Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Caracteristicile Maimutei din zodiacul chinezesc

Caracteristicile Maimutei din zodiacul chinezesc

Maimuța ocupă locul nouă în zodiacului chinezesc. Persoanele născute în anii 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, etc. intră sub acest semn. Iată care sunt caracteristicile maimuței în zodiacul chinezesc.

1. Nativii Maimuță sunt plini de viață. Trăsaturile lor de personalitate sunt veselia, inteligența, malițiozitatea, șmecheria, curiozitatea și vivacitatea. Maimuța este plină de farmec, de intuiție, este populară și cuceritoare. O place toată lumea dar puțini sunt cei care stau cu adevărat în preajma ei, și mai puțini fiind cei care o suportă cu adevărat.

2. Nativii Maimuță iubesc joaca și distracțiile și adoră să facă farse. Sunt mincinoși, fățarnici și mereu puși pe glume.  Maimuța este mereu în centrul atenției unei adunări.

shen-279646_960_7203. Maimuțele sunt inteligente și însetate de cunoaștere. Învață ușor, au calitatea de a fi creative și au o mare sete de cunoaștere. Le este caracteristic faptul că vor să știe totul despre toate, ceea ce de la un punct încolo este un mare handicap pentru că se vor orienta greu către o meserie și vor avea tendința de a face mereu altceva decât ceea ce fac.

4. Sunt excelenți diplomați. Au arta disimulării, arta minciunii și a diplomației în sânge. Te pot însela cu zâmbetul pe buze și foarte greu îți vei da seama că ești victima mistificărilor lor. Punctul slab este că nu știu să-și ascundă emoțiile. O Maimuță tristă, este cu adevărat tristă, iar o Maimuță veselă este fericită și recunoscătoare tuturor pentru bucuria și fericirea ei.

5. Maimuțele se plictisec foarte ușor, sunt schimbătoare, alunecoase, inconsecvente și neserioase. Pentru că emoțiile lor sunt sincere pot fi prieteni credincioși și dedicați dar numai dacă găsesc partenerii potriviți .

6. Sunt foarte adaptabile. Sunt capabile se se descurce perfect în orice condiții și au capacitatea de a se adapta la orice mediu. Pot fi contabili buni, bancheri, oameni de știință, reprezentanți de vânzări, directori de film, diplomați și politicieni.

7. Maimuța este compatibilă cu Șoarecele și Dragonul și puțin compatibil cu Șarpele și Calul.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus