Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Zodia și succesul tău

Zodia și succesul tău

Ai șanse reale să dai lovitura sau nici vorbă să ajungi un adevărat lider? Iată nativii meniți să realizeze ce și-au propus și ce trebuie să schimbe cei care se zbat încă în anonimat!

Berbec

Aventuroși din fire, Berbecii sunt pe drumul cel bun în ce privește îndeplinirea visurilor, având în vedere curajul de care dau dovadă. Mânați de curiozitatea de a trăi noi experiențe, ei profită de oportunitățile ieșite în cale. Nu se tem de provocări și, ca atare, succesul nu-i ocolește.

Berbeci de succes: Johann Sebastian Bach, Harry Houdini, Charles Chaplin, Mateiu I. Caragiale

Taur

Cel mai prețios atu al Taurilor e răbdarea, calitate indispensabilă celor care tânjesc să dea lovitura în domeniul lor de activitate. Mai mult de-atât, cei născuți între 21 aprilie și 21 mai au tendința de a deveni perfecționiști. Independenți și perse­verenți, tot ce trebuie să facă Taurii ca să iasă din anonimat e să acționeze conform instinctului odată ce și-au găsit menirea.

Tauri de succes: David Beckham, Mark Zuckerberg, Sigmund Freud, Ion Țiriac

Gemeni

Excelenți comunicatori, dau dovadă de o abilitate extraordinară de adaptare la medii noi. E de preferat să se bazeze pe aceste calități și să încerce să înfrângă impulsul de a sări de la un proiect la altul. Mai multă perseverență și mai puține critici la adresa celorlalți îi vor propulsa în cariera aleasă.

Gemeni de succes: Marilyn Monroe, Donald Trump, Rafael Nadal, Ion C. Brătianu

Rac

Puternici și îndârjiți, acești nativi ajung pe culmile succesului atât timp cât nu-și pierd încrederea în propriile puteri. Sunt pretențioși și dau dovadă de o sinceritate care riscă să rănească sentimentele partenerilor de afaceri sau de viață. Mai multă diplomație dă naștere unor posibilități de a obține rezultatele dorite atât profesional, cât și personal.

Raci de succes: Iulius Cezar, Meryl Streep, Prințul William, Octavian Paler

Leu

Sunt norocoși din naștere, motiv pentru care Leilor li se deschid larg toate ușile la care bat. Nu-i de mirare că optimismul nu-i părăsește niciodată, atât timp cât tot ce ating se transformă în aur. Totuși, ține de ei să valorifice oportunitățile cu care se întâlnesc. Tot ei decid cum își tratează semenii odată ce ajung în vârf. Așadar, atenție la atitudinea sfidătoare!

Lei de succes: Barack Obama, Madonna, Robert De Niro, Tudor Gheorghe

Fecioară

Meticuloși și responsabili, sunt văzuți de cele mai multe ori în ipostaze casnice, nicidecum de lideri în domenii științifice sau artistice. Însă nu trebuie dat uitării faptul că Fecioarele reprezintă semnul zodiacal cel mai eficient. Bine organizați și conștiincioși, au șanse să realizeze tot ce își propun.

Fecioare de succes: Michael Jackson, Lev Tolstoi, Maica Tereza, Sebastian Papaiani

Balanță

Odată ajunși în top, cei născuți sub semnul Balanței nu vor uita de unde au plecat. Sunt diplomați, șarmanți, sociabili, prieteni adevărați cu toți cei care le-au câștigat încrederea. Personalitatea lor plăcută i-a propulsat pe nativi acolo sus, unde merită să fie.

Balanțe de succes: Vladimir Putin, Matt Damon, Kate Winslet, Maria Tănase

Scorpion

Nimic nu-i poate opri pe Scorpioni din ascensiunea lor. Pun pasiune în tot ce fac, sunt ambițioși și nu renunță cu una, cu două atunci când își propun atingerea unor țeluri. Cu o personalitate puternică și o inteligență evidentă, ei găsesc întotdeauna calea spre reușită.

Scorpioni de succes: Pablo Picasso, Leonardo DiCaprio, Julia Roberts, Regele Mihai I

Săgetător

Nu vor fi niciodată capabili să calce pe cadavre pentru a realiza ce și-au propus, însă în Săgetători există resurse nebănuite care le permit să se bucure de recunoașterea talentelor deținute. Singura condiție care trebuie îndeplinită: să-și găsească vocația!

Săgetători de succes: Maria Callas, Steven Spielberg, Frank Sinatra, Brad Pitt, Édith Piaf, Ivan Patzaichin

Capricorn

Succesul nu vine peste noapte pentru acești nativi. Doar munca asiduă și perseverența îi vor apropia de scopul propus. Iar determinarea lor și, mai ales, disciplina care-i caracterizează sunt indispensabile câștigătorilor.

Capricorni de succes: Umberto Eco, Tiger Woods, Edgar Allan Poe, Stephen Hawking, Sanda Ladoși

Vărsător

Visători incurabili, Vărsătorii nu sunt fericiți decât atunci când profită de libertate deplină. Nu tânjesc după averi, n-au aspirații profesionale uluitoare, marea realizare a vieții lor e să trăiască după bunul plac, fără să fie condiționați de nimeni și nimic.

Vărsători de succes: Shakira, Oprah Winfrey, Charles Darwin, Florin Piersic

Pești

Capabili să lupte până la epuizare pentru a-și atinge scopul, Peștii sunt atrași mai mult de domeniile artistice, unde simt că-și pot exprima adevărata lor natură. Se pot folosi de imaginație și istețime în încercarea de a bifa reușită după reușită.

Pești de succes: Michelangelo Buonarroti, Mihail Gorbaciov, Steve Jobs, Maria Ploae

Articol preluat din ediția de aprilie 2016 a revistei Femeia.

Autor: Alexandra Rotărescu

Foto: Guliver/Thinkstock

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus