Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Care este misiunea ta în viață

Care este misiunea ta în viață

Fiecare dintre noi a fost lăsat pe Pământ cu un anumit scop. Descoperă care este lecţia pe care se cuvine s-o înveţi şi dacă te afli pe drumul cel bun în ceea ce priveşte împlinirea menirii tale!

Berbec

Slogan: Eu deţin controlul asupra vieţii mele!

Provocarea la care eşti supusă ţine de curajul de-a sparge gheaţa pentru semenii tăi. Altfel spus, preia frâiele propriului destin şi îndrăzneşte să acţionezi, fără a aştepta sprijin din partea celor din jur. Problemele cu care te confrunţi în acest demers ţin de lipsa de determinare, de teama de a fi tu însăţi. Semnele că te îndepărtezi de soarta care ţi-a fost hărăzită sunt durerile de cap constante, accidentele şi episoadele de furie. Renunță la scuzele interminabile, ia-ţi viaţa în mâini şi ascultă-ţi instinctul! Vei avea numai de câştigat.    

Taur

Slogan: Devin tot mai puternică.

Nativii acestei zodii trebuie doar să se îmbogăţească pentru a fi în concordanţă cu destinul trasat de astre. Nu-i o glumă, Taurii trebuie să înveţe să creadă că merită tot ce are viaţa mai de preţ să le ofere. Mai exact, trebuie să devină experţi în gestionarea finanţelor, să se bucure de lucrurile materiale şi să găsească stabilitatea. Altfel, primeşti atenţionări de tipul durerilor în gât, grijilor financiare şi chiar al falimentului. La fel de bine poţi folosi mâncarea ca substitut pentru dragoste şi siguranţă. E semn că trebuie să schimbi macazul!

Gemeni

Slogan: Sunt conectată la întreaga lume!

Fii deschisă şi sociabilă, explorează noi idei şi situaţii, comunică mai mult şi niciodată nu spune „niciodată”! Par clişee, dar nu uita că puţină spontaneitate şi aventură nu strică. Iar pentru tine sunt o mană cerească. Lecţia pe care trebuie s-o înveţi e să profiţi de pe urma tuturor oportunităţilor. Mai exact, trebuie să călătoreşti mult, să înveţi lucruri noi şi să ai mintea deschisă. Dacă răceşti frecvent, eşti agitată, nu-ţi găseşti niciodată timp pentru tine, te afli pe drumul greşit! Nu mai lua lucrurile atât de în serios, nu-ţi mai face griji din orice! Doar aşa Universul va complota la realizarea visurilor tale.

Rac

Slogan: Cei care mă iubesc au grijă de mine şi eu de ei.

Misiunea ta constă în întemeierea unei familii, ocrotieea celor dragi, construirea unei case, de fapt trebuie să-ţi îngădui fericirea de-a avea un cămin adevărat. Apropie-te de cei pe care-i iubeşti şi te iubesc, iar răsplata va fi a ta. Dacă-ţi tot spui că nu meriţi să fii iubită şi ţi-e teamă să te expui ca să nu fii rănită, chiar așa se va întâmpla. Lecţia ta de viaţă e să-ţi exteriorizezi sentimentele şi să îţi întemeiezi propriul cămin. Petrece mai mult timp în sânul familiei. O să vezi cum o să scapi de durerile de cap sau de disconfortul abdominal!

Leu

Slogan: Sunt creativă şi liberă să mă exteriorizez!

Tot ce trebuie să faci e să fii creativă, să-ţi asumi riscuri şi să te exprimi în fel şi chip pe tine însăţi, ca să-ţi îndeplineşti misiunea. Arată-le tuturor de ce eşti în stare, pentru că ţi-e menit să înveţi să ai încredere în tine şi să-ţi construieşti propriul ego! Dacă îţi place să ţi se acorde constant atenţie, dacă ai nevoie de încurajări şi consideri că duci o viaţă plictisitoare înseamnă că te-ai abătut de la menirea ta. Nu-ţi ascunde talentele, fii mândră de tine, distrează-te şi dezvoltă noi pasiuni. Numai lucruri minunate îţi sunt rezervate astfel!

Fecioară

Slogan: Totul în viaţa mea e în ordine [i eu sunt calmă.

Rutina e cât se poate de benefică pentru nativii din această zodie. Ordinea şi disciplina sunt bine-venite în viaţa lor, iar munca în beneficiul altora este sarcina principală. Dificultăţile întâmpinate de Fecioară sunt legate de sănătate, serviciu (multă muncă şi bani puțini) şi încercarea de a deveni un om mai bun. Avertismentele vin când casa şi viaţa ta sunt în dezordine, îi critici constant pe alţii. Întocmeşte liste pentru a te organiza mai bine, fă curăţenie în casă, apucă-te de sport, ia vitamine şi mulţumeşte-te cu „destul de bun” în loc de „perfect”. Astfel, eforturile îţi vor fi răsplătite!

Balanţă

Slogan: Sunt echilibrată, liniştită şi îmi exercit puterea.

Nativii acestei zodii îşi găsesc pacea interioară numai în momentul în care îşi dau voie să-şi împartă viaţa cu altcineva. Pare o bagatelă când, de fapt, este încercarea vieţii tale! Trebuie să te descoperi prin ochii partenerului tău. Testele de trecut ţin de relaţiile interumane, dependenţe, găsirea echilibrului dintre nevoile tale şi pretenţiile celorlalţi şi acceptul de a te arăta vulnerabilă în faţa jumătăţii tale. Când te îndepărtezi de ce ţi-e menit, n-ai nicio relaţie apropiată şi insişti să faci totul de capul tău, indiferent de dorinţele celorlalţi. Convinge-te că meriţi să-ţi găseşti fericirea conjugală şi vei vedea cum lucrurile încep uşor-uşor să se aranjeze în viaţa ta.

Scorpion

Slogan: Sunt propriul meu şef şi o persoană puternică.

Fii tot mai puternică pe zi ce trece şi evită luptele de putere cu ceilalţi! Acesta este sfatul nostru pentru nativa acestei zodii, care trebuie s-o ia de la capăt de fiecare dată când este la pământ, prin forţe proprii şi multă determinare. Problemele cu care se confruntă Scorpionul sunt legate de forţă psihică, dominare, obsesii, dependenţe, depresie. Atât timp cât se simte intimidat de oameni puternici, este gelos şi intră tot timpul în lupte de putere cu alţii, nici că va reuşi vreodată să evolueze! Abate-ţi, aşadar, gândul de la ceilalţi şi încearcă să lucrezi mai mult cu tine. Efortul îţi va fi răsplătit!

Săgetător

Slogan: Mă bucur de aventurile vieţii şi cresc zilnic.

Menirea ta e cât se poate de plăcută: trebuie să explorezi toate orizonturile, să profiţi de oportunităţile ivite, să-ţi trăieşti viaţa din plin. Fii tot timpul în mişcare şi continuă să te dezvolţi atât pe plan mental, cât şi spiritual, depăşeşte-ţi limitele şi lumea întreagă ţi se va aşterne la picioare. Călătoreşte în toate punctele cardinale, descoperă oameni şi activităţi noi, învaţă o limbă străină, petrece cât mai mult timp în aer liber, fii entuziastă şi din cale-afară de curioasă. Dar, atenţie, să nu cazi în extrema cealaltă! Nu-ţi zice nimeni să te încui în casă şi să eviţi contactul cu lumea exterioară, dar nici să nu mai treci niciodată pe-acasă! Aşadar, găseşte echilibrul între a te plictisi şi a fi prea ocupată, e singura sarcină pe care trebuie s-o duci până la capăt!

Capricorn

Slogan: Eu iau deciziile în viaţa mea.

Cât ai succes, nimeni nu-ţi poate reproşa nimic! Propria împlinire e chiar misiunea pe care trebuie s-o îndeplineşti. Doar tu poţi decide în ce te priveşte – aşadar, ia-ţi inima-n dinţi şi exteriorizează-ţi… calităţile. Învaţă ce înseamnă responsabilitatea, fă-ți vocea auzită în comunitate şi învață cum să pui problema când interacționezi cu oameni puternici. Dacă te prefaci că succesul nu te interesează, eviţi funcţiile de conducere şi niciodată nu eşti mulţumită cu ce ai realizat, e momentul să acţionezi exact invers ca rezultatele să apară.

Vărsător

Slogan: Sunt liberă şi plină de viaţă!

Originalitatea trebuie să fie cuvântul de ordine în viaţa ta, iar încrederea în propriile forţe şi viziuni trebuie să fie întotdeauna la cote maxime. Învaţă să cooperezi cu cei din jurul tău, sari de fiecare dată în ajutorul celorlalţi, bazează-te pe inovaţie în găsirea soluţiilor şi percepe schimbarea ca pe un lucru bun. Fă-ţi prieteni noi, studiază astrologia, găseşte tot timpul ceva interesant de citit şi nu te mai îngrijora cum te percepe lumea. Eşti unică şi aportul tău este extrem de important când vine vorba chiar de… schimbat lumea.

Peşti

Slogan: Mi-am găsit liniştea şi sunt una cu tot ce e viu.

Sarcina ta e să ai grijă de tine şi de cei din jurul tău pentru a-ţi găsi fericirea. Ia-ţi, aşadar, o pauză din când în când și  găseşte-ţi pacea interioară şi legătura cu întregul Univers. Încercările la care vei fi supusă au de-a face cu găsirea echilibrului între nevoile tale şi exigenţele celor din jur. De asemenea, înţelege că nu-i poţi salva pe toţi, oricât de mult ţi-ai dori. Dacă te apasă responsabilităţile celorlalţi şi-ţi găseşti consolarea în alcool sau droguri, eşti pe drumul greşit.

Citește și:

Nordul nord, lecția vieții tale

 

Cele mai inteligente sase zodii

Astro feng-shui

Articol preluat din ediția de decembrie 2015 a revistei Femeia.

Autor: Alexandra Rotărescu

Foto: Guliver/Thinkstock

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus