Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Horoscopul lunii septembrie, numai pentru femei

Horoscopul lunii septembrie, numai pentru femei

Septembrie este o luna specială. Este o lună de început și de sfârșit este o lună de tranzitie, cu mare încărcătură emoțională. Septembrie nu poate lăsa indiferent pe nimeni și fiecare din noi va avea un moment special în cursul acestei luni și asta pentru că prima luna de toamnă (sau a patra lună de vară) este specială. Și mersul astrelor contribuie la emoția lunii septembrie și sub influența lor femeile vor fi calea și inspirația pentru soluționarea problemelor inevitabile de zi cu zi.

În mod special în acest septembrie toți nativii vor avea în dar o intuiţie extraordinară, care vă vor ajută să “citiți” gadurile ascunse ale oamenilor.

Este foarte important ca în acest septembrie să îndrăznești șă-ți faci planuri pentru următoarele luni, mai ales că strategia pe care o vei aplica pentru punerea lor în aplicare va da roade. În plus îndrăznește și visează! Astele striga în gura mare: POȚI! Ești puternică, ai resursele sufletești și de energie pentru a face visele realitate!

BERBEC (21 martie-20 aprilie) Spre orice formă de îmbogățire te orientezi, ai acces direct la greii domeniului și la informație de foarte bună calitate. Ți se aprind călcâiele după ceva sau cineva sau (de ce nu?) după amândouă.

TAUR (21 aprilie-21 mai) Septembrie îți aduce suficiente ocazii de exprimare. Cei din jur adoră să te audă vorbind, iar tu iubești publicul atent și receptiv. Ți se oferă șansa de a testa profitabilitatea unui hobby.

GEMENI (22 mai-21 iunie) O discuție de la inimă la inimă te eliberează de un bagaj emoțional, oferindu-ți deznodământul de care ai nevoie. Energiile puternice din sectorul pasiunii anunță clipe superbe în brațele omului iubit. Nu reacționa la zvonuri înainte de a le verifica!

RAC (22 iunie-22 iulie) Să înceapă revoluția dezinhibării! Dai deoparte timiditățile și nesiguranța, lăsându-te în voia sentimentelor și trăind clipe pasionale în dormitor. Ești liberă să spui ce gândești, însă atenție la ton și volum! Rezolvi cu umor o situație conflictuală.

LEU (23 iulie-22 august) Petreci timp în compania unor oameni care iubesc recreerea la fel de mult ca tine. E un timp de calitate, cu îmbrățișări, râsete, căldură. Iei decizii solide – bazate pe fapte, nu pe emoții. Ești printre puținii care văd adevărul de dincolo de aparențe.

FECIOARĂ (23 august-21 septembrie) Îți exprimi o emoție refulată, iar aerul din jurul tău devine iarăși respirabil. Cât de bine e să fii liberă! Primești o veste financiară extraordinară, care îți reamintește că banii pot veni din surse nebănuite. Fiecare ar vrea o bucățică din tine.

BALANȚĂ (22 septembrie-22 octombrie) Ai darul de a face fiecare ființă cu care intri în contact să-ți recunoască valoarea. Magnetismul tău natural îți atrage oferte de toate felurile.

SCORPION (23 octombrie-21 noiembrie) Ești o sursă solidă de soluționare a problemelor pentru cei care vin la tine după un sfat. O situație îndelung tolerată se rezolvă miraculos, spre binele tuturor celor implicați.

SĂGETĂTOR (22 noiembrie-20 decembrie) Septembrie se arată luminos, pavat cu împliniri de toate felurile. Investiția de energie și timp în proiectul la care lucrezi își arată roadele. Apare o șansă de afirmare profesională de zile mari, care poate să te propulseze într-o altă… ligă,

CAPRICORN (21 decembrie-19 ianuarie) Dacă nu agreezi regulile jocului, le schimbi. O cunoștință din anturajul profesional încearcă să-ți atragă atenția. Răsufli ușurată, fiindcă o problemă administrativă se rezolvă surprinzător de profitabil.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie-18 februarie) Discuțiile deschise au ca rezultat un compromis familial. Nimeni nu practică politica sincerității mai glorios decât tine. Spui adevărul atât de frumos, încât strălucești și tu, dar și el.

PEŞTI (19 februarie-20 martie) Evenimentele incitante interferează cu nevoile tale fiziologice, precum cea de hrană sau de somn. Nu-ți trebuie nici mâncare, nici somn, fiindcă septemebrie este încărcat cu emoții pozitive. Ți se oferă șansa de a-ți explora latura artistică.

Trei sfaturi bune pentru toți nativi:

– Nu face cheltuieli neprevăzute. Septembrie este prin excelență o lună care stă foarte prost cu banii!
– Fii foarte prudentă atunci când vei pleca la drum. Este o perioadă în care pot avea loc accidente.
– Dormi un pic mai mult și revizuiește-ți dieta. Poate că toamna nu începe din prima zi a lunii septembrie, dar cu toate acestea luna rămâne una de tranziție și pentru trupul tau.

Citeste si:

Fructele si legumele lunii septembrie
Cinci secrete ale barbatilor Balanta
Dieta de toamna pentru piele frumoasa incepe in august
Cure de toamnă împotriva gândurilor negre

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus