Esti aici

Capricorn

Cand Capricornul si Berbecul se lanseaza intr-o relatie trebuie sa munceasca din greu pentru a o mentine. Abordarile lor par total diferite: Berbecul actioneaza fara sa se gandeasca incotro se indreapta actiunile lui, iar Capricornului ii place sa gandeasca fiecare lucru pe care il face si ce consecinte va avea acesta.

Berbecul se misca repede si incearca sa obtina totul, riscand totul, in timp ce Capricornul uraste riscul si ii place sa se miste incet, insa amandoi isi urmaresc scopul pana la epuizare.

Capricornul este in general destul de tacut, in timp ce Berbecul este mai galagios si mai tipator. Ambii sunt foarte incapatanati si cred ca metoda lor este cea mai buna, deci pentru a lucra impreuna trebuie sa invete sa accepte contrazicerile ca pe ceva normal.

Filosofia lor de viata este diferita: Berbecul cauta scurtaturi, in timp ce Capricornul vrea sa urmeze regulile, sa faca ceea ce e corect. Berbecul este guvernat de planeta Marte (Pasiune) iar Capricornul de Saturn (Sarm).

Aceste Planete au de multe ori divergente asa ca e nevoie ca cei doi parteneri sa descopere aceste divergente si sa se depaseasca.

Cei aflati sub influenta Planetei Saturn isi urmaresc scopul prin tot felul de dificultati si nu se lasa pana nu-l obtin; cei aflati sub influenta Planetei Marte au energia de a duce un proiect pana la capat in ciuda tuturor obstacolelor.

Ambii parteneri sunt fermi si nici unul nu cedeaza usor. Insa daca energiile celor doua planete nu sunt canalizate catre un scop pozitiv, totul poate duce la certuri si in cel mai rau caz la violente.

Berbecul este semn de “Foc”, iar Capricornul este semn de “Pamant”. Berbecul este dinamic, in timp ce Capricornul este mai mult practice si cu picioarele pe pamant.

Capricornul se intreaba “Oare ce bun mi-ar putea aduce aceasta actiune?”, in timp ce Berbecul pur si simplu isi urmareste dorintele de moment, fara a avea un plan dinainte.

Ambii sunt semne Cardinale, au initiativa, dar scopurile lor finale sunt atat de diferite incat cel mai bine pentru ei este ca fiecare sa aiba partea lui bine definite si sa nu se amestece peste celalalt.

Aparent, Berbecul este liderul – se grabeste sa puna lucrurile in miscare si sa infrunte orice bariera ii sta in cale. Dar de fapt, Capricornul este cel care conduce, in mod indirect. Este important pentru amamdoi sa inteleaga ca cheia succesului este compromisul.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este faptul ca amandoi au calitati care celuilat ii lipsesc. Odata ce invata sa colaboreze, pot face o pereche buna. Este o relatie cu multe provocari, dar daca reusesc sa invete unul de la celalalt, merita sa fie impreuna.

Relatia dintre un Capricorn si un Taur este una practica si sensibila. Cei doi impart o atitudine disciplinata si sunt interesati de eficienta. Taurul nu este dispus sa riste mai mult decat este necesar in dragoste; Capricornul fiind la fel, dar mai mult in ceea ce priveste cariera si banii.

Cariera Capricornului este una dintre principalele preocupari ale sale si isi seteaza standarde ridicate in aceasta privinta. Standardele ridicate ale Taurului sunt fixate catre dragoste si relatii.

Probleme pot aparea atunci cand Taurul il gaseste pe Capricorn prea conservator si restrictiv, sau cand Capricornul crede despre Taur ca este prea lenes si neinteresat de cariera si pozitie sociala.

Taurul este guvernat de planeta Venus (Dragoste), iar Capricornul, de Saturn (Sarm). Venus este este reprezenatrea energiei feminine, iar Saturn a celei masculine, reci. Taurului ii place arta, senzualitatea si romantismul, iar Capricornul apreciaza munca si disciplina.

Taurul ii va arata Capricornului cum sa se relaxeze din cand in cand si cum sa aprecieze frumusetea si confortul. Capricornul il ajuta pe Taur sa fie mai disciplinat si sa obtina ceea ce-si doreste de la viata.

Amandoi sunt semne de Pamant si le place sa posede lucruri frumoase – o casa draguta, haine de firma, masini luxoase, opera de arta. Deoarece ambii muncesc din greu, de obicei pot avea toate aceste lucruri.

Taurul este un semn Fix, iar Capricornul, unul Cardinal. Taurul este incapatanat si foarte dedicat relatiei. Aceasta ii va acorda Capricornului siguranta emotionala de care are nevoie. Aceste doua zodii lucreaza bine impreuna:Capricornul initiaza o idee iar Taurul o face sa functioneze.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este similaritatea valorilor si dedicarea de care dau dovada pentru a-si indeplini telurile comune. Interesele comune fac din relatia lor, una foarte compatibila.

 

Cand Capricornul si Gemenii sunt impreuna, poate fi dificil sa relizeze de ce sunt de fapt un cuplu, modurile lor de abordare fiind extrem de diferite.

Daca insa relatia lor are la baza dragostea si respectul reciproc, vor putea sa invinga obstacolele, dar trebuie sa munceasca din greu pentru asta. Gemenilor le trebuie libertate de gandire si se bazeaza pe umor si abilitatile intelectuale pentru a avansa in viata.

Capricornul este preocupat de avansare si de statutul social si se bazeaza pe urmarea regulilor si pe corectitudine pentru asta. Provocarea cea mai mare a acestui cuplu va fi sa sa mentina o atitudine pasnica in relatia lor si sa isi coordoneze actiunile.

Capricornul este foarte modest si tacut, foarte diferit de comunicativul zi zgomotosul Geaman. Capricornul tinde sa fie incet in miscari, incapatanat, in timp ce Gemenii sunt flexibili si se razgandesc des.

Geamanul este pripit si trage imediat concluzii in timp ce Capricornul nu se fereste de la o munca obositoare daca stie ca acesta ii va aduce rezultate pe masura.

Totusi, daca cei doi invata sa se inteleaga si sa se tolereze, pot realize mai multe impreuna decat ar reusi fiecare dintre ei pe cont propriu. Cele doua semne fac o pereche mai buna ca parteneri de afaceri decat ca iubiti.

Gemenii sunt guvernati de planeta Mercur (Comunciare), iar Capricornul, de Saturn (Putere). Aceste planete sunt opuse. Saturn reprezinta energia rece, masculina, se refera la perseverenta si il ajuta pe Capricorn sa avanseze in ciuda dificultatilor care ii ies in cale. Mercur poseda atat energie feminine, cat si masculina si le confera Gemenilor calitatile intelectuale si de comunicare.

Nici unul dintre cele doua semne nu renunta usor, iar impreuna isi pot reprima unul celuilalt emotiile. Gemenii sunt un semn de Aer, iar Capricornul de Pamant. Capricornul este practic si eficient. Si nu isi asuma riscuri inutil.

Gemenii, in schimb, sunt analitici si isi asuma riscuri, urmandu-si instinctele, indifferent catre ce rezultate ii vor duce.In timp ce Capricornul se intreaba “La ce imi la folosi acest lucru in atingerea scopului meu in viata?”, Gemenii pur si simplu se lasa dusi de val.

Gemenii sunt un semn Schimbabil, iar Capricornul, unul Cardinal. Capricornul initiaza proiecte, ii place sa detina controlul. Gemenii sunt mai flexibili si il urmeaza pe Capricorn in planurile pe care le face.

Daca amandoi pun valoare pe relatia lor si vor sa dureze, trebuie sa invete sa faca compromisuri si-si acorde spatiu din cand in cand.

 • Cel mai bun aspect ala cestei relatii este reprezentat de faptul ca fiecare aduce in relatie calitati unice.. Atata timp cat isi respecta punctele de vedere diferite si sunt ei insusi, in loc sa incerce sa ii impuna partenerului standarde imposibil de atins, se pot intelege. Este o relatie plina de provocari, dar daca vor invata unul de la celalalt, merita.

 

Cand un Capricorn si un Rac sunt impreuna, sunt o pereche caracterizata printr-o mare tenacitate si determinare. Capricornul este caracterizat de logica, realism si este cu picioarele pe pamant; Racul este caracterizat de sentimente si emotii. Se respecta reciproc si isi impun standarde inalte unul altuia.

Racul iubeste dedicarea Capricornului, iar acesta admira perseverenta Racului. Cei doi zodii vin din parti opuse ale zodiacului si impreuna formeaza o relatie sigura si de succes.

Aceasta relatie va creste in timp si va pleca de la bun inceput cu o fundatie solida emotionala si materiala. Ambele semne tind sa ia decizii pripite si conservatoare.

Racul este cel responsabil cu pastrarea amintirilor frumoase si cu pastrarea in buna stare a bunurilor familiei. Tot el il ajuta pe Capricorn sa se relaxeze dupa o zi de munca si sa isi faca timp pentru familie.

Capricornul il invata de Rac sa fie mai ambitios si mai orientat catre rezultate si sa-si planga mai putin de mila. Aceasta relatie va fi una de succes daca exista un mediu stabil si traditionalist in viata de familie.

Racul este guvernat de Luna (Emotii), iar Capricornul de Saturn (Carisma). Luna emana energie feminina, iar Saturn, energie masculina. Luna este reprezentata de emotii, sentimente materne si intuitie, iar Saturn, de integritate si disciplina.

Racul ii poate arata Capricornului cum sa se bucure de viata si sa aprecieze frumosul si confortul. Pe de alta parte, Capricornul ii va arata Racului cum sa fie mai disciplinat, sa iasa mai mult in lume.

Racul este un semn de Apa, iar Capricronul de Pamant. Semnele de Pamanat se concentreaza pe posesiune, vor sa aiba cat mai multe lucruri, in timp ce semnele de Apa se axeaza pe emotii, intuitie, nostaligie, frumos.

Cuplului Rac – Capricorn ii place sa se inconjoare de lucruri frumoase – o casa impunatoare, masini scumpe si opere de arta. Dorinta de stabilitate economica ii va determina pe amandoi sa munceasca mult pentru a realiza ceea ce-si doresc.

Atat racul, cat si Capricornul sunt semne Cardinale. Sunt initiatori, activi si entuzisti. Aceste caracteristici pot actiona ca un catalizator pentru conflictele care apar intre ei. Racul este foarte dedicat relatiei si ii va oferi Capricornului stabilitatea emotionala de care are nevoie.

Personalitatile lor diferite se completeaza reciproc. Ambii au idei noi, Capricornul in afaceri, iar Racul in ceea ce priveste partea emotionala. Cei doi se vor intelege foarte bine, atat timp cat fiecare se ocupa de bucatica lui.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este dedicarea pe care o au unul afat de celalalt si telurile comune. Ambii iubesc frumosul si calitatea, lucrurile luxoase si muncesc din greu pentru a le obtine. Sunt o pereche compatibila.

 

Cand un Capricorn si un Leu sunt impreuna, formeaza o pereche unita, caracterizata prin grija pe care si-o poarta unul celuilalt. Capricornul este mai conservator, traditionalist si muncitor.

Si Leul este muncitor, dar tinde sa se foloseasca mai mult de sarm si de calitatile de comunicare pentru a duce ceva la bun sfarsit. Totusi, sunt foarte devotati unul altuia.

Desi la suprafata par un cuplu incompatibil, dragostea lor va creste tot mai mult odata cu trecerea timpului, cand vor realiza ca se potrivesc foarte bine.

Ambilor le plac confortul si luxul si sunt materialisti. Leul poate fi extravagant, in timp ce Capricornul este mai rezervat si mai simplist.

Deoarece ambele zodii sunt foarte hotarate se vor intelelge una pe cealalta numai acordandu-si indeajuns de multa atentie. Leul ii va arata Capricornului cum sa se distreze iar Capricornul ii va dovedi acestuia valoarea muncii si a valorilor traditionale.

Leul este guvernat de Soare, iar Capricornul de Saturn. Soarele reprezinta ego-ul si radiaza caldura si lumina, pe care le transmite si Leului. Saturn reprezinta responsabilitatea si munca sustinuta.

Cei doi pot invata multe unul de la celalalt. Soarele reprezinta viata, iar Saturn – tenacitate. Atata timp cat se vor intelege unul pe celalalt aceasta combinatie va fi una pozitiva.

Leul este un semn de Foc, iar Capricornul este un semn de Pamant. Leul vrea libertate creativa, iar Capricornul, securitate profesionala. Se vor simti bine impreuna fie in viata personala, fie in afaceri.

Leul este un semn Fix, iar Capricornul, unul Schimbabil. Ambii pot fi incapatanati si ambitiosi si perseverenti atunci cand urmaresc realizarea unui scop.

Capricornul prefera o viata ordonata si stabila, Leului ii place sa se distreze si sa faca lucruri neprevazute. Dar, odata ce vor vedea avantajele relatiei, se vor dedica mentinerii acesteia.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Leu – Capricorn il reprezinta devotamentul de care dau dovada atunci cand se ocupa de ceva. Ambii sunt personalitati puternice si, cu toate ca uneori nu par compatibili, este o relatie dintre doua opusuri care se atrag.

 

Relatia dintre un Capricorn si o Fecioara este una pragmatica si inteligenta. Ambii sunt extrem de rationali si au asteptari mari de la ei insusi si de la ceilalti.

Fecioarei ii plac dedicarea si intensitatea Capricornului, iar acesta admira intuitia si atentia la detalii a Fecioarei. Impreuna formeaza un cuplu efrm ancorat in realitate.

Ambii iubesc securitatea materiala, abordeaza viata in mod realist si nu se lasa influentati de emotii. Fecioara il poate ajuta pe Capricorn sa aiba o atitudine mai relaxata si sa se bucure de rezultatele obtinute impreuna.

Capricornul, la randul sau, o poate ajuta pe Fecioara sa isi atinga scopurile si sa-si faca visele sa devina realitate. Impreuna, vor avea o viata confortabila.

Fecioara este guvernata de mercur, iar Capricornul de Saturn. Mercur este pragmatic si comunicativ, iar Saturn reprezinta disciplina, ambitia si munca din greu pentru atingerea scopurilor.

Fecioara ii va arata Capricornului cum sa se bucure de roadele muncii sale si va avea grija in acelasi timp sa pastreze relatia dintre ei in buna forma. Capricornul ii va arata Fecioarei cum sa fie mai disciplinata si sa-si urmareasca scopul. Impreuna acest cuplu se va bucura de o viata fericita si linistita.

Si Fecioara si Capricornul sunt semne de Pamant. Pe langa ordine si disciplina cuplul este foarte posesiv si se va inconjura de obiecte de bun gust. Mai degraba asteapta decat sa se multumeasca cu mai putin.

Toate acestea, impreuna cu dorinta de securitate financiara, ii determina pe cei doi sa munceasca din greu pentru a aeva tot ceea ce isi doresc. Sunt un cuplu sensibil si rareori vor avea probleme datorate exagerarii unuia dintre ei.

Fecioara este un semn Schimbabil, iar Capricornul, unul semnul Cardinal. Fecioara este mai adaptabila la situatiile noi si nu are nici o problema in a-l urma pe Capricorn in proiectele sale atata timp cat are un rol destul de important. Aceasta relatie va functiona bine daca Capricornul va initia idei, iar Fecioara se va asigura ca sunt duse la bun sfarsit.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este dedicarea de care dau dovada in realizarea scopurilor comune. Ambii parteneri apreciaza o viata sigura, comoda si lucreaza bine impreuna pentru atingerea obiectivelor. Interesele lor comune vor transforma relatia intr-una plina de succes.

 

Capricronul si Balanta pot forma un cuplu bun, daca reusesc sa gaseasca similaritatile si interese comune. Aparent, cei doi nu puteau fi mai diferiti de atat: in timp ce Capricornul este tacut si modest, Balanta este sociabila si extrovertita.

Capricornul este mai muncitor si vrea sa avanseze in cariera si sa fie apreciat pentru munca sa, Balanta este mai preocupata de frumusete, arta si armonie in viata.

Totusi au si puncte comune: dragostea si respectul reciproc. Cand lucreaza impreuna, vor avea rezultate mai bune daca au roluri dinainte stabilite, pentru ca ambilor le place sa conduca.

De asemenea, modul in care abordeaza problemele sunt diferite: Balanta este intelectuala si ponderata, iar Capricornul prefera sa faca lucrurile prin munca grea pentru a ajunge la rezultate sigure.

Odata ce fiecare intelege si accepta stilul celuilalt, vor realiza impreuna mai multe decat ar fi facut-o fiecare dintre ei pe cont propriu.Balanta este guvernata de planeta Venus (Dragoste), iar Capricornul de Saturn (Sarm).

Aceste planete nu au multe in comun si este important sa gaseasca puncte comune si sa le cultive. Venus o determina pe Balanta sa fie iubitoare de frumos si de armonie, iar Capricornul o poate vedea prea lenesa .

Acesta este forte determinat si forteaza limitele pentru a obtine tot ce isi propune. Pentru a face ca relatia lor sa mearga, cei doi trebuie sa se accepte reciproc asa cum sunt, cu calitati si defecte.

Capricornul trebuie sa fie atent sa nu o supere prea tare pe Balanta in timp ce Balanta va trebui sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a pastra echilibrul intre ea si Capricorn.

Balanta este un semn de Aer, iar Capricornul, de Pamant. Balanta se bazeaza pe intelect si vrea sa se inconjoare de lucruri frumoase.

Capricornul se bazeaza si el pe intelect, dar intr-un mod diferit: cauta sa faca lucrurile dupa metoda pragmatica. Daca insa invata sa colaboreze, relatia lor va inflori in timp.

Amandoi sunt semne Cardinale, sunt initiatori, dar au metode atat de diferite de lucr, incat cel mai bine, pentru a obtine rezultatele dorite, este sa-si stabileasca dinainte foarte clar atributiile.

Daca va aparea un conflict, Balanta va fi prima care va ceda, ceea ce-l va multumi pe Capricorn, caruia ii place sa aiba dreptate intotdeauna. Este important ca amandoi sa inteleaga ca compromisul este cheia succesului lor.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este ca fiecare aduce calitati unice si odata ce-si vor fi ei insisi si se vor accepta asa cum sunt, relatia poate fi una armonioasa, dar plina de provocari.

 

Cand un Capricorn si un Scorpion formeaza un cuplu, vor avea ocazia nu numai sa se bucure de o relatie deosebita, dar pot invata si valoarea unui cuplu si sa creasca si sa se maturizeze.

Cei doi vor fi destul de rezervati unul fata de celalalt la inceput. Capricornul tinde sa fie precaut, iar Scorpionul prea ganditor si le va lua ceva vreme sa se simta confortabil unul in prezenta celuilalt. Dar vor descoperi ca pot avea o relatie puternica, bazata pe prietenie si loialitate.

Pot invata multe unul de la celalalt. Scorpionul poate invata de la Capricorn cum sa-si controleze emotiile, iar cel din urma va invata de la Scorpion sa fie mai profund si mai atent atat cu propria persoana, cat si cu ceilalti.

Ambii vor sa fie iubiti si sa aiba o relatie stabila si de lunga durata. Scorpionul este guvernat de Marte si Pluto, iar Capricornul de Saturn. Marte si Pluto reprezinta agresivitate, curaj, energie sexulala , renastere si reinnoire.

Saturn reprezinta ambitia, responsabilitatea, munca din greu si hotararea. Legatura dintre Scorpion si Capricorn este intarita de ambitia Capricornului si puternicele sentimente de care Scorpionul poate sa dea dovada. Fac o echipa dinamica, atat in afaceri cat si in plan personal.

Scorpionul este un semn de Apa, iar Capricornul de Pamant. Semnele de Pamant sunt practice si le place sa posede lucruri frumoase. Apa tinde sa ia forma recipientului in care este turnata, calitate pe care o transmite si Scorpionului. Orienatrea spre rezultate specifica Capricornului si flexibilitatea Scoprionului ii fac o echipa puternica si de succes.

Scorpionul este un semn Fix, iar Capricornul, unul Cardinal. Nu sunt cele mai romantice semne ale zodiacului, dar Abilitatile de planificare ale Capricornului le vor fi folositoare in aceasta privinta.

Acesta va fi de acord sa-l urmeze pe Scorpion in orice proiect si sa-l ajute sa-l duca la bun sfarist. Ambele semne sunt incapatanate si este posibil ca acest lucru sa genereze conflicte. Pentru ca relatia lor sa aiba succes, trebuie sa isi cunosca unul altuia slabiciunile si punctele forte si sa le accepte asa cum sunt.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Scorpion – Capricorn este hotararea de acre dau dovada in realizarea scopurilor comune si devotamentul reciproc.

 

Cand Capricornul si Sagetatorul sunt impreuna, la inceput pare ca nu au nimic in comun. In unele privinte sunt de fapt opusi: Sagetatorul este sociabil, capricios, se arunca mereu in proiecte noi fara sa se gandeasca inainte si are o anumita sete de cunostere, Capricornul este pasiv, orientat spre detalii, chiar timid si intotdeauna analizeaza lucrurile inainte de a se implica intr-un proiect.

Aceste diferente pot face ca relatia sa fie si mai puternica pe termen lung, fiecare avand multe de invatat de la celalalt. La inceputul relatiei, Sagetatorul si Capricornul s-ar putea sa nu fie capabili sa vada decat diferentele dintre ei.

Sagetatorul poate parea neastamparat, iar capricornul, pompos si elitist. Dar odata ce fiecare dintre ei nu se mai concenteaza pe defectele partenerului si vor incepe sa-si axeze energia pe lucrul impreuna relatia va evolua din ce in ce mai bine.

Sagetatorul ii poate arata Capricornului cum sa se distreze, iar acesta il va invata la randul sau pe Sagetator sa fie atent la detalii, aratandu-i importanta lucrurilor marunte.

Sagetatorul il poate vedea pe Capricorn ca fiind prea responsabil si il va invat sa se relaxeze. Capricornul in schimb, il va vedea pe Sagetator ca fiind prea impulsiv si nechibzuit, si il va ajuta sa fie mai manierat.

Sagetatorul este guvernat de planeta Jupiter, iar Capricornul, de Saturn. Jupiter reprezinta filozofia, extinderea cunostintelor, invatarea si norocul, iar Saturn – munca grea, ambitia si responsabilitatea. Efectele pe care cei doi le au unul asupra celuilalt sunt pozitive si fiecare scoate ce e mai bun din celalalt.

Sagetatorul este un semn de Foc, iar Capricornul de Pamant. Sagetatorul initiaza proiecte dupa ce le-a analizat in prealabil, in timp ce Sagetatorul face totul de dragul aventurii, fara sa se gandeasca prea mult la consecinte.

Desi cei doi parteneri au dificultati in a se intelege unul pe celalalt, cand lucreaza impreuna formeaza o excelenta echipa de afaceri, datorita abordarilor complementare a problemei.

Sagetatorul este un semn Schimbabil iar Capricornul, unul Cardinal. Sagetatorul nu simte nevoia sa fie conducatorul unei actiuni. Cand primeste o idee si o motivatie pentru a participa, vor face tot ce depinde de ei pentru a-si duce treaba pana la capat.

Capricornul este cel caruia ii place sa atribuie roluri si sa dea idei celorlalti. Aceasta lipsa a conflictului in problema rolurilor face ca relatia sa reputeze succese rasunatoare in afaceri.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Sagetator Capricorn este este eficacitatea cuplului atunci cand lucreaza ca o echipa atat in planul personal cat si in cel al afacerilor. Odata ce au trecut peste raceala initiala, perechea va realiza ca au o multe sa-si ofere unul altuia. Personalitatile lor, atat de diferite, fac ca relatia sa fie una reusita.

 

Cand un Capricorn si un Varsator sunt impreuna, fiecare scoate la iveala tot ce e mai bun in celalalt. Capricornul este mai precaut si mai rational, in timp ce Varsatorul este mai nesatios cautand idealul in tot ce face. Aparent, cei doi par sa fie total opusi, dar odata ce isi stabilesc teluri comune, vor deveni de nedespartit.

Capricornul este un bun organizator si se gandeste mereu la consecinte, in timp ce Varsatorul este mai modern iar rutine il plictiseste. Acesta din urma nu va aprecia atitudinea dominatoare a partenerului, dar va gasi de folos sprijinul Capricornului in rezolvarea problemelor.

Ambii sunt guvernati de Saturn , iar Varsatorul mai este reprezentat si de Uranus. Saturn reprezinta energie si raceala, este orientat spre rezultate si spre gandirea progresiva.

Uranus reprezinta activitatile si gandirea neobisnuita. Capricornul ii va arata Varsatorului ca viata se bazeaza pe organizare, rationalitate si confort, in timp ce Varsatorul il va invata pe Capricorn sa fie mai visator si sa-si impuna punctul de vedere.

Capricornul este un semn Pamant, iar Varsatorul de Aer. Varsatorul vede viata ca pe o explorare, in timp ce Capricornul cauta sa obtina rezultate. Conflictele intre ei pot apare atunci cand Capricornul devine prea rigid sau cand Varsatorul devine prea preocupat de propriile interese.

Ambii trebuie sa inteleaga ca au modalitati diferite de abordare a vietii, dar ca au multe de invatat unul de la celalalt. Capricornul este un semn Cardinal, iar Varsatorul unul Fix. Ambii pot fi foarte decisi si incapatanati. Daca vor ceva, nu renunta pana cand nu-l obtin.

Capricornul prefera sa vina cu ideile si sa-i lase pe altii sa le puna in practica, iar Varsatorul accepta sa lucreze pentru Capricorn atunci cand primesc un rol important. Este important sa inteleaga ca lucreaza pentru realziarea unui scop comun pentru ca eforturile lor sa aiba rezultate notabile.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Capricorn – Varsator este legatura puternica pe care o formeaza. Aceasta relatie va fi benefica pentru ambii parteneri, dar si pentru cei din jurul lor.

 

Cand Capricornul si Pestii sunt impreuna, relatia lor va fi bazata pe opusele care se atrag. Capricornul este cu picioarele pe pamant, in timp ce Pestii sunt visatori si emotionali.

Acest cuplu este sincer si devotat, cei doi admirandu-se reciproc: Capricornul aprecieaza marinimia Pestilor, iar acestia sunt atrasi de agerimea si tenacitatea Capricornului.

Relatia se va dezvolta incet, dar cu timpul va deveni din ce in ce mai puternica. Dou-ul Capricorn Pesti se bazeaza pe munca de echipa si pe implinirea dorintelor celuilalt.

Problemele pot aparea daca Capricornul este prea dominator pentru sensibilitatea Pestilor. Acestia trebuie sa inteleaga ca asa este natura Capricornului si sa nu o ia ca pe un afront personal. Pestilor nu le va placea incapatanarea Capricornului, dar se vor descurca cu aceasta cu rabdare si intelegere.

Capricornul este guvernta de planeta Saturn, iar Pestii de Jupiter si Neptun. Saturn reprezinta dedicarea, autoritatea si responsabilitatea. Jupiter se refera la cunoastere si standarde inalte, in timp ce Neptun presupune vise si iluzii. Aceste trei planete de completeaza reciproc deoarece au un simt comun pentru dreptate si dedicare.

Capricornul este un semn de Pamant, iar Pestii de Apa. Semnele de Pamanat sunt caracterizate de posesivitate, iar acestui cuplu ii va placea sa se inconjoare de de lucruri frumose si luxoase si sa arate cat de sofisticati sunt.

Semnele de Apa se bazeaza pe emotii si intuitie. Pestii sunt motorul acestei relatii, dar intr-un mod pasiv, conducand din umbra. Capricornul este un semn cardinal, iar Pestii unul Schimbabil.

In timp ce Capricornul tinde sa se concentreze pe cate un singur proiect, Pestii trec de la o problema la alta dupa cum simt la un moment dat. Datorita acestei flexibilitati, Pestii vor deveni repede interesati de proiectul caruia ii este devotat Capricornul.

In schimb, Capricornul trebuie sa le acorde Pestilor libertatea de a-si organiza singuri timpul liber. Pestii vor demnostra Capricornului ca flexibilitatea este uneori mai folositoare decat incapatanarea.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Capricorn – Pesti il reprezinta modul in care cei doi isi combina temperamentele. Ambii parteneri isi doresc sa aiba pe cineva cu care sa-si imparta viata si fiecare vrea sa-l ajute pe celalalt sa-si indeplineasca obiectivele. Temperamentele diferite fac ca perechea sa fie foarte compatibila.

 

Doi Capricorni sub acelasi acoperis ar putea fi relatia ideala, dar se poate transforma si in cea mai nefericita relatie. Poate fi o combinatie foarte buna, dar dupa principiul prea mult bine dauneaza, pot aparea certuri si rupturi.

Daca aveti indeajuns de multe idei si interese diferite, astfel incat sa nu intervina rutina si plicitiseala, atunci relatia va fi una fericita. Pentru ca ambii sunteti sobri si conservatori, nu va fi o relatie trecatoare si lasata la voia intamplarii.

Chiar daca sunt simple cunostinte si nu iubiti, Capricornii iau foarte in serios relatiile dintre ei. Majoritatea Capricornilor intampina diverse probleme inca din copilarie, dar le va rezolva odata cu trecerea timpului si vor fi niste adulti echilibrati si incantatori.

Fiind semne Cardinale, Capricornii vor sa fie lideri, iar acest lucru va reprezenta o problema. Va trebui sa va stabiliti asteptarile inca din stadiul de inceput al relatiei, chiar daca acest lucru inseamna sa renuntati la acele relatii care nu sunt realiste.

Puneti-va de acord asupra rolului si sarcinilor fiecaruia in cadrul relatiei, pentru ca nici unul dintre voi sa nu se simta nedreptatit.

Combinatia Pamant – Pamant este foarte compatibila. Amandoi aveti libidouri cu mult peste medie, de fapt capricornul este unul dintre cele mai pasionale semne.

Aveti aceleasi idealuri si teluri in viata, dar totusi, va trebui sa aveti grija sa nu fiti exagerat de materialisti. Viata nu se rezuma numai la mancare buna, vinuri rafinate si toate celelalte avantaje pe care banii le pot cumpara.

Puteti face multe pentru a contribui la o lume mai buna, deci gasiti timp si resurse sa faceti si acte caritabile si donatii. Aceasta relatie va fi una buna, dar poate avea de suferit de pe urma faptului ca aveti prea multe in comun. Cu toate acestea, aveti potential pentru o relatie fericita si de lunga durata.

 

Comments

comments

Leave a Reply