Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Anul Nou Chinezesc – un alt fel de inceput

Anul Nou Chinezesc – un alt fel de inceput

In 2014 Anul Nou Chinezesc incepe in 31 ianuarie. De la 1 februarie pasim in Anul Calului de Lemn care promite sa miste lucrurile in directa buna, dupa multi ani de stagnagre si regres. Calul de Lemn vine cu bine, intr-un fel sau altul pentru toti nativi, fiecare in parte avand bucatica lui pusa deoparte. Anul Nou Chinezesc incepe sub protectia Calului de Lemn, undeva intre neastamparul calului si dulceata calda a lemnului.

Urmatorul cal de lemn o sa fie peste alti 60 de ani, deci avem inainte un an unic, in buna masura irepetabil, in care o sa ne dezmortim si o sa inverzim, in sensul bun al cuvantului.

Horoscopul chinezesc este organizat in 12 zodii: dragon, sarpe, cal, oaie, maimuta, cocos, caine, porc, sobolan, taur, tigru si iepure, peste se aseaza cele cinci semne esentiale din care este facuta lumea cu cerul si pamantul: foc, pamint, apa, metal si lemn.

Calul de Lemn aduce bucurie, deschidere si mai multa speranta. Trebuie spus ca in simbolistica chinezeasca, Calul de Lemn semnifica copilaria si energia inceputului.

Totul despre cum sta fiecare nativ in Anul Calului, si in Anul Nou Chinezesc, cu dragostea si sananatea afli aici

Calului de Lemn este anul bucuriei, al deschiderii si al sperantei. Conform zodiacului chinezesc anul care urmeaza este sub puterea Calului Albastru sau a Calului Verde de Lemn. Ce aduce anul Calului de Lemn? Cum o sa fie anul 2014 si, mai ales cum ne va influenta pe fiecare dintre noi? Afla care sunt caracteristicile comune si influentelele general valabile.

Citeste si horoscopul chinezesc pentru anul 2014, cu toate detaliile lui.

Descopera influentele pe care le are Calul de Lemn asupra tuturor nativilor aici.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus