Esti aici

Anxietate

Frica

Daca visezi ca iti este frica inseamna ca in curand iti vei cunoaste dificultatile si vei gasi curajul sa le depasesti.

Gheata

Daca visezi ca stai pe gheata, te asteapta o viata confortabila, dar daca mergi pe gheata inseamna ca vei pierde ceva sau pe cineva prin speculatie. Visul in care aluneci sau cazi pe gheata este un semn al dificultatilor viitoare. Daca visezi ca iti pui gheata in bautura inseamna ca ar trebui sa nu-ti mai irosesti timpul, banii si energia pe placeri minore.

Moarte

Visul in care tu insati exti moarta indica o eliberare de toate grijile sau o revenire dupa boala. Daca vorbesti cu cineva care e mort inseamna ca vei primi vesti foarte bune. Daca cineva moare in visul tau, vei afla despre o nastere.

Orbire

Visele care au legatura cu orbirea sunt semne de avertizare. Fie ca e cu o alta persoana oarba sau chiar cu tine insati, aceste vise anunta o deceptie din partea celor in care ai incredere.

Paianjen

Paianjenii care iti apar in vise sunt semn de succes, iar daca ucizi unul in vis, vei primi vesti bune.

Sarpe

Sarpele avertizeaza asupra diverselor pericole si obstacole. Sarpele incolacit in jurul tau inseamna ca esti sclava propriilor pasiuni sexuale. Daca visezi mai multi serpi pe care nu reusesti sa-i indepartezi inseamna ca esti in pericol de a fi inselata de cineva in care ai incredere. Daca totusi reusesti sa-i ucizi sau sa-i indepartezi pe toti, vei reusi sa depasesti orice obstacol.

Supravietuitor

Daca visezi ca esti singura supravietuitoare a unei catastrofe sau a unui accident, e posibil sa fi luat o decizie foarte egoista de curand si din aceasta cauza sa pierzi un prieten.

Comments

comments

Leave a Reply