Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Ce au in comun cei nascuti in decembrie

Ce au in comun cei nascuti in decembrie

 

Iata ce au in comun cei nascuti in decembrie. Am facut o lista cu semnele distinctive si caracteristici ale acestora. Privita in ansamblu trebuie spus ca cei nascuti in decembrie sunt oameni speciali. Fiecare perioada din an are caracteristicile ei. Ziua in care te-ai nascut are o anume amprenata asupra ta. La fel se intampla si cu luna din an in care ai venit pe lume.

Creativitata este una din calitatile recunoscute ale celor nascuti in decembrie. Cei nascuti in decembrie au un spirit artistic recunoscut si deseori sunt pionieri in domeniul lor de activitate. Creativitatea ii ajuta sa-si construiasca o cariera in orice domeniu. Sunt inventivi si plini de imaginatie, si tocmai asta este secretul creativitatea lor.

Intelepciunea. Cei nascuti in decembrie sunt mult mai intelepti decat varsta lor si au o capacitate intelectuala mult peste cea a celor nascuti in alte luni ale anului. Au un talent dobandit in a filoziva, sunt talentati la scris si au o imensa dorinta de cunoastere.

Sinceritata este una din caracteristicile celor nascuti in decembrie. Au curajul de a spune ce gandesc chiar daca asta poate sa-i supere pe cei din jurul lor. Au capacitatea sa-si asume riscurile care urmeaza, uneori, din sinceritatea lor.

Oameni liberi. Cei nascuti in decembrie se nasc liberi! Asa se spune. Nu renunta niciodata la drepturile lor, la identitatea lor. Mai mult, sunt dispusi sa faca aproape orice pentru a le fi recunoscuta libertatea.

Perseverenta. Cei nascuti in decembrie sunt printre cei mai perseverenti oameni. Daca isi pun in minte ceva, daca au scop, un tel, o cauza atunci vor face tot ceea ce este omeneste posibil pentru a o indeplini. Perseverenta, dar si vointa lor este proverbiala. La fel si incapatanarea, iar in cazul lor aceasta trasatura de caracater are valoare pozitiva

Disciplinati. O alta caracteristica a celor nascuti in decembrie este disciplina. Asa nu inseamna ca nu mai calca pe alaturi, dar in esenta ei sunt cei care respecta reguli, care respecta legile si care iubesc principiile. Ei sunt cei care le si aplica cel mai des.

Optimismul este o alta caracteristica a celor nascuti in decembrie. O parte din optimism se bazeaza pe incapatanarea si perseverenta care le sunt caracteristice si care ii ajuta sa invinga cele mai complicate obstacole. In aceste conditii cum sa nu fi optimist?

Cei nascuti in decembrie au darul vorbirii. Sunt excelenti oratori si una din armele lor secrete este talentul de a se exprima. Sunt constienti de aceasta abilitate si o folosesc mereu. Ceea ce nu este nimic rau, nu-i asa?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns