Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Balanta – esti frumoasa, dar cam lenesa

Balanta – esti frumoasa, dar cam lenesa

Ce spun stelele? Balantele adora sa arate bine si sa se simta in forma. Pe de alta parte, se dau in vant dupa dulciuri si sunt lenese prin definitie. Si-atunci, nu-ti ramane decat sa gasesti echilibrul!

Factori de risc: cam tot ce poate creste prin farfurie. Dar esti si semnul care arata intotdeauna bine, chiar daca vei prefera o sedinta de liposuctie unei vizite la sala de sport.

Factori de corectie: iti place sa te imbraci bine, dar arta cere sacrificii. Fii puritana la nivel alimentar: daca iti place si te ingrasa, pur si simplu nu cumpara, indiferent cat de moral sau imoral ar fi. Si foloseste simbolul zodiei tale – cantarul – atat in bucatarie, cat si pentru nobila ta persoana, zilnic.

Secret astral: daca drogul tau preferat e dulcele, adu-ti aminte ca abstinenta poate fi leacul oricarui viciu si uita ca s-a inventat ciocolata.

Ce fel de sport? Oricare, dar gaseste-ti o prietena sa te insoteasca si sa-ti aduca o motivatie suplimentara. Alege sporturi care mobilizeaza intregul corp – ca sa respecti pana la capat principiul balantei.

Cea mai buna alegere: sporturile in doi – inclusiv cele orizontale, care consuma enorm de multe calorii. Badminton-ul ar fi o a doua excelenta alegere; alterneaza-le, ca sa nu te plictisesti.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus