Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Cadouri potrivite fiecărei zodii

Cadouri potrivite fiecărei zodii

Nimănui nu-i prisosește  norocul. Iată ce daruri putem oferi, pentru a invita bunăstarea în viața celor dragi nouă!

Berbec

Este semn de foc, iar nuanțele aprinse precum roșul sau portocaliul îi sunt benefice. Simbolurile care îi aduc noroc sunt soarele, luna și stelele. Pentru femei, bijuteriile cu rubin reprezintă cadourile ideale, fiind talismanele care atrag prosperitatea. 

Taur

Acest semn astral este guvernat de Venus, iar metalul preferat de zeița iubirii este cuprul. Ca atare, accesoriile care aduc noroc acestor nativi trebuie să fie din acest material. Totuși, aproape orice bijuterie din metal cu pietre prețioase le aduce Taurilor bunăstare, sănătate și dragoste.

Gemeni

Pentru un semn de aer precum Gemenii, păsările, fluturii și dragonii, sub formă de statuetă, imprimeu sau imagini sunt perfecți! Aceste simboluri aduc po­pularitate, imaginație, creativitate și libertate celui care le poartă sau le ține prin preajmă. 

Rac

Elementul norocos al acestei zodii este apa; așadar, orice simbol al acesteia – pești, delfini, perle, scoici etc. – este benefic zodiei. Cadoul potrivit Racilor poate fi un șirag de perle, deoarece atrage fericirea sentimentală, sau o bijuterie din argint, pentru prosperitate. De asemenea, un tablou cu mare sau ocean are același efect.

Leu

Ca semn de foc, Leul are nevoie pentru a prospera să se înconjoare de elemente aurii, sub forma soarelui sau a flăcărilor. Dacă plănuiești să dăruiești ceva special acestui nativ, îți recomandăm obiecte care să aibă imprimate pe ele o pisică, deoarece sunt benefice în carieră. Iar Leii, mai mult decât oricine, au nevoie de obiecte care să le aducă noroc, ei nefiind cei mai prudenți din lume.     

Fecioară

Pietrele naturale sunt cel mai potrivit cadou pentru Fecioare. Dacă nu vrei să dăruiești bijuterii, îndreaptă-ți atenția spre lucrurile care simbolizează Pământul. O idee care i-ar încânta pe acești nativi ar fi să primească diverse obiecte de design interior. Norocul poate
fi atras și de piese care simbolizează fructele, precum merele, prunele și piersicile. 

Balanță

Ca pentru toate celelalte semne de aer, tot ce ține de păsări, aripi sau zbor este benefic și Balanțelor. Acești nativi atrag șansa de partea lor mai ales dacă își pun pe birou sau în apropierea zonei de lucru un obiect sub forma unui șoim. Pasărea colibri sau înaripatul Cupidon îi vor ajuta pe reprezentanții acestei zodii să avanseze ierarhic.     

Scorpion

Luna este simbolul norocos al acestei zodii. La fel de bine, obiectele sub formă de stea – fie că sunt bijuterii, statuete sau piese de decor – le aduc succes profesional, pe când cele care simbolizează șarpele sau mărul atrag fericirea amoroasă.

Săgetător

Chiar simbolurile zodiei, respectiv arcul și săgeata, sunt norocoase pentru Săgetători. Dacă aceștia poartă la gât o inimă străpunsă de o săgeată, cresc șansele să-și găsească jumătatea. De asemenea, tot ce este sidefat are o conotație pozitivă pentru acești nativi.

Capricorn

Ca semn de pământ, e bine pentru Capricorn să poarte o piatră cu el tot timpul. Nu contează dacă este prețioasă sau comună – așadar, nu trebuie să-ți pui problema prețului unui asemenea cadou, un talisman cu piatră. Ametistul îi poate împiedica pe acești nativi să cadă în capcanele întinse de răuvoitori. 

Vărsător

Dacă te pregătești să-i faci o vizită vreunui Vărsător, cadoul care l-ar bucura nespus ar fi o creatură drăgălașă. Astfel, gărgărițele îi țin pe aceștia la distanță de accidente, iar dragonii îi ajută să-și sporească creativitatea. 

Pești

Simbolurile prielnice acestui semn zodiacal au legătură cu marea, valurile, râurile sau cascadele. Metalul benefic e argintul, iar piatra care le aduce noroc Peștilor este smaraldul. Așadar, un delfin de argint poate fi cadoul perfect.

Citește și:

Zodia și succesul tău

Optimiștii și pesimiștii zodiacului

Zodiile care te parasesc fara explicatie

Articol preluat din ediția de mai 2016 a revistei Femeia.

Autor: Simona Tudor

Foto: pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns