Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Ce au in comun cei nascuti în noiembrie

Ce au in comun cei nascuti în noiembrie

Cei născuţi în noiembrie au câteva calităţi excepţionale, care nu pot fi găsite la semenii lor şi care fac din aceştia persoane cu totul speciale. Toată lumea se naşte cu anumite calităţi, dar unele dintre ele sunt caracteristice pentru fiecare lună a anului în parte.

Iată care sunt caracteristicile şi ce au în comun cei născuti în noiembrie. Este important de spus că acestea variaza în anumite limite de la o persoană la alta, pentru că fiecare individ în parte este unic.

Cei născuţi în luna noiembrie sunt o combinaţie de extreme şi posedă calităţi foarte diferite.

Dedicaţie. Cei născuţi în noiembrie sunt printre cei mai dedicaţi şi dăruit oameni. Acestea sunt cele mai mari două virtuţi ale acestora. Odată ce acestia au un scop îl vor urmri până la îndeplinirea lui.

Onestitate. Cei născuţi în noiembrie sunt capabilisă spună adevărul indiferent cât este acesta de dureros. Ei au îndrăzneala de a vorbi explicit, fără a ţine cont de consecinţele acţiunii lor.

Loialitate. Aceasta este una din marile lor calitaţi. Ei sunt loiali nu numai în dragoste, dar şi în relaţiile de prietenie, fraternitate şi sunt printre cei care pot lega prietenii care să dureze o viaţă întreagă. Sunt alătui de cei dragi lor, de cei faţă de care au obligaţii şi faţă de cei care se simt răspunzători.

Energici. Oamenii născuţi în luna noiembrie sunt energici şi rămân tineri toată viaţa lor. Ştiu să fructifice toate oportunităţile cu entuziasm şi verva. Ei se plâng rar de epuizare şi sunt un depozit de energie pozitivă.

Intuiţia celor nascuţi în noiembrie este admirabilă şi este cel mai bun aliat în vremuri de confuzie. Puterea lor intuitivă este extrem de puternică şi îi ajută să prevadă orice necaz. Astfel, este aproape imposibil de a-i păcăli.

Curaj. Cei născuţi în noiembrie  sunt oameni curajoşi şi sunt întotdeauna gata să facă faţă provocărilor pe care viaţa aruncă în faţa lor. Este admirabil şi lăudabil curajul şi dăruirea lor.

Strategia. Cei năcuţi în noiembrie sunt strategi de excepţie şi îşi pot petrece mult timp planificând fiecare din acţiunile şi demersurile lor. Sunt perfecţi ăentru a conduce şi pentru a face planuri de viitor, pentru că proiectele lor în perspectiva timpului sunt mereu un succes.

Incontrolabili.
Cei npcuţi în noiembrie sunt incontrolabili, dar nu în sensul rău al cuvântului ci în sensul că nu suportă să fie dominaţi sau controlaţi şi sunt în măsură să se răzvrătească dacă sunt nedreptăţiţi, indiferent care sunt  riscurile pe care şi le asumă.

 

Comments

comments

Leave a Reply