Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Caracteristicile zodiilor de foc

Caracteristicile zodiilor de foc

Exista patru elemente ale naturii – aer, pamant, foc si apa. Fiecare este asociat cu trei semne zodiacale.

Elementul care guverneaza fiecare grupa oferea nativilor o suma de caracteristici comune. Iata care sunt caracteristicile zodiilor de foc si ce au in comun Berbecul, Leul si Sagetetorul. Berbecul este cardinal, Leul este fix, iar Sagetatorul este mutabil.

Caracteristicile zodiilor de foc

1. Oamenii dominati de elementul de foc urmaresc sa obtina ceea ce tsi doresc si fac din asta un scop major in viata lor. De cele mai multe ori ajung acolo unde viseaza sa ajunga si isi implinesc dorintele. Au nevoie sa se realizeze in viata. Viata lor are ca scop realizarea lor.

2. Isi impun punctul de vedere si cer ca totul sa decurga doar cum le place lor. Au o stralucire naturala ca si cea a focului, care ii face sufletisti si foarte calzi, reversul fiind acela ca sunt in mod special temperamentali, vulcanici si explozivi.

3. Persoanele nascute sub semn de foc sunt extrem de entuziasti. Sunt deseori euforici din motive care pe altii ii lasa indiferenti. Sunt spontani si sunt gata in orice clipa sa isi asume responsabilitati noi in viata si sa accepte alte provocari indiferent cat ar parea de complicate sau absurde, la prima vedere.

4. Sunt foarte cinstiti. Sunt onesti in mod exceptional Nu spun niciodata minciuni pentru ca nu au nevoie sa spuna minciuni. Sunt puternici si au indrazneala de a spune mereu tot ceea ce gandesc. Isi exprima cu usurinta sentimentele.

5. Sunt motoare in familia lor. Privesc mereu totul cu incredere si vad doar partea buna din ceea ce se intampla in jurul lor. Sunt, de asemenea, foarte buni in a inspira alte persoane.

6. Au o energie debordanta si reusesc sa cucereasca pe toata lumea fara sa faca vreun efort special pentru asta. Sunt luminosi si buni.

7. Pot fi practici si emotionali, in functie de situatie.

8. Persoanele cu element de foc pot fi dramatici uneori. Sunt lipsiti de simtul masurii si teatrali. Uneori dau dovada de un egoism feroce, mai ales atunci cand vor sa-si atinga scopul.

9. Sunt plini de energie si de neoprit, tot asa cum este focul. Uneori pur si simplu sunt indiferenti la nevoile celor din jur.

10. Au darul de a-si face loc in viata. Sunt lideri, sunt sefi, sunt conducatori si formatori de opinie si au aptitudini pentru toate acestea.

Comments

comments

Lasă un răspuns