisesc. E ciudat, dar lui nu-i place in concediu.
  • Cifra 7.Pentru cei cu cifra dorintei 7, viata sociala e vitala. Adora sa aiba prieteni, sa primeasca musafiri, sa plece in grup in vacanta. Daca-l izolezi, nu te mai intelegi cu el.
  • Cifra 8.Dragostea e sensul vietii lui. E tandru, inclinat spre erotism, ar face dragoste de dimineata pana seara. Firea lui senzuala trebuie mereu hranita – asadar, iubeste-l.
  • Cifra 9.E genul comod, fara prea multa initiativa, dar usor adaptabil. Tu trebuie sa fii mana ferma in familie si sa conduci treburile casei. Are nevoie de motivatii puternice pentru a-si descatusa energia.

Citeste si: Zonele erogene si zodiile

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus