Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Ce spune despre tine data nașterii

Ce spune despre tine data nașterii

Personalitatea fiecăruia și menirea în viață ne sunt influențate de primele momente petrecute pe Pământ. Află, așadar, ce-ți rezervă numerologia!

Numerologia provine din vremuri străvechi și este știința, dar și arta descifrării cifrelor. Calculează ce număr te reprezintă și descoperă ce semnificație are, care este destinul tău! Cum anume? Adună cifrele datei de naștere (exemplu: cine e născut pe 7.03.1970 are cifra 9) și află care este numărul care te definește și îți călăuzește pașii în viață!

1

Cei guvernați de acest număr e de preferat să pună preț pe independență și să se bucure de libertatea de a lua propriile decizii. Cu alte cuvinte, lecția de viață pe care trebuie să ți-o însușești este să înveți să stai pe picioarele tale și să nu depinzi de alții. Ești un lider înnăscut, trebuie doar să crezi asta și să te comporți ca atare. Ai grijă totuși să nu cazi în extrema cealaltă și să te crezi superior tuturor, să devii egoist și arogant!

2

Sensibil din fire și ușor de impresionat, ai randament doar când situația în care te afli ți-e familiară. Provocarea la care te supune destinul e să ieși din zona de confort și să îndrăznești să ai noi și variate experiențe. Ești onest și bine intenționat, un om de cuvânt, care nu umblă cu jumătăți de măsură. La fel de bine însă, ești prea credul și poți fi ușor de dus cu vorba, iar o astfel de atitudine defensivă îți dă numai bătăi de cap.

3

Atât timp cât îți exprimi sentimentele, ești sociabil și dai dovadă de creativitate în activitățile profesionale și nu numai, ai șanse să-ți îndeplinești menirea. Profesiile artistice scot din tine tot ce e mai bun, trebuie să-ți asculți instinctul și să te lași dus de val acolo unde nici nu te gândeai că vei ajunge vreodată, și vei fi fericit. Caracteristici negative care definesc numărul 3: simț critic superdezvoltat, lipsa răbdării, intoleranță.

4

Ești cu picioarele pe pământ, cu un simț practic foarte necesar în multe situații delicate în care poți fi implicat chiar fără voie. Lecția pe care trebuie s-o înveți este să urmezi ordinele altcuiva și să faci acest lucru cu zâmbetul pe buze. Renunță la încăpățânare și noi drumuri ți se vor deschide! Lasă puțin de la tine, renunță la control din când în când și vei vedea că lumea nu se prăbușește fără coordonarea ta constantă!

5

Curios peste măsură, gata să pornească într-o nouă aventură în orice moment și cu mintea deschisă la orice presupune noutate, schimbare. Cam așa e cel a cărui dată de naștere însumează cifra 5. Pericolul la care te expui este legat de niște decizii proaste, luate pe negândite, atât în carieră, cât și, mai ales, în viața de familie. Ai grijă, cei din jur nu au nicio vină tu te repezi să faci alegeri fără a te gândi la consecințe! 

6

Acest număr îți rezervă câteva surprize de proporții. Responsabil din fire, îți place să deții controlul și să gândești bine problema înainte de-a acționa în vreun fel. Toate bune și frumoase, însă viața numai previzibilă nu e! Provocarea la care ești supus ține de felul cum te adaptezi noilor situații. Nu te împotrivi, nu sta pe gânduri la nesfârșit până faci ceva, aruncă-te cu pieptul înainte în neprevăzut – oricum își va face simțită prezența în viața ta, căți convine sau nu!

7

Cei născuți sub influența unei cifre atât de spirituale sunt persoane liniștite, pline de afecțiune și, în același timp, rezervate și chiar critice la adresa altora. Numărul 7 îți călăuzește pașii prin viață astfel încât să dai dovadă de inteligență în alegerile făcute. La defecte putem trece pesimismul care te caracterizează de multe ori, dorința de-a te retrage în tine, de-a fi singur, doar tu cu scenariile tale catastrofale. Dacă ajungi să privești jumătatea plină a paharului, ți-ai îndeplinit menirea.

8

Acest număr îți asigură stabilitatea financiară, independența atât de mult dorită de tine și îți redă încrederea în propriile puteri. Răzbești ca nimeni altul în lumea competitivă a afacerilor și ești interesat de prosperitate și succes profesional. Nu deveni obsedat de lucrurile materiale, pentru că nu-ți țin de cald atunci când prietenii îți dau ultimatumuri sau când partenerul de viață amenință că te părăsește.

9

Loial, sensibil și plin de compasiune. Cel născuți sub influența acestei cifre se ridică la înălțimea celui mai mare număr format dintr-o singură cifră. Scopul vieții tale trebuie să aibă de-a face cu latura filosofică a existenței pe Pământ. Judecătorii, liderii spirituali, vindecătorii și educatorii au de multe ori energia lui 9. Trebuie să fii foarte atentă, pentru că lumea va profita de pe urma generozității tale, iar tu vei avea de suferit. Și, chit că îți place sau nu, să te împaci cu ideea.

Citește și:

 

Articol preluat din ediția de noiembrie 2016 a revistei Femeia.
Autor: Alexandra Rotărescu
Foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns