Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Barbatul in aprilie

Barbatul in aprilie

Afla cateva detalii despre barbatul tau, utile in cursul lunii aprlie. Te invatam sa te sincronizezi cu el, sa-l ghicesti si sa-i dai ce vrea …. spre folosul tau!

BERBEC

Scapa-l de obsesii. Iti place nespus de mult felul in care barbatul Berbec accepta provocarile. Dar te enerveaza cand este obsedat de job chiar si in pat. In jur de 5, ajuta-l sa se deconecteze cu un masaj. Restul vine de la sine si este pe placul tau.
Zile hot: 20, 21, 28.

TAUR

Apreciaza-i calitatile. Modul in care-si manifesta afectivitatea te face praf. Fie iti face cadou un obiect de arta, fie te scoate la o expozitie, cert este ca in luna aprilie stie cum sa-si puna in valoare creativitatea. Si e foarte bine pentru amandoi. Stimuleaza-i indrazneala.
Zile hot: 9, 11, 23.

GEMENI

Accelereaza ritmul. Omul tau impulsionat de Marte este superactiv. Daca tu iti manifesti numai latura blanda, se va plictisi. Arata-i, pe 7, ca poti trai intens si o “partida” salbatica. Nu-i refuza nimic
Zile hot: 6, 12, 24.

Cum cuceresti un barbat in Balanta

RAC

Apropiati-va sufletele. Menirea lui astrala este satisfacerea ta pe plan emotional. Revedeti filme romantice sau povestiti-va trecutul. Racul, sensibil, iti protejeaza fragilitatea. Este o luna in care s evor intampla multe lucruri fierbini. Nu rata nici o oferta!
Zile hot: 10, 16, 26.

LEU

Daca nici acum…Indiferent de oportunitatea momentului, Leul isi exprima sentimentele sau parerile si astfel te calca pe nervi. Daca nu se abtine nici pe 8, cand te viziteaza la serviciu, veti petrece sfarsitul lunii separat.
Zile hot: 1, 12, 18.

Cum cuceresti barbatii

FECIOARA

Fa un compromise. Aveti pareri diferite, dar cadeti de acord in problemele majore, cum ar fi…o noapte nebuna de sex. Treci peste faptul ca nu se imbraca elegant la petreceri si dezbraca-l cat mai repede acasa!
Zile hot: 4, 13, 21.

BALANTA

Ai nevoie de el. Acest tip nu se ridica la inaltimea pretentiilor tale. In societate, se preocupa mai mult de ceilalti. In schimb, cand ai nevoie de consolare, va fi langa tine. In ansamblu este bine!
Zile hot: 1, 16, 23.

SCORPION

Sincronizare totala. Va potriviti asa de bine, incat atunci cand unul dintre voi incepe o propozitie, celalalt se pricepe sa o termine. In plus, dupa 15, indifferent cine initiaza partida de sex, ajungeti la final impreuna.
Zile hot: 9, 25, 29.

Cum cuceesti barbatul Scorpion

SAGETATOR

Nu uita. Acest tip entuziast e capabil sa-ti faca genunchii sa tremure de emotie. Dar nu uita ca poti tremura si de furie – mai ales dupa 19, cand privirea lui se poate indrepta in alta directie…feminina. Tine-l aproape! Zile hot: 7, 11, 15.

CAPRICORN

Va completati. Pe 14, Luna se afla in Capricorn si il ajuta sa aiba acces la subconstientul tau. Astfel, inainte de a-i spune ce gen cinematografic iti place, el va alege exact filmul romantico-politist pe care-l voiai.
Zile hot: 13, 22, 28.

VARSATOR

Gindeste de doua ori. Neptun il face pe Varsator temator si susceptibil. Cand va incerca sa te tina din scurt, gandeste-te la libertate, desi iti place sa depinzi de cineva.
Zile hot: 16, 24, 30.

Cum cuceresti barbatul Varsator

PESTI

E rost de daruri. La inceputul lui aprilie, vei primi multe cadouri, caci Jupiter aduce prosperitate Pestilor. Dar in jur de 20, cand omul tau pare absent si se gandeste aiurea, te vei retrage in lumea ta imaginara.
Zile hot: 3, 9, 18.

 

Comments

comments

Leave a Reply