Esti aici

Aventura

Acceleratie

Daca visezi ca apesi pedala de acceleratie inseamna ca vei atinge un obiectiv prin eforturi proprii. Daca pedala s-a blocat sau iti scapa de sub control e semn ca trebuie sa fii precauta ca un obicei sa nu se transforme in viciu.

Accident

Semnificatia acestui vis variaza in fuctie de circumstante, dar in general inseamna avertizare. Daca visezi ca ai un accident, ar trebui sa eviti calatoriile pentru o vreme. Un accident pe mare se refera la dragoste, iar unul pe uscat, la afaceri. Pe cat posibil, incearca sa eviti obiectul care a fost implicat in accident, pentru cel putin 24 de ore dupa ce ai visat. Spre exemplu daca visezi un accident de masina, evita sa te apropii de vreo masina si fii atenta cand traversezi. Pentru cel putin o zi dupa ce ai avut un astfel de vis, evita avioanele, masinile, trenurile, carutele, instrumentele ascutite, focul, electricitatea, inaltimea sau orice alt lucru ai visat. Daca totusi nu le poti evita, fii foarte precauta.

Acrobat

Daca visezi ca privesti o acrobatie, este recomandat sa amani orice planuri de calatorie pe distante mari pentru cel putin o saptamana. Daca persoana care face acrobatia esti chiar tu, vei depasi greutatile prin care treci, mai curand decat te asteptai. Daca este un prieten sau o ruda , visul e o avertizare ca vei suferi o deceptie din partea persoanei respective. Daca esti martora la un accident de acrobatie, vei avea norocul de a scapa cu bine dintr-o situatie periculoasa.

Aligator

Acest vis incearca sa te avertizeze in legatura cu un dusman. Reactia pe care ti-a starnit-o vederea aligatorului (placere, repulsie, jena, incantare etc) este foarte importanta pentru ca vei avea o experienta care iti va starni acelasi gen de reactie in scurt timp.

Ambulanta

In general, daca visezi o ambulanta este un semn de avertizare asupra indiscretiei unei persoane de sex opus. Pe de alta parte, o ambulanta plina cu pasageri semnifica indeplinirea viselor mai curand decat credeai.

Armata

Visele care au legatura cu armata indica obstacole care trebuie depasite. Daca in visul tau armata marsaluia, va trebui sa calatoresti pentru a-ti indeplini un vis.

Asasin

Daca esti martora la o crima, vei avea parte de o schimbare placuta de circumstante. Daca in schimb comiti o crima, te vei bucura de succes pe toate planurile.

Avion

Visul in care pilotezi cu succes un avion indica un mare succes in afaceri si pe plan profesional in general. Avioanele care lanseaza bombe prevestesc vesti proaste; daca zboara in formatie, prevestesc castiguri financiare – daca vremea este buna – dar daca vremea este proasta, prevestesc probleme de ordin profesional. Calatoria cu avionul anunta vesti de la cineva de departe.

Barca

Interpretarea viselor cu barci depinde de mai muli factori: conditiile vremii, ale marii/oceanului, daca barca este ancorata sau se deplaseaza cu viteza. Barca reprezinta simbolul vietii tale, deci interpretarea trebuie facuta in relatie cu acest lucru.

Batalie

Daca in vis esti de partea castigatorilor, vei avea noroc in dragoste.

Bestii

Majoritatea bestiilor reprezinta de obicei dificultati si probleme care te ingrijoreaza mult. Dar daca reusesti sa le alungi in vis, vei invinge problemele prin eforturi minime.

Bombe

Reprezinta o amenintare a modului tau de viata.

Catastrofa

Daca visezi ca ai participat sau ca ai fost martora la o catastrofa, o schimbare radicala va avea loc in viata ta. Daca ai scapat fara rani sau ai acordat ajutor cuiva, schimbarea va fi una fericita. Altfel, cel mai bun sfat este sa eviti sa-ti asumi riscuri in anul care urmeaza.

Curaj

Daca visezi un act de curaj, de eroism, inseamna ca fugi din fata problemelor care iti ies in cale.

Duel

Duelul semnifica o neintelegere cu cineva apropiat, cu un membru al familiei sau cu un prieten.

Eruptie

Eruptia unui vulcan sau orice alt fenomen natural reprezinta o schimbare in bine.

Explozie

Explozia prezice o schimare in bine in viata ta.

Frica

Semnificatia acestui vis poate varia in functie de circumstante. Astfel, daca ai reusit sa treci peste teama din vis si senzatia de frica a disparut pe parcursul visului, vei invinge si dificultatile reale din viata ta. Dar daca sentimentul de frica persista pe durata intregului vis, va trebui sa faci fata unor probleme pe care ti le face cineva in care ai avut incredere. Visele in care ii ajuti pe altii sa-si invinga frica reprezinta clarificarea unei neintelegeri sau indepartarea unei amenintari si regasirea linistii.

Foc

Focul este un semn de necaz, daca visezi ca te arde, si de vesti bune, daca nu te arde. Daca visezi o casa in flacari inseamna ca ai nevoie urgenta de ajutor din partea unui prieten sau unei rude.

Jaf

Daca in vis cineva te jefuieste de bunuri, vei avea un castig neasteptat, dar daca iti ia banii, este un avertisment sa fii prudenta cu gestionarea finantelor proprii.

Pod

Daca in visul tau podul este solid si il treci fara dificultate, pregateste-te de o schimbare satisfacatoare si de prosperitate. Daca podul este avariat in vreun fel, considera visul o avertizare sa nu faci schimbari pentru o vreme.

Morga

Morga prevesteste dificultati sau sarcini dezagreabile. Daca visezi ca persoana de la morga esti chiar tu, atunci ar trebui as fii mai atenta cu sanatatea ta.

Nisipuri miscatoare

Daca visezi ca tragi pe cineva sau ceva din nisipuri miscatoare inseamna ca te indrepti catre o stabilitate financiara. Visul in care te afunzi chiar tu in nisipurile miscatoare te avertizeaza ca nu ar trebui sa amesteci viata privata cu cea profesionala.

Uragan

Visele in care iti apar uragane sunt o avertizare. Ar trebui sa eviti sa-ti asumi riscuri de orice fel cel putin sase luni dupa ce ai avut visul.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus