Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Casa – Nevoia de stabilitate

Casa – Nevoia de stabilitate

Cu un moral foarte puternic, nativele din aceasta zodie viseaza la o viata de familie linistita.

Ce spune legenda: Cand soarele apune, totul pare cetos si linistit. Privirea este atrasa de imaginea unei locuinte solide, de neclintit. In mijlocul gradinii etern fertile, un verde de jad incetoseaza privirea, acoperind viata linistita. Acesta este ultimul loc al ospitalitatii, unde Soarele se retrage in Casa.

Ca toti nativii din zodia Casei, ai un moral foarte puternic. Esti foarte sensibila, dar in acelasi timp gandesti cat se poate de limpede. Totusi, deseori te lasi cuprinsa de o profunda melancolie, ceea ce duce inevitabil la situatii in care tu vei fi cea care da, mai degraba decat cea care primeste.

Simti o nevoie acuta de a te stabili si speri sa ai o viata de familie fericita, dar desele dezamagiri amoroase si respingerile iti mai scad din vitalitate.

Compatibilitate: Daca cunosti vreun barbat tanar nascut in aceeasi zodie ca si tine, ai observat probabil ca este genul rebel si ca braveaza mult. Te va surprinde insa mai tarziu, printr-o schimbarea brusca, demonstrand ca poate fi matur si sigur pe sine.

Atuuri: Esti binevoitoare si mamoasa, dar nu deschisa tuturor vanturilor. Respecti si esti foarte interesata de partile necunoscute ale personalitatii umane.

Culoare norocoasa: Verde deschis

Denumire originala: Calli

Comments

comments

Leave a Reply