Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Alinierea planetelor si beneficii majore pentru cinci zodii

Alinierea planetelor si beneficii majore pentru cinci zodii

Cinci planete majore s-au aliniat pe cerul nopții. Combinața forțelor pe care le generează cele cinci planete este benefică pentru toți nativii zodiacului, dar are efecte imense mai ales asupra a cinci zodii.

Mercur, Venus, Marte, Jupiter şi Saturn sunt vizibile simultan de pe Pământ, aliniate pe o linie diagonală pe cer. Fenomenul astronomic este vizibil de azi și va putea fi observat pentru aproape o lună. Efectul combinației aduce beneficii uriașe pentru cinci zodii, dar va influența pozitiv toate semnele zodiacului. Cu alte cuvinte traversăm o perioada foarte bună și plină de beneficii.

Cel mai bun moment pentru observație este la primele ore ale dimineții, înainte de răsăritul Soarelui. Prima planetă, dar și cea mai strălucitoare este Jupiter, urmată de Marte, apoi de Saturn și Venus, ultima și cea mai apropiată de linia orizontului fiind Mercur.

Ce zodii sunt primele care profită de conjuncția favorabilă?

Săgetătorul aflat în puterea lui Jupiter.  Beneficiile sunt pe plan general, atât profesional cât și sentimental și material. Jupiter o să-i inspire pe nativi din Săgetător să ăsească soluții pentru probleme și complicații care pareau până acum câteva zile fără ieșire. Tot Jupiter o să facă minuni și va aduce bani, glorie și sentimente calde și amicale din partea celor apropiați.

Berbecul, dominat de Marte. Marte este patronul Berbecilor, iar beneficiile pe care conjuncția astrală o aduce nativilor sunt remarcabile. Marte le dă nativilor din Berbec forță, energie, putere de muncă, dar și un farmec personal care îi face irezistibili pentru o bună bucată de vreme de acum înainte. Berbecii care nu au găsit încă dragostea cea mare au marea șansă să-și găsească sufletul pereche. În plus Marte le va da Berbecilor intuiție, abilitate, iar combinația de forțe ale planetelor le adaugă ceea ce ei de regulă nu au: calm și tenacitate.

Capricornul, sub puterea imensă a lui Saturn. Marele Înțelept al zodiacului, Saturn, aduce daruri uriașe Capricornilor. Planeta va deschide calea carierei, va scoate din Capricorn tot ceea ce este mai bun, îi va tempera răutățile, va domoli orgoliul și-l va face intuitiv, fermecător, irezistibil și indispensabil celor din jur. Depinde doar de tine să valorifici aceste bune auspicii astrale. Arată-te, dovedește-ti abilitățile, forța, puterea de muncă. Nu rata nici o ședință, nici un dialog profesional. Este una din șansele uriașe pe care le ai și pe care nu le poți rata!

Taurul, dominat de Venus. Nativii Tauri sunt susținuți de toată energia planetei care le guvernează zodia. Venus în următoarele 30 de zile, câtă vreme acest fenomen amplifică vibrațiile pozitive aduce pentru Tauri prosperitate materială, inteligență, intuiție și o abilitate de a descurca situații care până acum erau fără ieșire. taurii vor reușii în următoarele trei zile tot ceea ce își pun în minte. Atenție însă! Auspiciile astrale sunt atat de puternice încât trebuie să gândești frumos și pozitiv. Se poate împlini chiar și o dorință sau un demers care are scop rău sau malefic.

Gemenii, dominați de Mercur. Influența lui Mercur îi va ajuta pe Gemeni să analizeze și să facă cele mai bune, cele mai abile, cele mai înțelepte și cele mai inspirate alegeri. Este perioada optimă pentru a îndrepta greșeli, pentru a aduce la lumină și ameliora probleme vechi, pentru a repara cu profit greșeli costisitoare. Este o perioadă bună din punct de  vedere financiar, dar nu face excese, de nici un fel și nu te lasa pradă hazardului. Totul trebuie făcut cu mult calm și cu multă atenție.

Citeste si:

 

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus