Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Cele mai mari temeri ale zodiilor. Afla de ce iti este frica!

Cele mai mari temeri ale zodiilor. Afla de ce iti este frica!

Cele mai mari temeri ale zodiilor! Uite de ce le este cel mai frica fiecarei zodii in parte!

Fiecare persoana are temeri mai mult sau mai putin intemeiate. Exista o similitudine a temerilor majore care s epot clasifica dupa zodie. Poti sa crezi sau nu in zodii, dar in aceste cele mai mari temeri ale zodiei tale te vei regasi si asta pentru ca spaima, teama, frica sunt sentimente primare. Toti le avem, toti trebuie sa le ducem si sa invatam sa traim cu ele.
Berbec – au o sete de aventura greu de stapânit, dar isi doresc, totodata, pace interioara. Desi faci tot posibilul sa nu ai o viata plictisitoare si monotona, cel mai tare te temi de despartiri si ca vei pierde legatura cu oameni importanti pentru tine.

Taur -stii exact ce vrei de la viata si faci tot posibilul sa iti mentii calea. Iti este, insa, foarte frica sa iesi din zona ta de confort.
Gemeni – pentru ca traiesti exprimându-ti gândurile si creativitatea, cel mai tare te sperie sa nu iti fie apreciata inteligenta.
Rac – cel mai tare te temi, in mod natural, de respingere si de faptul ca o persoana ar putea sa nu iti raspunda cu aceeasi dragoste pe care o oferi.
Leu – in secret, insa, te temi ca vei trece neobsevat si ca vei fi subapreciat.
Fecioara – cel mai tare de temi de dezordine si ca nu vei fi auzit sau ascultat. Haosul iti da fiori.

Afla restul detaliilor pentru celelalte zodii, AICI

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus