Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Ce au in comun cei nascuti in octombrie

Ce au in comun cei nascuti in octombrie

Cei născuţi în octombrie au câteva calităţi excepţionale, care nu pot fi găsite la semenii lor şi care fac din aceştia persoane cu totul speciale. Toată lumea se naşte cu anumite calităţi, dar unele dintre ele sunt caracteristice pentru fiecare lună a anului în parte.

Iată care sunt caracteristicile şi ce au în comun cei născuti în octombrie. Este important de spus că acestea variaza în anumite limite de la o persoană la alta, pentru că fiecare individ în parte este unic.

Romantismul. Una din cele mai puternice trăsături ale celor născuţi în octombrie este romantismul. Ei se nasc aşa şi sunt veritabili Don Juan. Au darul de a fi şi extrem de atractivi pentru sexul opus şi pot cuceri pe oricine.

Limpezi şi calmi. Aceşti oameni sunt iubitori de pace, prin natura lor şi preferă să fie calm şi linişte în jurul lor. Prin natura lor au foarte puţini duşmani, ridică rareori vocea lor şi foarte rar îşi pierd cumpătul.

Optimism. Cei nascuti în octombrie au un optimism natural, nu îşi pierd speranţa şi nu renunţă la planul lor. Optimismul lor este contagios şi, prin urmare, pot fi lideri de echipă, au darul de a-i motiva pe cei din jur cu viziunea lor pozitivă ori de câte ori lucrurile merg rău.

Inteligenţă emoţională. Cei născuţi în octombrie sunt printre cei care beneficiază de o excelentă inteligenţă emoţională. Ştiu să-şi gestioneze propriile emotii, sunt empatici şi au abilităţi sociale care îi fac remarcabili.

Carismă. Cei născuţi în octombrie au o personalitate magnetică care le aduce, fără efort o mulţime de adepţi şi oameni ce cred că ei au un rol mesianic. Sunt lideri înnăscuţi şi cuceresc publicul fără nici un efort special.

Ospitalieri. Cei născuţi în octombrie sunt renumiţi pentru calitatea de a fi bune gazde. Nu sunt doar politicoşi, dar au darul de a-i face pe cei din jurul lor să se simtă mai mult decât confortabil.

Veseli şi fericiţi.
Cei născuţi în octombrie sunt persoane joviale, amabile, calde şi prieteni de nădejde. Personalitatea lor fermecătoare îi ajută să câştige teren indiferent de acţiunea pe care o întreprind.

 

Comments

comments

Leave a Reply