Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Care sunt zodiile avantajate ale lunii decembrie

Care sunt zodiile avantajate ale lunii decembrie

Care sunt zodiile avantajate ale lunii decembrie? Aceste zodii vor gusta din plin perioada plina de miracole a lunii decembrie, si se vor bucura de roadele muncii si efortului lor. Bucuria acestor nativi va aduce lumina celor din jur, pentru ca acestia vor fi generosi, calzi si foarte aproape de toti cei care conteaza pentru ei. mai trebuie spus ca nu merita invidiati, pentru ca mereu Universul pastreaza echilibrul: da si ia cu aceiasi mana!

Scorpion – Nativii vor avea mult noroc luna aceasta dar au nevoie de intutite si intelepciunea de a sti sa profite de darurile pe care le primesc de la astre. Luna incepe cu provocari si agitatie, dar se termina in liniste si ordine. Pentru acesti nativi decembrie aduce schimbarile pe care le viseaza de multa vreme si vor avea parte de rezolvarile pe care le astreapta, deja, de mult prea mult timp. O luna excelenta pentru acesti nativi!

Pesti – Sunt favorizati in decembrie, pentru ei tot anul fiind unul al provocarilor pozitive. Este perioada in care plantele natale ii vor va stimula din punct de vedere intelectual si creativ. Este o perioada a pasiunilor navalnice care pot duce la schimbari majore in viata voastra. In ansamblu o luna cu multe, foarte multe momente faste si cu putine complicatii.

Balanta – In decembrie Balantele se elibereaza de tensiune. Viseaza de multa vreme la aceasta perioada si sa se relaxeze si privesc cu incredere in viitor. Decembrie este o luna buna chiar daca va fi presarata cu mici conflicte, emotii si tulburari in toate planurile. Toate se vor putea rezolva.

Sagetator – Vesti bune pentru nativii in Sagetator in aceasta luna. Familia si prietenii vor juca un rol esential in vietile voastre, in prima luna de iarna. Nu sunt complicatii majore, atata vreme cat nu le veti provoca chiar voi. Bine pozitionati astral, nativii acestei zodii vor avea exact ceea ce au cu adevarat nevoie, ceea ce nu este nici mult, dar nici putin.

Varsator – Emotiile sunt cele care ii vor domina pe Varsatori in decembrie. Au toate motivele sa aiba emotii pentru ca au cateva praguri de depasit. Inteligenta si ambitia, deseori absurda, de care dau dovada este cel mai mare aliat in aceasta luna. Munca este aducatoare de satisfactii si temelia vietii, ceea ce nu este deloc rau, mai ales ca Varsatorii stiu ce inseamna sa muncesti, pentru ca gusta din plin bucuria victoriilor.

Capricorn – Nu este o perioada apoteotica, dar este departe de a fi o luna rea pentru Capricorn. Toate eforturile acestora, toate ambitia si toata munca depusa nu poate sa nu le aduca foloase. Beneficiile nu sunt fantastice dar depasesc asteptarile lor. Sunt foarte fericiti daca primesc recunoastere pentru munca lor. Exista provocari, dar Capricornul se alimenteaza din provocari asa ca o sa stie sa le intoarca in favoarea lor.

Afla care sunt zodiile dezavantajate ale lunii decembrie

Citeste si:

 

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns