Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Cu ce zodie te potrivești

Cu ce zodie te potrivești

Descoperă cine este partenerul ideal pentru tine şi care sunt zodiile în măsură să-ți compromită fericirea sentimentală!

Berbec

Zodii compatibile: Gemeni, Leu, Săgetător

Personalităţi puternice, Berbecii şi Gemenii pun bazele unei relaţii pline de vitalitate. Ambele semne zodiacale au o sete nebănuită de explorare, împărtăşită şi de Săgetători, care emană energie prin toţi porii. O legătură specială se poate crea şi între Berbec şi Leu, atât timp cât îşi permit unul altuia propriile momente de glorie. În schimb, Fecioarele, Capricornul şi Taurul nu fac deloc casă bună cu Berbecul.

Taur

Zodii compatibile: Rac, Capricorn, Peşti

Sensibilitate şi nevoia de a ocroti, iată ce au în comun Taurii şi Racii, care sunt interesate de relaţii stabile. Nici Capricornului nu-i displace senzaţia de protecţie oferită de tandrul Taur. De fapt, ambele zodii denotă roman-tism şi stabilitate sentimentală, calităţi care nu le lipsesc nici nativilor din Peşti. Atenţie, armonia dispare când Taurul face pereche cu Gemenii, Săgetătorul şi Vărsătorul!

Gemeni

Zodii compatibile: Berbec, Balanţă, Vărsător

Alături de Balanţe, Gemenii se simt împliniţi! Ambii nativi adoră să socializeze şi să descopere arta şi distracţia. La fel de bine, Gemenii îşi pot găsi sufletul-pereche în persoana unui nativ din Vărsător, un alt mare amator de diversitate. În cazul unei uniuni Gemeni-Berbec, numai cuvinte de laudă! Situaţia se schimbă la 180º în momentul formării unui cuplu cu nativi din Peşti, Fecioară sau Scorpion.

Rac

Zodii compatibile: Taur, Fecioară, Scorpion

Până şi diferenţele dintre Rac şi Taur sunt benefice poveştii lor de iubire, calităţile unuia compensând slăbiciunile celuilalt. Situaţia e similară în cazul coabitării Racului cu Scorpionul: tendinţa posesivă a unuia îi conferă siguranţă celuilalt. Ceea ce îi uneşte pe Rac și Fecioară e grija față de cei apropiaţi. Un adevărat dezastru amoros poate avea loc dacă Racul face pereche cu Vărsătorul, Balanţa şi Gemenii.

Leu

Zodii compatibile: Berbec, Gemeni, Săgetător

Mari amatori de aventură şi libertate, Leul şi Săgetătorul se înţeleg din priviri când vine vorba să experimenteze. Iar în compania Berbecului Leul se simte la fel de îndreptăţit să-şi testeze limitele. În ce priveşte un parteneriat sentimental sau profesional între Leu şi Gemeni, buna dispoziţie a Gemenilor e pe placul jovialului Leu. Incompatibilitatea apare între Leu şi Capricorn, Taur sau Scorpion.

Fecioară

Zodii compatibile: Taur, Rac, Capricorn

Introvertiţi şi analitici, Fecioara şi Taurul găsesc un numitor comun când dau atenţie detaliilor, iar relaţia lor evoluează dacă sunt toleranţi unul cu celălalt. Tot de compasiune e vorba când Fecioara intră în contact cu Racul. Iar lângă Capricorn Fecioara străluceşte de-a dreptul, cu toate că în casa lor va domni un stil de viaţă conservator. Scântei ies numai între Fecioară şi nativii din Gemeni, Balanţă şi Berbec.

Balanţă

Zodii compatibile: Gemeni, Săgetător, Vărsător
În compania Vărsătorului, Balanţa se simte în elementul ei, mai ales dacă îi e permisă socializarea. Un parteneriat pe viaţă poate avea această zodie şi cu Gemenii, potrivindu-se pe plan intelectual, sexual şi social. Casă bună poate face Balanţa şi cu nativii din Săgetător, alături de care nu se va plictisi niciodată. De evitat este alăturarea Balanţei cu Peştii, Racul sau Taurul.

Scorpion

Zodii compatibile: Rac, Capricorn, Peşti

Sunt diferenţe evidente între puternicul Scorpion şi sensibilul Rac, însă tocmai datorită lor există şi se menţine acest duo. O altă echipă de nota zece o formează Scorpionul cu Capricornul, dar numai dacă e lăsat să-şi domine par­tenerul. Posesivitatea apare şi în relaţia cu dependentul nativ din Peşti, doar în cazul unui cuplu format cu Balanţa, Leul sau Gemenii îşi scoate Scorpionul veninul.

Săgetător

Zodii compatibile: Berbec, Leu, Vărsător

Optimişti şi sociabili, Săgetătorul şi Berbecul sunt pre­destinaţi să aibă o viaţă împlinită împreună. Nici apro­pierea dintre Săgetători şi Vărsători nu trebuie ignorată, deoarece au potenţial să rămână à la longue împreună. O plăcere reală pentru Săgetător e când se află în prezenţa mândrului Leu. Cu Taurul, Capricornul şi Fecioara nu-i însă chip să se înţeleagă.

Capricorn

Zodii compatibile: Taur, Fecioară, Peşti 

Nativii acestui semn de pământ se gândesc de două ori înainte de a acţiona, aspect apreciat îndeosebi de Tauri. Peştii îi pot ajuta pe Capricorni să se destindă, în timp ce Fecioarele li se pot dedica acestora trup şi suflet, mărind şansele de a rezista împreună. E de preferat pentru Capricorn să păstreze distanţa faţă de Berbec, Săgetător şi Leu pentru a evita conflictele.

Vărsător

Zodii compatibile: Săgetător, Balanţă, Gemeni

Atât Vărsătorii, cât şi Săgetătorii au visuri măreţe legate de viaţa lor şi chiar viitorul omenirii. Balanţele prezintă calităţi asemănătoare, având în comun cu Vărsătorul şi interesul pentru artă. Însă numai cu nativul din Gemeni poate Vărsătorul să facă perechea ideală, amândoi preferând distracţia şi dialogurile în contradictoriu. Recomandarea noastră e să limiteze contactul cu Fecioarele, Peştii şi Scorpionii.

Peşti

Zodii compatibile: Rac, Scorpion, Capricorn

Dragostea la prima vedere e adesea liantul dintre Peşti şi Scorpioni, dar la fel de strâns îi leagă preocuparea pentru chestiunile oculte. O alternativă amoroasă promiţătoare este Racul, pregătit oricând să-i facă pe plac sensibilului nativ din Peşti. Capricornul pare opusul Peştilor, însă tocmai în asta constă frumuseţea familiei pe care o alcătuiesc. În vederea obţinerii fericirii personale, Peştii ar face bine să nu caute compania Balanţelor, Gemenilor şi Săgetătorilor.

Citește și:

Zodii feminine care ii innebunesc pe barbati

4 zodii cu risc maxim de divort

Zodiacul chinezesc 2016. Previziuni

Articol preluat din ediția de septembrie 2015 a revistei Femeia.

Autor: Alexandra Rotărescu

Foto: Guliver/Thinkstock

Comments

comments

One thought on “Cu ce zodie te potrivești

  1. eu sunt leu si sunt intr-o relatie serioasa cu un scorpion si ne intelegem foarte bine,uneori el e putin gelos dar asta doar fiindca ma iubeste si eu o fac…

Lasă un răspuns

Sus