Esti aici
Femeia.ro > De ziua noastra > Cadoul potrivit, la zodia potrivita

Cadoul potrivit, la zodia potrivita

Berbec

Berbecii sunt firi aventuroase si active, carora le plac foarte mult iesirile. Cadourile perfecte pentru ei trebuie sa aiba legatura cu spiritul lor aventuros. Sugestii:

  • kituri de calatorie
  • carti despre locurile in care ar putea merge in expeditie
  • bilete catre un loc despre care stii ca ar vrea sa-l vada.

Taur

Taurii sunt firi artistice, calme si foarte sociabile, de aceea vor aprecia cadourile muzicale – fie un album pe care si-l doresc, fie un bilet la concertul formatiei preferate. Taurii sunt si foarte pofticiosi, asa ca ii va bucura cu siguranta si o iesire la restaurantul lor preferat.

Gemeni

Gemenii au o sete innascuta de a invata si de a cunoaste oameni si locuri noi. Prin urmare, ceea ce le daruiesti trebuie sa aiba neaparat valoarea informativa. Poti sa mergi pe achizitionarea unor carti, a unor enciclopedii sau a unor albume cu o tematica de care sunt interesati.

Rac

Racii sunt firi romantice, care simt mereu nevoia de confort si de siguranta. Asa ca, pentru ei, poti alege obiecte vestimentare comode si confortabile, sau poti sa le faci cadou o zi de relaxare la un spa.

Leu

Leii sunt persoane carismatice, pline de personalitate si vad mereu viata intr-un mod pozitiv. Un cadou frumos pentru o femeie Leu sunt bijuteriile deosebite, scumpe, iar pentru un barbat Leu scapi mai ieftin, cu bilete la cel mai nou film aparut la cinematograf.

Fecioara

Fecioarele sunt analitice si inclinate spre creativitate. O autobiografie a unui personaj important sau o carte de poezii sunt cadouri cu care poti multumi o astfel de persoana. Un alt cadou potrivit ar fi replica a unei opere de arta celebre

Balanta

Balantele cauta in orice echilibrul si armonia. Poti sa alegi pentru ele cadouri care sa le aduca un strop de armonie, cum ar fi bilete la un spectacol de dans, sau o plecare scurta intr-un loc placut. Pentru nativii din Balanta si cadourile marunte sunt importante, de exemplu, o combinatie de ceaiuri pe care sa le savureze in serile linistite.

Scorpion

Scorpionii au personalitati foarte puternice si inventive. Vor aprecia, cu siguranta, un parfum de calitate, un portmoneu deosebit sau dulciurile savuroase, cum ar fi trufele belgiene.

Sagetator

Sagetatorii sunt in general persoane exuberante, spirituale si acorda foarte multa importanta aspiratiilor personale. Ii poti face fericiti cu cadouri simple, dar care pot capata insemnatate pentru ei: jucarii de plus, aranjamente florale, agende personalizate.

Capricorn

Capricornii dau dovada de multa rabdare si perseverenta in tot ceea ce vor sa realizeze. Se misca incet, dar sigur. Adora lucrurile originale, de tip unicat. Un ceas sau o bijuterie vintage sunt cadouri perfecte pentru ei. Poti sa le daruiesti si obiecte de mobilier in stil antic sau un exemplar de colectie al unui ziar foarte vechi.

Varsator

Varsatorilor le place sa incalce regulile si sa gandeasca in perspectiva. Prin urmare, alege pentru ei cadouri pe care le pot folosi mult in timp. Original ar fi sa faci o donatie in scopuri caritabile, in numele Varsatorului pe care vrei sa-l surprinzi. Un cadou mai practic ar fi un gadget de ultima generatie.

Pesti

Pestii sunt persoane cu o imaginatie bine dezvoltata, inclinata spre tot ceea ce inseamna fantezie, filosofie. Surprinde-i cu carti bazate pe mister, bilete la un spectacol de magie sau chiar un telescop.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus