Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Ce au in comun cei nascuti in august

Ce au in comun cei nascuti in august

Toata lumea se naste cu anumite calitati. Unele dintre ele sunt caracteristice pentru fiecare luna a anului in parte. Iata care sunt caracteristicile si ce au in comun cei nascuti in august. Este important de spus ca acestea variaza in anumite limite de la o persoana la alta, pentru ca fiecare in parte este unic.

Cei nascuti in august au parte de o aura speciala. Din punct de  vedere astral ei sunt sub puternica dominatie a Soarelui ceea ce ii face sa fie oameni cu totul speciali care reusesc intr-un fel sau altul sa iasa in fata si sa se bucure de glorie si celebritate. Iata care sunt caracteristicile comune si generale ale celor nascuti in august.

Puterea. Muritorii nascuti in luna august au o personalitate magnetica si puterea este in mare parte o trasatura de personalitate. Nu ma gandesc la puterea fizica, desi nici aceasta nu le lipseste, ci mai ales la puterea mentala. Au un caracter foarte puternic, sunt extrem de impunatori si dominatori. Deseori ceilalti oameni se simt intimidati si dominati doar de simpla lor prezenta. aceasta calitate ii urmareste toata viata si le aduce numai avantaje.

Lideri. Acesti oameni s-au nascut pentru a conduce. Ele pot influenta oamenii cu usurinta si pot ii pot conduce cu o usurinta exceptionala, care daca nu este orientata catre partea buna a lucrurilor poate sa devina distructiva. In replica cei nascuti in august se confrunta cu o rezistenta si o opozitie minima din partea celor din jurul lor, in buna masura datorita abilitatiilor lor de lider.

Generozitatea. Cei nascuti in august sunt oameni cu inima mare si sunt mereu preocupati de suferinta celor din jurul lor. Ei nu-si pot duce viata fara sa ia in calcul durerile si suferintele celor din jurul lor. Sunt mereu gata sa ajute si o face cu o darurire remarcabila, dar numai daca ajutorul care le este cerut este cu adevarat necesar.

Viziune. Cei nascuti in august vin pe lume cu o larga si corecta viziune asupra lumii. Sunt preocupati mereu de viitorul apropiat si de cel indepartat, fac planuri d eviitor si gandesc in perspectiva foarte corect. In august s-au nascut clarvazatorii si multi dintre cei care s-au nascut in august au capacitatea de a vedea viitorul. partea mai putin placuta este ca de grija viitorului uita sa se preocupe de obiectivele imediate.

Perseverenti pana la incapatanare. Cei nascuti in august sunt extrem d eincapatanati. Nu-si schimba punctele de vedere si obiectivele dupa cum bate vantul, sunt consecventi si perseverenti si orientati mereu catre planurile lor.

Fara teama. Frica este o notiune straina pentru ei. Nimic si nimeni nu-i poate face sa le fie frica. Sunt pe deplin increzatori in ceea ce stiu si in ceea ce pot face, asa ca nu se tem niciodata de nimic. Riscul este ca se pun mereu in situatii limita, unele chiar periculoase pentru viata si sanatatea lor.

Entuziasmul. Acesti oameni traiesc viata la maximum si nu se plang de plictiseala sau frustrare niciodata. Ei vad in fiecare zi ca o noua provocare si traiesc fiecare zi cu un entuziasm debordant si molipsitor. Oricine are pe cineva nascut in august in preajma lui o sa fie contaminat de pofta de viata a acestuia.

Independenta. Cei nascuti in august sunt oameni liberi, independenti si nimic din lume nu poate pune stavila libertatii lor. Asta ii face deseori instabili, neseriosi sau usurateci.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus