Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Dictionar de vise > Aventuri de vara

Aventuri de vara

Aventura

Interpretarea visului se reduce la ceea ce simti in momentul in care se petrece actiunea – placere, amuzament, rusine, incantare. Trebuie sa te astepti sa treci prin aceleasi sentimente cat de curand.

Bagaj

Acest vis semnifica o calatorie lunga, cel mai probabil in stainatate. Daca visezi ca ti-ai pierdut bagajul, s-ar putea sa primesti o mostenire din partea cuiva apropiat. Bagajul manipulat agresiv sau aruncat reprezinta o avertizare in legatura cu posibile datorii. Daca altcineva iti cara bagajul, vei avea parte de schimbari in bine.

Balon

Baloanele folosite pe post de jucarie reprezinta dezamagire. Baloanele de pasageri au doua semnificatii: daca balonul din vis coboara reprezinta piedici, daca urca este un vis favorabil.

Bikini

Daca visezi ca porti bikini e posibil ca in curand sa te indragostesti.

Canoe

Daca tu esti persoana care vasleste, trebuie sa primesti detaliile pentru interpretarea corecta a unei situatii. Daca insa in canoe nu e nimeni inseamna ca exista in tine o nevoie de a-ti face noi prieteni.

Descult

Daca visezi ca esti complet dezbracata este un semn bun, iar daca visezi ca esti desculta vei intampina anumite dificultati inainte de a-ti atinge scopul.

Flirt

Acest vis reprezinta un semn de succes in relatiile sociale, dar daca flirtul este sarcastic, atunci te poti astepta la probleme in viata personala.

Gradina zoologica

Daca visezi ca esti la gradina zoologica, vei vedea oameni noi in locuri indepartate, iar daca visezi ca ai dus un copil la zoo, calatoriile pe care le faci vor fi placute si profitabile.

Insecte

Insectele reprezinta obstacole. Daca reusesti sa le omori sau sa scapi cumva de ele, sau daca nu te-au suparat in nici un fel in vis, inseamna ca dificultatile vor fi mai usor de depasit decat ai crezut.

Motocicleta

Visul in care apare o motocicleta se refera la relatia cu sexul opus.

Navigare

Daca visezi ca manevrezi sau observi panzele unei barci, vei avea parte de fericire. Navigatul in conditii bune si cu vant favorabil semnifica prosperitate. Vremea rea inseamna dezamagire. Daca visezi ca ancorezi intr-un port, cu o barca mica, vei avea un succes subit sau un noroc neasteptat.

Parada

Visul in care tu conduci parada semnifica recunostere din partea comunitatii. Daca marsaluiesti la o parada, e foarte posibil sa fii iritata de niste musafiri neasteptati. Daca privesti parada de pe margine e semn de crestere a veniturilor.

Plaja

Daca visezi ca lucrezi pe o plaja, vei avea nevoie de ajutor financiar. Visul in care te relaxezi pe plaja este semn ca in curand vei fii foarte ocupata cu o aventura noua.

Soare

Soarele stalucitor si cerul fara nori reprezinta succes pe toate planurile, dar un cerc vag in jurul soarelui sau un astru acoperit de nori e semn de probleme in viata personala. Soarele rosu reprezinta o lupta din care vei iesi victorioasa. Rasaritul indica deschiderea unor noi usi, iar apusul, mai ales in culori frumoase – o schimbare spre bine.

Surf

Acest vis prezice un avans modest, dar incurajator in cariera sau in dragoste.

Vacanta

In vise, vacanta platita de altcineva este un semn de crestere financiara. Daca vacanta a fost pe cheltuiala proprie, probabil te vei bucura de un castig neasteptat sau de un dar valoros.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus