Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Capricorn – adori mancarea clasica

Capricorn – adori mancarea clasica

Ce spun stelele? Pe de o parte, autocontrolul e una dintre calitatile tale definitorii; pe de alta parte, ai tendinta de a fi mult prea autocritica. Ai grija sa nu faci foamea excesiv.

Factori de risc: Traditionalista fiind, te topesti dupa mancaruri clasice: gratare cu cartofi prajiti… immm, si placintele poale-n brau? Mirific, dar masoara-ti tu braul din cand in cand.

Factori de corectie: Fii stricta. Ai aparente de salvat, iar Saturn, planeta ce te guverneaza, te va ajuta sa te abtii. Eroic! Daca esti dependenta de munca ta, ca orice Capricornita care se respecta, nu-ti ramane decat sa-ti planifici totul cu atentie. Ia-ti un sandvis strategic in drum spre birou – asa nici macar nu mai trebuie sa te-ntrerupi in pauza de pranz.

Secret astral: Zodia ta vegheaza asupra scheletului. Asigura-te ca mananci suficiente lactate pentru un aport adecvat de calciu.

Ce fel de sport? Esti fantastica atunci cand incepi ceva nou, stai in schimb mai prost cu consecventa. Mituieste-te fara mustrari de constiinta – daca ma tin de treaba 6 luni, inelul acela superb…doar Capricornul e asa sensibil la simbolurile vizibile ale statutului social!

Cea mai buna alegere: Nu uita ca esti o capra, la urma urmei – alpinismul, ciclismul si joggingul „tout-terrain” ar trebui sa ti se potriveasca. Ca o manusa… pardon… pantof de sport.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus