Esti aici

Balanta

Afla cum se intelege Balanta cu fiecare din celelalte zodii!

Cand o Balanta si un Berbec se intalnesc este evocata polaritatea zodiacului. Cele doua zodii sunt opuse in zodiac, se afla la 180 de grade distanta unul de celalalt.

Fiecare poseda calitati care celuilalt ii lipsesc, si acest lucru combinat cu dorinta Balantei de armonie, fac din relatia celor doua una foarte echilibrata.

Berbecul este un semn al individualismului, iar Balanta al parteneriatului si diferentele continua. Berbecul este impulsiv, nerabdator si gata mereu de nou si de actiune, in timp ce Balanta este nehotarata, iubeste pacea si linistea si prefera abordarile calme.

Berbecul poate invata de la Balanta ca metoda lui nu este intotdeauna cea mai buna. Intre cei doi exista o mare atractie sexuala, specifica semnelor aflate la poli opusi ai zodiacului.

Pe de alta parte, cu toate ca atractie dintre ei este extraordinara atunci cand lucrurile merg bine, relatia poate deveni foarte provocatoare cand incepe sa mearga prost. In general insa, relatia Berbec – Balanta este echilibrata.

Fermecatoarea si manierata Balanta il poate invata pe Berbec ce inseamna sa ai stil. Balanta va face orice sa mentina armonia intr-o relatie. In acelasi timp, hotaratul Berbec o poate invata pe indecisa Balanta sa aiba incredere in propria intuitie.

Berbecul este guvernat de Marte, iar Balanta de Venus. Este o pereche excelenta, deoarece cele doua zodii sunt reprezentate de planetele Pasiunii si Iubirii.

Sunt recunoscute universal ca fiind semnele masculinitatii si feminitatii, deci aceasta relatie este o combinatie intre energia masculina si cea feminina. Venus reprezinta frumusete si romantism, in timp ce Marte semnifica pasiune. Combinatia ideala!

Berbecul este un semn de Foc, iar Balanta de Aer. Aerul este esential pentru Foc ajutandu-l sa se mentina aprins si sa evolueze. Berbecul o poate ajuta pe Balanta sa-si puna ideile in practica.

Uneori, este o mare provocare sa lucreze impreuna. Balanta se poate adapta la nevoia de actiune si energie a Berbecului si ambele zodii au spirit de initiativa. Doar ca trebuie sa invete sa-l foloseasca impreuna.

Cand coopereaza cei doi pot obtine totul, insa totusi pot exista mici probleme datorita diferentelor profunde dintre zodii. Nevoia Berbecului de actiune se poate confrunta cu nevoia Balantei de activitate intelectuala. Ambele sunt semne Cardinalesi desi au initiative, tind sa nu duca la bun sfarsit un lucru inceput.

Datorita energiei lui Berbecul pare sa fie liderul, dar Balanta conduce din punct de vedere intelectual. Ambii vor sa fie la conducere, dar Berbecul foloseste forta si intimidarea pentru a obtine ce vrea, iar Balanta foloseste farmecul si manipularea.

Pentru ca aceasta relatie sa mearga, compromisul este esential. Balanta diplomata va lasa adesea de la ea, Berbecului fiindu-i mai greu sa accepte compromisurile datorita incapatanarii native. Balanta va trebui sa renunte de mai multe ori pentru a isi pastra pacea conjugala pe care doresc.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Balanta este armonia rezultata din unirea lui Venus cu Marte. Fiecare partener aduce in relatie ceea ce celuilalt ii lipseste, existand o mare armonie si echilibru intr-o astfel de relatie.

 

Cand Balanta si Taurul formeaza un cuplu, relatia lor reprezinta unificarea a doua jumatati ale unui intreg. Aceste doua zodii sunt legate printr-o conexiune speciala. Ambii cauta securitatea intr-o relatie si impart dragostea pentru arta, poezie si cultura.

Relatia dintre cei doi poate sa aiba un inceput mai lent, la suprafata par ca nu au prea multe lucruri in comun. Dar odata ce se vor cunoaste mai bine, vor vedea ca au mai multe interese comune decat si-ar fi imaginat. Ambii apreciaza teatrul si mancarea buna, colectiile de arta si muzica.

Taurul apreciaza sarmul si diplomatia Balantei, iar aceasta apreciaza luxul oferit de Taur. Au multe de invatat unul de la celalalt: Balanta il poate ajuta pe taur sa vada diferitele unghiuri ale unei situatii, iar Taurul o ajuta pe Balanta sa-si invinga nehotararea.

Ambele zodii sunt guvernate de planeta Venus (Dragoste si Bani). Au in comun dragostea pentru frumos, lux, dragoste si romantism; au personalitati carismatice si sunt iubesc armonia.

Influenta planetei Venus le paote aduce si probleme, ambii finnd inclinati spre snobism si lenevie, Taurul mai mult in planul posesiunilor, iar Balanta al intelectului.

Taurul este un semn de Pamant, iar Balanta de Aer.

Balantei ii place sa faca o exploarare a vietii la nivel intelectual in timp ce Taurul este mai practic. Daca Taurul se intreaba cum il va ajuta o anumita actiune sa-si atinga scopul, Balanta se concentreaza pe planul intelectual, chiar daca acesta este practic sau nu.

Uneori cei doi parteneri vor avea probleme cu acceptarea modului de viata a celuilalt. Conflictele pot aparea daca Taurul se dovedeste a fi prea posesiv sau Balanta flirteaza des cu altii si este prea sociabila.

Daca vor sa aibe o relatie de lunga durata, trebuie sa se inteleaga si sa se accepte asa cum sunt. Taurul este un semn Fix, iar Balanta, unul Cardinal. In aceasta relatie, Balanta este initiatoarea, iar Taurul, cel care o urmeaza. Un semn fix se va schimba foarte greu, iar Balanta trebuie sa inteleaga incapatanarea Taurului si sa o accepte ca atare.

Pe de alta parte, nesiguranta Balantei poate deveni iritanta pentru Taur. Deoarece Balanta are posibilitatea de a analiza toate fetele problemei de multe ori vor accepta varianta Taurului, atata timp cat Taurul evita sa afirme ca modul lor de a vedea lucrurile este singurul posibil. Daca Balanta poate fi cea care initiaza o relatie, Taurul o va face sa functioneze

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este interesul comun pesntru frumos si cultura. Gusturile similare si dorinta de iubire face din ca relatia lor sa fie una armonioasa si romantica.

Relatia dintre Balanta si Gemeni este una foarte buna, bazata pe intelegere si pe aceleasi interese intelectuale. Natura duala a Gemenilor se potriveste perfect cu echilibrul oferit de Balanta, iar aceasat este intotdeauna bine dispusa de inventivitatea si comunicativitatea Gemenilor.

Balanta iubeste arta si frumosul, iar Gemenii iubesc ideea de frumos. Ambii dispun de multa energie mentala si vin cu tot felul de idei marete pe care le dezvolta impreuna. Balanta are capacitatea de a initia proiecte, ceea ce Gemenilor le lipseste. Ambii impart nevoia de libertate intelectuala.

Balanta este guvernata de planeta Venus (Dragoste), iar Gemenii de Mercur (Comunicare). Colaboreaza foarte bine, combinatia dintre dragoste si comunicare fiind una benefica.

Balanta este iubitoare de pace si intelegere, iar Gemenii pot dezbate anumite probleme numai pentru amuzament. Insa Balanta va evita cu orice pret sa intre in contraziceri si discutii.

Ambele zodii sunt semne de Aer. Gemenii iubesc energia Balantei si tin foarte usor pasul cu ea si cu ideile noi ale acesteia. Au interese multiple, ceea ce le va da material pentru discutii.

Gemenii sunt un semn Schimbabil, iar Balanta este un semn Cardinal. Balantei ii place sa conduca intr-o relatie, initiaza noi idei si proiecte de petrecere a timpului liber impreuna, iar Gemenii se multumesc sa o urmeze.

Balanta initiaza proiecte, dar are probleme in a le duce mai departe. Gemenii nu au probleme de schimbare a directiei ori de cate ori Balanta se plictiseste si vera sa incerce altceva.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Gemeni – Balanta este abilitatea de a colabora pe plan intellectual. Impreuna pot veni cu idei si puncte de vedere noi, si se ajuta reciproc sa evolueze.

Cand o Balanta si un Rac sunt impreuna, ambii aduc in relatie calitati care celuilalt ii lipsesc. Atat Racul cat si Balanta cauta stabilitate intr-o relatie si apreciaza frumosul si luxul, in special in viata domestica. Cei doi isi pot combina foarte bine energiile pentru a lucra in obtinerea aceluiasi obientiv.

Cu toate ca inceputul relatiei este mai lent, ambii temandu-se ca au prea putine lucruri in comun, cand ajung sa se cunoasca mai bine, se vor respecta reciproc si fiecare va aprecia calitatile celuilalt. Ambele zodii combina intelectul cu sentimentele si se completeaza reciproc in multe privinte.

Racul apreciaza calmul si tactul Balantei; calitatile diplomatice ale acesteia pot imblanzi si el mai nervos si incapatanat Rac. Balanta, la radul ei, apreciaza instinctele materne ale Racului si dragostea pentru frumos si pentru o familie fericita.

Balanta il poate ajuta pe Rac sa priveasca o situatie din mai multe unghuri ianinate de a se grabi sa traga concluzii. In schimb, Racul o va invata pe indecisa Balanta sa fie mai hotarata.

Racul este guvernat de Luna (Emotii), iar Balanta de Venus (Dragoste). Cele doua planete impart aceeasi dragoste pentru familie, casa si romantism. Balanta reprezinta echilibru si il va cauta in tot ceea ce face.

Cei doi parteneri prefera armonia in detrimentul conflictului. Aceasta pereche emana caldura si stabilitate mai mult decat orice alt cuplu al zodiacului.

Totusi, Balantele, a caror abordare asupra vietii se bazeaza pe intelect, pot deveni usor snoabe si pot avea o atitudine superioara, ceea ce il paote deranja pe Rac. Racul este un semn de Apa, iar Balanta de Aer.

Balanta vede viata ca o explorare pur mentala, in timp ce Racul este mai sensibil. Acesta este multumit atunci cand ii sunt satisfacute nevoile emotionale, Balanta se concentreaza pe ceea ce ii stimuleaza mintea.

Uneori poate fi dificil sa se inteleaga unul pe celalalt. Conflictele pot aparea daca Racul este prea incapatanat si morocanos sau daca Balanta este prea provocatoare. Amandoi trebuie sa inteleaga ca viziunea lor asupra lumii este diferita. Racul si Balanta sunt semne Cardinale.

Pot aparea conflicte legate de cine detine rolul de conducere. Atata timp cat Racul nu isi va arata incapatanarea specifica, Balanta poate face un compromise, fiind de acord cu deciziile luate de acesta. Ambii sunt initatori, ceea ce, combinat cu modurile lor diferite de a privi lucrurile, poate genera conflicte.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii il reprezinta aprecierea reciproca pentru stabilitate si echilibru in viata de familie si gusturile similare, ceea ce face ca relatia lor sa fie una armonioasa.

Cand Balanta si Leul sunt impreuna, cei doi formeaza o echipa puternica si agreabila. Situate la doua semne distanta in zodiac, cei doi se inteleg foarte bine unul pe celalalt.

Cand energia Leului se combina cu echilibrul Balantei, relatia este una reusita. Leu si Balanta reprezinta neobisnuit versus rezervat, direct versus pasnic. Pot avea o relatie foarte bune deoarece fiecare apreciaza beneficiile acesteia.

Balanta il va domoli pe Leu, iar cuplul lor este unul aromnios si echilibrat. Balanta este condusa de farmec si bune maniere, ceea ce calmeaza atitudinea directa, uneori grosolana a Leului. Dar acesta este mult mai decis decat Balanta si o va ajuta sa fie mai hotarata si mai spontana.

Leul este guvernat de Soare, iar Balanta de Venus. Cele doua zodii aduc in relatie ingredientele de baza: caldura si pasiune. Soarele si Venus se potrivesc bine una cu cealalta.

Soarele este plin de energie masculina in timp ce Venus este dominata de energie feminina. Venus reprezinta frumosul si romantismul in timp ce Soarele propaga lumina si sustine viata relatiei.

Leul este semn de Foc, iar Balanta de Aer. Aceste doua semne impreuna, fie se vor alimenta reciproc, fie se vor distruge. Ambii vor derula insa multe proiecte impreuna. Cand isi concentreaza energia pe lucruri pozitive, orice este posibil.

Insa trebuie sa fie tot timpul atenti la sentimentele pe care le au unul pentru celalalt precum si la dorintele individuale. Abordarea practica a Leului ar putea intra in conflict cu abordarea intelectuala a Balantei.

Leul este un semn Fix iar Balanta, Cardinal. Leul va fi probabil conducatorul relatiei, datorita energiei pe care o are in timp ce Balanta va actiona din umbra cu ajutorul farmecului pe care il are.

Este important ca Leul sa inteleaga si sa accepte compromisul ca fiind singura forma in care se poate ajunge la intelegere in aceasta relatie. Balanta, care de obicei vede ambele fete ale unei probleme, accepta compromisurile foarte usor.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Leu – Balanta este armonia rezultata din combinarea Soarelui cu Venus. Fiecare partener aduce in relatie ceea ce ii lipseste celuilalt, cuplul fiind unul reusit.

Relatia dintre Balanta si Fecioara este ca cea dintre doua piese ale unui puzzle. Se vor completa reciproc foarte bine. Ambii cauta securitate intr-o relatie si au in comun dragostea pentru frumos si pentru cultura.

Vor lucra impreuna eficient deoarece au aceleasi dorinet si vad lumea din aceeasi perspectiva. Aceasat relatie va demara incet, insa pe masura ce ambii ajung sa se aprezieze si sa se respecte, va deveni o legatura puternica.

Atat Fecioara, cat si Balanta apreciaza placerile materiale, masinile frumoase, obiectele de arta, luxul in general. De asemenea iubesc teatrul, fotografia, si orice alta forma de arta.

Fecioara apreciaza farmecul si diplomatia Balantei, iar aceasta apreciaza dragostea pentru ordine si curatenie caracteristica Fecioarei. Cei doi vor vedea probabil fete diferite ale unei probleme insa vor actiona numai dupa ce au cantarit argumentele fiecaruia.

Fecioara este guvernata de planeta Mercur, iar Balanta de Venus. Fecioara este un excelent comunicator si analist. Balanta este caracterizata de echilibru si ambele zodii au o personalitate placuta. Acesti parteneri au in comun dragostea pentru comunicare si pentru bunul gust.

Datorita influentei lui Venus, Balanta poate fi lenesa si ambii parteneri pot fi perceputi adesea ca fiind snobi: Fecioara datorita asteptarilor ridicate, iar Balanta datorita superioritatii intelectuale.

Fecioara este un semn de Pamant, iar Balanta de Aer. Balantei ii place sa analizeze orice, in timp ce Fecioara e mai pragmatica. Fecioara se intreaba cu ce o va ajuta o actiune sa obtina ceva, in timp ce Balanta se concentreaza pe un subiect la indemana, in fuctie de moment.

Conflictele pot aparea atunci cand Fecioara este prea mofturoasa, sau Balanta prea manipulativa. Ambele semne trebuie sa realizeze ca viziunea lor asupra lumii difera.

Fecioara este un semn Schimbabil, iar Balanta unul Cardinal. In aceasta relatie, Balanta va lua deciziile. Fecioara este intelegatoare si sociabila, iar Balanta conduce fara a exagera cu autoritatea.

Totusi indecizia Balantei poate deveni suparatoare pentru Fecioara, insa abilitatea acesteia de a analiza toate fetele unei probleme o va determina pe Fecioara sa o aprecieze. Daca Balanta este initiatoarea in aceasta relatie, Fecioara este cea care se asigura ca totul va fi dus la bun sfarsit.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii eset dragostea comuna pentru frumos. Estetica este importanta pentru ambii parteneri. Gusturile similare si romantismul fac ca aceasta relatie sa fie plina de armonie.

Cand doua Balante sunt impreuna, formeaza una dintre cele mai agreabile, romantice si echilibrate relatii. Armonia si estetica sunt foarte importante pentru Balanta; iar cei doi aduc armonie in tot ceea ce fac impreuna. Balanta este semnul parteneriatului, iubeste ideea de a fi indragostita.

Daca nu sunt inca iubiti si sunt abia la primele intalniri, isi vor petrece timpul la cinema vizionand filme romantice sau in cafenele. Daca locuiesc impreuna, casa lor va arata ca o galerie de arta, plina de cele mai fine si frumoase lucruri.

Balanta vrea sa fie apreciata si cauta mereu sa-i multumeasca pe ceilalti. Nu-i plac conflictele, iar atunci cand va aparea unul, e capabila sa faca compromisuri numai pentru a-l aplana. In cuplul Balanta – Balanta, rar se va intampla ca unul sa-i ceara celuilalt sa faca compromisuri.

Balanta se simte cel mai bine atunci cand este intr-o relatie, are nevoie de cineva pe care sa-l admire, mai ales daca si partenerul are aceleasi interese si idealuri.

Balanta este guvernata de planeta Venus (Dragoste). Relatia lor este romantica, plina de frumusete, sezualitate si placere. Se rasfata unul pe altul, dar prea multa lancezeala sau prea multa mancare buna, le poate dauna.

Balanta este un semn de Aer si cauta stimularea mentala mai presus de orice. Iubeste arta, filmul si tot felul de manifestari culturale. Pesuasiva, diplomatica si eleganta, Balanta este judecatorul corect al zodiacului. Isi foloseste diplomatia pentru a aplana orice potential conflict cu decenta si onoare.

Balanta este un semn Cardinal, calitate ce ii permite sa initieze proiecte noi si sa-i motiveze pe ceilalti. Doua Balante lucreaza foarte bine impreuna si pot obtine tot ce isi propun.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este incredibila diplomatie de care dau dovada, bunatatea lors i respectul reciproc. Relatia lor va fi una fericita si de lunga durata.

 

Relatia dintre Balanta si Scorpion este o conexiune emotionala satisfacatoare pentru ambele parti. Armonia Balantei il ajuta pe Scorpion sa-si mentina echilibrul. In schimb, Scorpionul va aduce in relatie puterea de concentrare, calitate care de obiei ii lipseste Balantei.

Cei doi sunt compatibili, dorind aceleasi lucruri de la o relatie: Balanta este semnul parteneriatului, iar Scorpionul cauta securitate emotionala. Relatia dinte ei va fi una loiala, fiind foarte apropiati.

Impreuna, au un mare potential de a-si atinge scopurile. Legaturile dintre cei doi sunt atat emotionale cat si intelectuale. Scorpionul este mai rabdator dar si mai perfectionist decat Balanta. In ciuda diferentelor dintre ei, amandoi iubesc riscul si vor sa simta adrenalina, iar relatia nu va fi una plictisitoare.

Pot avea parte de multa distractie impreuna, amandoi fiind foarte fermecatori. Vor avea mici dificultati in a se intelege unul pe celalalt, Balanta fiind mai dechisa iar Scorpionul mai misterios.

Balanta este guvernata de planeta Venus (Dragoste) iar Scorpionul de planetele Marte (Pasiune) si Pluto (Putere). Dragostea Balantei pentru frumos si romantism, aduce echilibru in viata Scorpionului.

Marte reprezinta pasiunea astfel ca energia Scorpionului alimenteaza actiunile pe care cei doi le au impreuna. Nici unul nu vrea sa se certe; Balanta nu apreciaza conflictele iar Scorpionul cauta intotdeauna razbunari secrete. De cele mai multe ori Balanta va fi cea care va veni cu un armistitiu. Pluto aduce in relatie dinamismul.

Balanta este semn de Aer iar Scorpionul de Apa. Cele mai bune decizii se iau atunci cand se combina intelectul cu emotiile, mintea cu inima, iar acest cuplu, care combina cele doua elemente, poate face fata oricaror provocari. Scorpionul este un maestru al strategiei si o poate ajuta pe Balanta sa se concentreze si sa nu mai fie cu mintea in zece parti.

Balanta ii va arata Scorpionului cum sa se relaxeze si sa-si precupeteasca eforturile. Certurile vor aparea cand Scorpionul va fi prea manipulativ cu emotiile Balantei sau cand indecizia notorie a Balantei il va scoate din minti pe Scorpion. Cei doi trebuie sa incerce sa lucreze impreuna in loc sa o ia fiecare o cale separata. Numai asa relatia va fi un veritabil succes.

Balanta este un semn Cardinal iar Scorpionul un semn Fix. Balanta se gandeste mereu la experiente noi: un restaurant nou sau o galerie de arta sau destinatii noi de vacanta, dar Scorpionul este cel care va avea determinarea de a pune aceste planuri in aplicare si de a le duce la bun sfarsit.

Au capabilitatea de a fi cei mai loiali parteneri si atunci cand vor intelege ca numai impreuna vor izbandi, Balanta oferind suportul intelectual iar Scorpionul pasiunea si forta emotionala, relatia lor va fi cu adevarat benefica.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este puterea pe care o au impreuna. Pot realiza multe, fie ca este vorba despre dragoste sau despre afaceri. Amandoi sunt invingatori si nu vor renunta usor.

 

Intalnirea dintre Balanta si Sagetator poate fi raiul pe pamant pentru ambele semne. Semnele care sunt la poli opusi ai zodiacului tind sa aiba o legatura adanca si speciala si sa se inteleaga foarte bine unul pe celalalt.

Sagetatorul este un calator, in permanenta in cautarea intelepciunii. Balanta iubeste frumosul, arta si cultura si este un partener stimulativ pentru Sagetator.

Relatia va fi mereu plina de noutate deoarece cei doi o vor mentine interesanta si totusi, faptul ca isi inteleg nevoile atat de bine, ii face sa se simta apropiati inca de la inceput.

Impreuna, vor experimenta lucruri noi. Balanta si Sagetatorul sunt buni prieteni dar si foarte buni iubiti. Impart aceeasi atitudine optimista si entuziasm si rar apar probleme in relatia lor.

Uneori, Sagetatorul ar putea sa-i raneasca sentimentele Balantei, vorbind fara sa gandeasca, iar Balanta ar putea fi prea manipulativa emotional pentru gustul Sagetatorului. Dar cu diplomatia innascuta a Balantei, vor reusi sa aplaneze orice conflict. Ambii iarta si uita repede.

Balanta este guvernata de Venus (Dragoste), iar Sagetatorul de Jupiter (Noroc si Filozofie). Feminitatea lui Venus si masculinitatea lui Jupiter, fac din aceasta relatie una echilibrata.

Sagetatorul este intotdeauna in cautare de raspunsuri la intrebari existentiale – ce este adevarat si ce nu, semnificatia vietii si a mortii etc – si este mereu dispus sa dea curs ideilor Balantei.

Balanta este un semn de Aer, iar Sagetatorul de Foc. Acest parteneriat este intens, aerul fiind cel care mentine focul in viata si il ajuta sa se dezvolte. Sagetatorul are impresia ca el este liderul, dar de fapt Balanta conduce totul din umbra.

Amandoi dispun de multa energie si pot ajunge departe impreuna. Relatia va fi mai buna daca Balanta ii va oferi Sagetatorului independenta de care are nevoie.

Balanta este un semn Cardinal, iar Sagetatorul, unul Schimbabil. Balanta este initatorul, vine cu idei legate de noia ctivitati si locatii – dar se poate razgandi foarte repede. Sagetatorul este adaptabil, flexibil la orice schimbari pe care Balanta le face.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este interesul comun pe care il acorda cunoasterii si intelectului. Sunt foarte compatibili si impreuna vor realiza multe.

 

Balanta si Capricornul pot forma un cuplu bun, daca reusesc sa gaseasca similaritatile si interese comune. Aparent, cei doi nu puteau fi mai diferiti de atat: in timp ce Capricornul este tacut si modest, Balanta este sociabila si extrovertita.

Capricornul este mai muncitor si vrea sa avanseze in cariera si sa fie apreciat pentru munca sa, Balanta este mai preocupata de frumusete, arta si armonie in viata. Totusi au si puncte comune: dragostea si respectul reciproc.

Cand lucreaza impreuna, vor avea rezultate mai bune daca au roluri dinainte stabilite, pentru ca ambilor le place sa conduca. De asemenea modul in care abordeaza problemele sunt diferite: Balanta este intelectuala si ponderata, iar Capricornul prefera sa faca lucrurile prin munca grea pentru a ajunge la rezultate sigure.

Odata ce fiecare intelege si accepta stilul celuilalt, vor realiza impreuna mai multe decat ar fi facut-o fiecare dintre ei pe cont propriu.

Balanta este guvernata de planeta Venus (Dragoste), iar Capricornul de Saturn (Sarm). Aceste planete nu au multe in comun si este important sa gaseasca puncte comune si sa le cultive. Venus o determina pe Balanta sa fie iubitoare de frumos si de armonie, iar Capricornul o poate vedea prea lenesa .

Acesta este forte determinat si forteaza limitele pentru a obtine tot ce isi propune. Pentru a face ca relatia lor sa mearga, cei doi trebuie sa se accepte reciproc asa cum sunt, cu calitati si defecte.

Capricornul trebuie sa fie atent sa nu o supere prea tare pe Balanta in timp ce Balanta va trebui sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a pastra echilibrul intre ea si Capricorn.

Balanta este un semn de Aer, iar Capricornul, de Pamant. Balanta se bazeaza pe intelect si vrea sa se inconjoare de lucruri frumoase.

Capricornul se bazeaza si el pe intelect, dar intr-un mod diferit: cauta sa faca lucrurile dupa metoda pragmatica. Daca insa invata sa colaboreze, relatia lor va inflori in timp.

Amandoi sunt semne Cardinale, sunt initiatori, dar au metode atat de diferite de lucr, incat cel mai bine, pentru a obtine rezultatele dorite, este sa-si stabileasca dinainte foarte clar atributiile.

Daca va aparea un conflict, Balanta va fi prima care va ceda, ceea ce-l va multumi pe Capricorn, caruia ii place sa aiba dreptate intotdeauna. Este important ca amandoi sa inteleaga ca compromisul este cheia succesului lor.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este ca fiecare aduce calitati unice si odata ce-si vor fi ei insisi si se vor accepta asa cum sunt, relatia poate fi una armonioasa, dar plina de provocari.

 

Cand Balanta si Varsatorul sunt impreuna, cei doi vor deveni mai puternici. Vor exista conexiuni mentale puternice intre ei si impart aceeasi dragoste pentru arta, cultura si oameni.

Se vor inetlege bine, deoarece au nevoi similare si nu au asteptari exagerate unul de la celalalt. Ambele semne sunt foarte energice si entuziaste si relatia nu va fi una monotona.

Ambii sunt preocupati de imbunatatirea lumii in care traiesc si a vietii oamenilor. Varsatorul este cel mai vizionar semn al zodiacului si are mereu o idee noua in minte. Balanta este diplomatul zodiacului, aplanand conflictele de orice fel.

Dorinta Balantei de a mentine echilibrul si pacea, impreuna cu dorinta de libertate intelectuala o determina sa fie foarte indecisa. Cand acest lucru se intampla, Varsatorul o va ajuta sa se hotarasca mai repede.

Balanta este guvernata de planeta Venus (Dragoste), iar Varsatorul de Uranus (Rebeliune) si Saturn (Sarm). Aceasta combinatie este interesanta si productiva. Balanta si Varsatorul fac echipa buna impreuna si pe plan amoros dar si profesional.

Pun mult suflet in tot ceea ce fac si sunt foarte caritabili. Fac un duo extraordinar atunci cand lupta impotriva nedreptatilor sociale sau pentru a schimba viata comunitatii in care traiesc.

Ambii sunt semne de Aer. Intre ei se creaza o puternica legatura intelectuala si emotionala. Cei doi impartasesc aceasi nevoie de viata sociala.

Cand coopereaza, totul este posibil! Balanta il va urma pe Varsator in multitudinea de proiecte in care acesta se va lansa. Dorinta Balantei de sondaje intelectuale si de mentinere a armoniei cuplului le va da multe subiecte de discutii.

Balanta este un semn Cardinal, iar Varsatorul, unul Fix. Balanta este initiatoarea ideilor, dar are probleme cu ducerea acestora la final, aici intervenind Varsatorul. Lucreaza foarte bine impreuna si foarte rar se cearta.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii il reprezinta abilitatea de a lucra in echipa. Impreuna pot realiza mult mai mut decat ar fi facut-o fiecare dintre ei pe cont propriu. Interesele comune fac din relatia lor, una de succes.

 

Balanta si Pestii au o relatie placuta si temperata. Aceste doua semne sunt foarte compatibile, facand sa relatia lor sa fie una foarte buna. Ambii sunt indragostiti de frumos si au multe sa-si ofere unul celuilalt: atunci cand Pestii devin prea visatori, Balanta ii aduce pe linia de plutire.

Este un parteneriat corect, in care amandoi pretuiesc adevarul si armonia. Balanta si Pestii sunt foarte buni parteneri in afaceri dar si foarte buni iubiti.

Se inteleg bine unul pe celalalt, amandoi sunt de multe ori indecisi si vor sa se ocupe de mai multe probleme la un moment dat. Certurile sunt rare, vor aparea atunci cand Balanta devine prea manipulativa. Insa amandoi sunt gata sa uite si sa ierte foarte usor.

Balanta este guvernata de planeta Venus (Dragoste), iar Pestii de Jupiter (Noroc) si Neptun (Iluzie). Feminitatea caracteristica lui Venus si lui Neptun face ca cele doua zodii sa fie compatibile.

Jupiter reprezinta filozofia, expansiunea si dorinta de a invata. Pestii mediteaza indelung asupra oricarei idei filozofice. Venus reprezinta romantismul si placerea, inovatia si inventia.

Oricand Balanta are o idee noua, Pestii ii vor urma si ii vor ajuta sa o duca la indeplinire.Balanta este semn de Aer, iar Pestii de Apa. Acest cuplu combina logica si sentimentele pentru a rezolva problemele – o combinatie reusita.

Cele mai bune decizii se iau combinand aceste doua aspecte. Cei doi nu au timp sa se plictiseasca, relatia fiind dinamica dar in acelasi timp flexibila.

Problemele intre ei vor aparea atunci cand nu mai comunica unul cu celalalt. Amandoi vor sa fie liderul, cu toate ca nu vor recunoaste niciodata. Balanta este un Cardinal, iar Pestii unul Schimbabil. Balanta este initatorul noilor idei si proiecte iar Pestii o vor urma atata timp cat au un rol bine delimitat.

Amandoi sunt modesti insa Balanta vrea sa-si fie recunoscute meritele chiar daca nu o spune. Balanta este mai potrivita pentru a incepe in proiect decat pentru a-l duce la bun sfarsit. Daca Balanta se plictiseste se trece mai departe, Pestii vor urma si ei destul de repede exemplul acesteia.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii il reprezinta interesul comun in a-i ajuta pe ceilalti si de a imbunatati lumea in care traiesc. Au acelasi nivel de entuziasm, acelasi temperament si doresc sa aiba o relatie sincera. Interesele comune si personalitatile asemanatoare fac ca perechea sa fie foarte potrivita.

Comments

comments

Leave a Reply