Esti aici

Apocalipsa

Diavol

Semnificatia acestui vis depinde de detalii. Daca il visezi inconjurat de traditionalele instrumente de pedeapsa, ar trebui sa iei in calcul varianta de a vorbi cu un consilier in legatura cu secretele pe care le ascunzi. Daca visezi ca te lupti cu el inseamna ca ii vei invinge pe cei care incearca sa-ti faca rau, iar daca diavolul din visul tau iti vorbeste inseamna ca esti supusa unei mari tentatii careia iti este greu sa-i rezisti.

Dumnezeu

Daca ai avut rara experienta de a-l vedea, auzi sau de a fi constienta de prezenta lui Dumnezeu in visul tau, te poti astepta sa realizezi ceva foarte important.

Durere

Interpretarea durerii in vis este diferita in functie de situatie. Daca visezi ca durerea este una generala, vei avea un succes. Durerea intr-unul dintre membrele superioare sau inferioare semnifica stanjeneala, cea in inima inseamna probleme romantice. Durerea de dinti anunta o perioada de dificultati minore, durerea de cap – o surpriza neplacuta, durerea de gat – o avertizare legata de o barfa, iar durerea de piept – castiguri financiare.

Flacari

O flacare care palpaie sau care este pe cale sa se stinga prevesteste o dezamagire sau o limitare a succesului. Flacara rosie avertizeaza asupra furiei necontrolate, flacara verticala, puternica, indica succes, iar flacara foarte stralucitoare semnifica o mare fericire.

Iad

Visul care implica iadul asa cum este el cunoscut reprezinta o imbunatatire considerabila a situatiei materiale, dar probleme in viata sociala. Daca visezi ca te-ai intors din iad inseamna ca esti foarte tentata de faci ceva ce contravine principiilor tale.

Religie

Interiorul unei biserici este un semn ca vei avea probleme, dar daca experimentezi un sentiment spiritual vei avea parte de multumire si de pace interioara.

Tipete

Daca auzi pe cineva tipand inseamna ca vei primi vesti proaste. Visul in care tipi tu insati este considerat a fi de bun augur.

Viitor

Orice vis referitor la viitorul tau prezice o schimbare brusca in viata ta.

Comments

comments

Leave a Reply