Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Zodiile care te parasesc fara explicatie

Zodiile care te parasesc fara explicatie

Dispar din viata ta atunci cand nu te astepti si lasa un gol imens, mult amar, suparare si deznadejde. Afla care sunt cele patru zodiile care nu spun nici macar „adio” atunci cand te parasesc.

LEU

Leul este destul de individualist si nu se osteneste sa mai ofere cine stie ce explicatii cand inima sa este profund ranita. Nu accepta cicatrici pe suflet si, pentru a nu alungi amaraciunea, acest nativ pleaca fara sa spuna nimic, atat in cazul relatiilor de prietenie cat si cand vorbim despre iubire.

BALANTA

Balanta cantareste mereu totul. Acest semn zodiacal este extrem de preocupat ca relatia pe care o are, indiferent de natura ei, sa se bazeze pe principii clare. Nu accepta indoieli si confuzii si este extrem de explicit inca de la inceputul legaturii pe care o creeaza cu cineva.

FECIOARA

Nimic nu se compara cu durerea unei Fecioare. Acest semn zodiacal ofera totul intr-o relatie si se simte mereu singur intrucat este perfectionist. Dorinta ca totul sa fie impecabil si clar in legaturile sale este atat de puternica incat se poate simti tradat foarte usor.

Afla cea de a patra zodie AICI

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus