Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > 10 sfaturi pentru Săgetători

10 sfaturi pentru Săgetători

Săgetătorul este o zodie specială. În consecință vor știi să profite la maximum de aceste 10 sfaturi pentru Săgetători.

1. Săgetătorii au darul povestirii. Fă-ți din asta un element principal al personalității tale!
2. Ai tendința de a fii foarte distantă și există riscul să ignori sentimentele oamenilor.
3. Adori gesturile pasionale cifrate și ai abilitatea de a te lasa in ”voia” partenerului tău. Păstrează totuși o limită.
4. Pentru că eşti însetată de cunoştinţe noi ai tendința de a crede că le știi pe toate. Nimeni nu le știe pe toate și mereu poți să întâlnești, unde nu te aștepți, pe cel care știe și poate mai mult decât tine.
5. Adori să-ți „ataci” partenerul cu gesturi pasionale, dar trebuie să știi să devii o pisicuță în anumite momente. Nu-l domina tot timpul!
6. Nu te jena să ceri ceea ce ți se cuvine. A nu o face nu-i o dovadă de eleganță ci de prostie!
7. Nu poți ține secretă o pasiune, așa că nu face niciodată efortul acesta. Nu este stilul tîu. Spune tare și răspicat ce simți, pe cine iubești!
8. Ești o femeie îndrăzneață, pasională și sexy (mai ales). Învață să folosești aceste calități mai mult decât o faci. mai multă încredere în farmecul tău o să-ți aducă imense beneficii!
9. Nu uita niciodată că sinceritatea și eleganța fizică și verbală sunt mereu cea mai bună cale dar utilă doar celor aleși!
10. Ești o femeie inteligentă. Ești ofemeie extrem de frumoasă. Învață să folosești aceste calități numai față d ecei care merită. În caz contrar vei ajunge înconjurată de adoratori de mâna a doua!

Citeste si:

 

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus