Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Momente cruciale din viata ta

Momente cruciale din viata ta

Fiecare dintre noi trece și prin perioade bune, şi rele, dar unele evenimente devin semnificative. Suntem tentaţi să le punem în cârca destinului, însă ele sunt deja stabilite din momentul naşterii şi pot fi lesne anticipate.

Moment crucial nu înseamnă o cumpănă, ci un eveniment important. Un astfel de moment ne schimbă semnificativ viaţa sau îi dă un alt sens, o altă perspectivă. Iar cum nimic nu este întâmplător, în astfel de momente, ne însoţeşte o energie interioară surprinzătoare şi reuşim să facem faţă provocărilor. Pentru a-ţi valorifica şansele, e bine să fii mereu pregătită şi să cunoşti momentele-cheie din viaţa ta şi semnificaţia lor.

Planul destinului

Pentru a calcula momentele cruciale, trebuie mai întâi să-ţi afli cifra destinului: adună toate cifrele din data ta de naştere.

Iată un exemplu: să zicem că Dana s-a născut pe data de 21.03.1970. Cifra destinului ei este 2+1+3+1+9+7=23=2+3=5.

Primul moment crucial are loc după 25 de ani şi se calculează scăzând din numărul 36 cifra destinului. Următoarele momente vor avea loc din 9 în 9 ani şi se calculează adunând la primul moment 9 ani. Dana din exemplul nostru va avea primul moment crucial la 31 de ani (36-5, cifra destinului), iar următorul moment cruciale va fi la: 31+9=40 de ani, al treilea la 40+9=49 de ani, iar al patrulea la 49+9=58 de ani.

Pentru simplificarea calculelor, vei putea vedea momentele tale cruciale în tabelul alăturat, urmărind doar cifra destinului.

Cifra destinului 1 – 35, 44, 53 şi 62 de ani

Cifra destinului 2 – 34, 43, 52 şi 61 de ani

Cifra destinului 3 – 33, 42, 51 şi 60 de ani

Cifra destinului 4 – 32, 41, 50 şi 59 de ani

Cifra destinului 5 – 31, 40, 49 şi 58 de ani

Cifra destinului 6 – 30, 39, 48 şi 57 de ani

Cifra destinului 7 – 29, 38, 47 şi 56 de ani

Cifra destinului 8 – 28, 37, 46 şi 55 de ani

Cifra destinului 9 – 28, 36, 45 şi 54 de ani

Cum vibrează fiecare moment

Efectele fiecărui moment crucial durează în medie un an, când sunt la intensitate maximă, dar acestea pot fi resimţite înainte de vârsta respectivă şi mult după aceea. În ce constau aceste momente cruciale şi cum poţi să profiţi mai bine de tot ce-ţi aduce soarta-n cale reprezintă o altă poveste. Ai nevoie din nou de o hârtie şi creion pentru încă o serie de calcule – simple, desigur.

Ca să vezi ce-ţi aduce soarta în primul moment de răscruce, adună cifrele lunii cu cele ale zilei de naştere. Folosind exemplu de mai sus, pentru Dana și data naşterii 21.03, avem 2+1+3=6. Cifra obţinută e vibraţia primului moment.

Ce te aşteaptă în al doilea moment semnificativ din viaţă este dat de vibraţia cifrei obţinute prin adunarea cifrelor zilei de naştere cu anul în care ai venit pe lume. Exemplu: pentru Dana, ziua 21, anul 1970, obţinem 2+1+1+9+7=20=2.

Provocarea căreia trebuie să-i faci faţă în cel de-al treilea moment crucial este dată de cifra obţinută din adunarea vârstei primului moment crucial cu cea a celui de-al doilea.

Exemplu: Dana are primul moment la 31 de ani şi al doilea la 40, deci 3+1+4+0 =8.

Ce-ţi aduce în cale destinul în al patrulea moment crucial este oglindit de cifra obţinută din adunarea numărului lunii de naştere cu cel al anului în care te-ai născut.

Exemplu: pentru luna 3 şi anul 1970, avem 3+1+9+7=20=2.

Iată semnificaţia detaliată a fiecărei vibraţii:

Momentul crucial cu vibraţia 1 – destinul vine cu o provocare majoră. Trebuie să alegi o altă cale în viaţă şi te împinge spre drumul libertăţii. Independenţa are neajunsurile ei, dar, odată ce-i vei simţi gustul, vei vedea că micile sacrificii merită făcute pentru această nouă putere câştigată la nivel personal. Independenţa te împinge spre drumul împlinirii personale, te scoate din zona de confort, dar îţi aduce satisfacţii atunci când izbândeşti prin forţe proprii. Nu uita că oamenii independenţi sunt cei puternici!

Momentul crucial cu vibraţia 2 – provocarea este legată de parteneri, de cei din jur. Capacităţile extrasenzoriale sunt la cote înalte şi vei fi surprinsă cât de uşor vei înţelege nevoile celor de lângă tine. Este momentul în care poţi lega prietenii trainice sau să cunoşti oameni importanţi din viaţa ta, poate chiar partenerul de viaţă sau de afaceri. Fii cu ochii-n patru şi încrede-te în ce simţi!

Momentul crucial cu vibraţia 3 – e vremea distracţiilor şi evenimentelor sociale. Este un moment bun pentru călătorii, creativitatea este la cote maxime. Prin urmare, e bine să profiţi de toate oportunităţile pe care viaţa ţi le scoate şi multe lucruri frumoase îți vor marca existenţa.

Momentul crucial cu vibraţia 4 – vei munci mult, dar cu spor şi vei avea şanse să-ţi pui cărămizi solide la temelia vieţii. Nu e timp pentru relaxare, acum este un moment oportun pentru a urca pe trambulina vieţii. Totul este să alegi munca pe care s-o faci cu plăcere şi nu vei simţi efortul, totul va veni de la sine.

Momentul crucial cu vibraţia 5 – ceva neaşteptat ţi se va întâmpla. Tot ce e nou este puţin stresant, dar nu privi cu îndoială sau teamă noutatea ce intră în viaţa ta, pentru că ea poate anunţa o şansă bună spre progres. Pune în balanţă punctele forte şi vei vedea că ele atârnă greu, deci merită să le primeşti cu inima deschisă.

Momentul crucial cu vibraţia 6 – este tot o provocare legată de parteneriat. În centrul atenţiei tale, se află căminul, relaţia cu partenerul. Îţi vei îndeplini responsabilităţile cu mare uşurinţă, dar dragostea este pusă pe tapet. Inima este cea care-ţi va spune dacă ţi-ai găsit jumătatea, dacă eşti în trenul vieţii alături de cel drag sau dacă trebuie să aştepţi alt tren. Ascultă-ţi inima şi urmează-i îndemnul!

Momentul crucial cu vibraţia 7 – este o perioadă misterioasă, în care oportunităţile dau buzna şi ar fi bine să nu le laşi să treacă. Eşti tentată să te ocupi mai mult de tine şi de nevoile tale şi asta nu înseamnă deloc că eşti egoistă. Tu eşti importantă, iar stabilirea priorităţilor va fi o ocazie bună să dai un sens bun vieţii şi să te cunoşti mai bine.

Momentul crucial cu vibraţia 8 – este o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar şi ar trebui să profiţi de ea, să-ţi satisfaci dorinţele costisitoare, dar să nu arunci cu banii pe fereastră şi nici să-i împarţi în stânga și-n dreapta. Distrează-te, dar pune şi ceva deoparte pentru zile negre!

Momentul crucial cu vibraţia 9 – este o perioadă confuză, uneori o răscruce de drumuri în care emoţiile pot fi copleşitoare. Dacă ai alături prieteni adevăraţi, inima ta şi sfatul lor te vor ajuta să ieşi din ceaţa în care te afli şi să mergi pe un drum neted. Făcând alegeri bune, vei încheia această etapă mult mai puternică şi înţeleaptă.

Articol preluat din ediția de septembrie 2014 a revistei Femeia.

Autor: Luminița Tăbăran

Sursa foto: Thinkstock

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus