Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Trei zodii cu mari avantaje in septembrie

Trei zodii cu mari avantaje in septembrie

Se spune ca septembrie este a doua luna de inceput a anului. Asta pentru ca prima luna de toamna este luna in care incepe calendarul bisericesc, dar si calendarul civil si cel evreiesc. Nu intamplator, septembrie fiind nu doar inceputul toamnei ci inceputul perioadei in care lumina este mai putina, iar intunericul domina. Asta nu inseamna ca ne va fi rau, sau mai rau ca in restul perioadei din an, cel in care lumina este cea care domina cea mai mare parte din zi.

Toate zodiile au ceva de castigat in plus in septembrie, dar trei dintre ele sunt cele cu mari avantaje.

Taur

Septembrie va fi o luna plina. Aparent va fi o perioada cu multe momente neplacute, iar avantajele astrale vin tocmai datorita faptului ca Taurii au resursele de a le depasi. Asa ca daca este sa fie ceva rau pentru acesti nativi, sa fie in septembrie pentru ca indiferent de context, indiferent de problema se vor descura perfect. Taurii sunt avantajati financiar, sunt sustinuti in toate demersurile lor chiar si daca acestea sunt la limita legalitatii. Mai mult, Taurii stau foarte bine cu banii si vor reusi, practic fara efort sa sustina toate nevoile financiare ale lor si ale familiei lor. Nu au probleme de sanatate si daca totusi acestea apar, sunt minore.

Capricorn

Pentru nativii acestei zodii, septembrie este un nou inceput! Jupiter, Marele Benefic, intra in casa carierei Capricornului. Asa ca pentru acestia urmeaza un an de oportunitati, realizari si bani! Capricornii vor avea mereu o sansa in plus in septembrie, si de aici inainte tot anul care umeaza. Pentru Capricorni sustinere vine din partea lui Venus, Mica Benefică. Relatiile generale si nivelul de socializare creste, dupa cum creste si starea lor de spirit, starea fizica se imbunatateste considerabil, iar imaginatia si intuitia acestora este la cote maxime.

Varsator

Luna septembrie este luna sanselor pentru acesti nativi. Ai darul de a gasi mereu solutii salvatoare pentru cele mai mici sau mai mari probleme. Intuita este la cote absolute, iar pofta de viata si de a te arata in adevarata ta valoare fac din tine o vedeta. Aceasta este una din perioadele cele mai norocoase in plan financiar, Venus, Micul Benefic, fiind mereu alaturi de tine. Vei avea incredere in tine si mult curaj de a lua decizii cu privire la banii tai. Se stie ca esti destul de nehotarata din fire, dar septembrie te va face matura in gandire si foarte pragmatica ceea ce pentru un visator ca tine este minunat!

Trei zodii avantajate in august 2016
Barbatul din septembrie. Detalii pentru femei
Horoscopul lunii septembrie, numai pentru femei
Numărul de septembrie al revistei Femeia

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus