Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Amuletele si puterea lor magica

Amuletele si puterea lor magica

Ţi-e groază de călătoria cu avionul, te trec transpiraţiile când te prezinţi la un interviu şi nu îndrăzneşti să-ți mărturiseşti iubirea? Ai nevoie de multă încredere în nişte simboluri care ne pot face viaţa mai uşoară.

Trebuie să recunoşti că, ocazional, te-ai aflat în situaţii cel puţin delicate, din care ai încercat să ieşi cât mai onorabil… Fie că ai fost nevoită să-ţi înfrunţi cei mai mari demoni, fie că te-ai simţit pur şi simplu inconfortabil, numai de tine a ţinut să faci faţă provocării. Îţi facem cunoştinţă cu lumea fascinantă a amuletelor, totemurilor sau pandantivelor cu semnificaţie spirituală. Rolul lor este să-ţi alunge fricile şi nesiguranţa prin simpla lor prezenţă.

Iepuraşul norocos şi porcul prosper

În vremuri de mult apuse, oamenii venerau diverse vietăţi pentru puterea şi rolul lor protector. Tot ce ne rămâne nouă de făcut e să descifrăm ghidul spiritual oferit de totemurile sau amuletele cu animale şi să împrumutăm din calităţilor.

Elefantul, de pildă, este simbolul înţelepciunii, al norocului şi loialităţii. Probabil cel mai pozitiv simbol al animalelor de pretutindeni, elefantul ajunge la o vârstă înaintată, motiv pentru care este cunoscut şi apreciat pentru înţelepciunea sa. Forța este un alt atu al celui mai mare mamifer terestru. Aceste calităţi ţi le poate transmite şi ţie dacă porţi un talisman cu pandantiv sub forma unui elefant.

Benefic mai ales femeilor, iepurele reprezintă fertilitatea şi norocul în dragoste. Unul dintre animalele preferate de zeiţa iubirii, Afrodita, iepuraşul dă dovadă de isteţime şi spontanei–tate, răspândind bună dispoziţie şi optimism.   

Puşculiţa dolofană

Vă aduceţi aminte de puşculiţele din copilărie în care adunaţi fiecare bănuţ primit? Pot să pun rămăşag că aveau forma unui porcuşor gras! Cum altfel, când simpaticul animal reprezintă prosperitatea şi norocul financiar?! Nu este o coincidenţă că anumite instituţii bancare îi folosesc imaginea drept simbol al bogăţiei. Dacă traversezi o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, poţi atrage bunăstarea prin amplasarea unui obiect de forma unui porcuşor în birou.

Delfinul, un expert în comunicare

Simţi de multe ori că ţi se încurcă limba în gură şi te exprimi greoi, în loc să te eliberezi de gândurile care nu-ţi dau pace. Poţi urma exemplul delfinului, un adevărat expert în comunicare. Una dintre cele mai inteligente creaturi de pe planetă, acest mamifer a găsit un limbaj comun cu semenii şi reuşește să transmită cu uşurinţă informaţii. Delfinul, ca simbol mitic, ne învaţă lecţia explorării şi a distracţiei. Trăieşte în apă, însă nu poate supravieţui fără aer. Nu uita soluţia: spune-ţi oful clar şi răspicat, fă lista de priorități în viaţă şi, desigur, distrează-te!

Articol preluat din ediția de noiembrie 2014 a revistei Femeia.

Autor: Alexandra Rotărescu

Sursa foto: Fotolia

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus