Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Ce cadouri să oferi celor dragi în funcție de zodia lor

Ce cadouri să oferi celor dragi în funcție de zodia lor

cadouri in functie de zodie

Oricât de bine cunoaștem pe cineva, uneori este dificil să alegem un cadou de care să aibă cu adevărat nevoie și care să îl facă fericit. În aceste cazuri, îți recomandăm să iei în calcul zodia în care persoana respectivă s-a născut – caracteristicile acesteia te pot ajuta mai mult decât crezi!

Iată ce cadouri să oferi în funcție de zodie.

Berbec

Berbecii sunt firi aventuroase și active, cărora le plac foarte mult ieșirile. Cadourile perfecte pentru ei trebuie să aibă legătură cu spiritul lor aventuros. Sugestiile noastre sunt un city break, kit-uri de călătorie sau o carte despre destinația de vacanță preferată.

Taur

Taurii sunt firi artistice, calme și foarte sociabile, de aceea vor aprecia cadourile muzicale – fie un album pe care și-l doresc, fie un bilet la concertul formației preferate. Taurii sunt și foarte pofticioși, așa că îi va bucura cu siguranță și o ieșire la restaurantul lor preferat.

Gemeni

Gemenii au o sete înnascută de a învăța și de a cunoaște oameni și locuri noi. Prin urmare, ceea ce le dăruiești trebuie să aibă neapărat valoare informativă. Poți să mergi pe achiziționarea unor cărți, a unor enciclopedii sau a unor albume cu o tematică de care sunt interesați.

Rac

Racii sunt firi romantice, care simt mereu nevoia de confort și siguranță. Astfel, poți alege piese vestimentare comode și confortabile sau poți să le faci cadou o zi de relaxare la un spa.

Leu

Leii sunt persoane carismatice, pline de personalitate și care văd mereu viața într-un mod pozitiv. Îți recomandăm să optezi pentru bijuterii sau un ceas de calitate.

Fecioară

Fecioarele sunt analitice și înclinate spre creativitate. O autobiografie a unui personaj important sau o carte de poezii sunt cadouri cu care poți mulțumi o astfel de persoană.

Balanță

Balanțele caută în orice echilibrul și armonia. Poți să alegi pentru ele cadouri care să le aducă un strop de armonie, cum ar fi bilete la un spectacol de dans sau o plecare scurtă într-un loc plăcut. Pentru nativii din Balanță și cadourile mărunte sunt importante – de exemplu, o combinație de ceaiuri pe care să le savureze în serile liniștite.

Scorpion

Scorpionii au personalități foarte puternice și inventive. Vor aprecia cu siguranță un parfum de calitate, un portofel deosebit sau dulciuri savuroase, cum ar fi trufele belgiene.

Săgetător

Săgetătorii sunt în general persoane exuberante, spirituale și care acordă foarte multă importanță aspirațiilor personale. Îi poți face fericiți cu accesorii personalizate, bijuterii statement, decorațiuni de casă deosebite sau un cadou amuzant.

Capricorn

Capricornii dau dovadă de multă răbdare și perseverență în tot ceea ce vor să realizeze. Se mișcă încet, dar sigur. Adoră lucrurile originale, de tip unicat, de aceea obiectele vintage pot fi un cadou foarte potrivit.

Vărsător

Vărsătorilor le place să încalce regulile și să gândească în perspectivă. Prin urmare, alege pentru ei cadouri pe care le pot folosi mult timp. Ar aprecia o donație în scopuri caritabile, făcută în numele lor, sau un gadget de ultimă generație.

Pești

Peștii sunt persoane cu o imaginație bine dezvoltată, înclinată spre tot ceea ce înseamnă fantezie și filosofie. Surprinde-i cu cărți bazate pe mister, bilete la un spectacol de magie sau chiar un telescop.

 

 

Citește și: 5 idei de cadouri de Crăciun pe care să le faci chiar tu

 

 

Surse foto: Unsplash @kadh, Pixabay

Comments

comments

Leave a Reply