Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Optimiștii și pesimiștii zodiacului

Optimiștii și pesimiștii zodiacului

Îți tună și-ți fulgeră toată ziua și, oricât te-ai strădui, vezi doar partea goală a paharului? Sau privești spre viitor cu încredere și întâmpini orice provocare cu zâmbetul pe buze? Descoperă ce influență au astrele asupra firii tale!    

Berbec – Își evaluează șansele corect

Întotdeauna cu picioarele pe pământ, nativii acestei zodii nu se lasă purtați de val și nu-și fac iluzii. Ca atare, nu ajung să se afle prea des în situații fără ieșire. Conștienți de propriile calități, Berbecii știu că fac față oricăror provocări. Realiști, nu se îmbată cu apă rece, dar nici nu-și plâng de milă în eventualitatea unui eșec.

Taur – Are o stea norocoasă

Capabili să iasă învingători din toate situațiile conflictuale în care sunt implicați, Taurii se bazează pe un noroc chior. Viața nu le așterne la picioare numai împliniri și reușite, însă ei reușesc de fiecare dată să iasă basma curată. Nu-i de mirare că sunt încrezători în soluționări peste noapte și realizări surprinzătoare.

Gemeni – Cei mai optimiști oameni

Buna dispoziție îi caracterizează aproape zi de zi. Mai tot timpul cu zâmbetul pe buze și cu o atitudine pozitivă, Gemenii sunt o companie cât se poate de plăcută. Depășesc greutățile vieții cu ușurință, reușind să nu cadă pradă gândurilor pesimiste. Însă, tocmai pentru că nu-și fac niciodată probleme, riscă să nu fie luați în serios de gânditorii zodiacului. 

Rac – Depresiv ocazional

Nativii acestei zodii sunt persoane sensibile, stăpânite de emoții, motiv pentru care cad, nu de puține ori, într-o stare depresivă din care cu greu ies. Le-ar fi de mare ajutor să-și exprime sentimentele și să se înconjoare de persoane puternice, alături de care să evolueze.

Leu – Mândru și încrezător

Nu-i numit întâmplător regele animalelor! Leul are puterea de a domina, iar o asemenea atitudine are la bază calități de lider înnăscute și o încredere justificată în forțele proprii. Viața îi testează constant tăria de caracter. De aceea, este esențial să-și păstreze speranța că va birui de fiecare dată.

Fecioară – Cu picioarele pe pământ

Atentă la detalii, critică și cu un puternic simț al responsa­bilității, Fecioara nu va reuși niciodată să se relaxeze astfel încât să lase lucrurile în voia sorții. Nu va accepta în vecii vecilor să stea cu mâinile în sân, afișând o încredere oarbă și acceptând că toate se vor rezolva de la sine. Însă nici pesimismul n-o caracterizează. Mai degrabă este o realistă convinsă.

Balanță – Întotdeauna cu zâmbetul pe buze

Sunt sufletul petrecerii, persoane cu un optimism molipsitor și niște prieteni de nădejde. Probabil cel mai altruist semn zodiacal, Balanța are întotdeauna un cuvânt bun și o per­­s­pectivă îmbucurătoare de oferit. Bine ar fi să se dove­dească la fel de încrezătoare în ce-o privește pe ea însăși!

Scorpion – Circumspect și cârcotaș

Analizând situațiile pe toate părțile, Scorpionii își fac griji chiar și din nimic. Firea lor analitică nu le permite să se transforme peste noapte în niște optimiști incurabili. Adevărul e că pesimismul lor este justificat atât timp cât viața le aduce provocare după provocare.

Săgetător – Senin și echilibrat

Sunt oameni cu un spirit al aventurii nemaiîntâlnit, cei care primesc cu brațele deschise mai toate schimbările. Asemenea spirite libere n-aveau cum să se împiedice, în drumul lor lin, de gânduri negative, temeri și lașitate. Optimiști până-n măduva oaselor, Săgetătorii refuză să se oprească din evoluție.

Capricorn – Tot timpul în priză

Judecata Capricornului este corectă de cele mai multe ori, însă tendința de a lua totul la puricat nu-i dă voie să viseze cu ochii deschiși la finaluri fericite. În plus, nu de puține ori, îndoielile îi dau târcoale și-i năruiesc șansele de a se destinde din când în când.

Vărsător – Realist sută la sută

Nimeni nu-l poate acuza pe Vărsător că e aiurit și că nu știe pe ce lume trăiește. Nici nu-i stă în fire să-și roadă unghiile de griji și temeri. De fapt, este o zodie echilibrată, care-și calculează șansele de reușită în mod corect și nu așteaptă să-i pice totul din cer.

Pești – Viața-i atât de frumoasă!

Visători, sensibili, artiști adevărați! Cei născuți sub acest semn dau dovadă de un entuziasm copleșitor, precum și de ingeniozitate în crearea de noi oportunități. Extrem de adaptabili, Peștii văd lucrurile în roz, considerând că viitorul le rezervă doar uși larg deschise, niciodată fundături.

Citește și:

Articol preluat din ediția de martie 2016 a revistei Femeia.

Autor: Alexandra Rotărescu

Foto: Guliver/Thinkstock

Comments

comments

Lasă un răspuns