Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Ce au in comun femeile Berbec

Ce au in comun femeile Berbec

 

Se spune despre femeile Berbec ca sunt loiale, fermecatoare si senzuale. Iata care sunt caracteristicile comune pe care le au femeile Berbec, una din zodiile de foc ale horoscopului european, si care sunt trasaturile care le definesc.

Romantism in stare pura. Este caracteristic femeilor Berbec sa fie romantice. Uneori ar putea fi acuzate ca au un romantism adolescentin care nu le paraseste nici la varsta adulta. Pentru femeia Berbec nu conteaza daca este alaturi de iubitul ei de o zi sau de 10 ani, romantismul face parte din codul ei genetic.

Loiale si devotate. In lumea de astazi, loialitatea este o trasatura rara si asta face ca femeile Berbec sa fie speciale o data in plus. Femeia Berbec este loiala, devotata si se tine mereu de cuvant. Oricine poate conta pe forta, ferimitatea si devotamentul unei femei Berbec.

Buni ascultatori si buni sfatuitori.
Daca esti in cautarea cuiva care sa-ti asculte necazurile si alaturi de care sa impartasesti bucuriile, femeia Berbec este persoana ideala. Te va asculta cu calm, intelegere si atentie si o sa aiba, pentru fiecare situatie in parte, cel mai bun si mai competent sfat. O calitate in plus pe care o are femeia Berbec este aceea de a recunoaste cu naturalete ceea ce nu stie. Nu te va induce niciodata in eroare si te vei putea baza pe opinia, sfatul si ajutorul ei.

Femeia Berbec este o femeie puternica. Nu este vorba de forta fizic, ci despre puterea emotionala, care este mult mai importanta decat puterea fizica. Femeia Berbec este suficient de puternica pentru a lupta pentru drepturile sale si pentru drepturile altora. Este curajoasa si increzatoare in puterea ei si asta pentru ca mereu este foarte corecta si sine si cu cei din jur.

Femei independente. Femeia Berbec este independenta si sigura de sine. Spre deosebire de multe alte femei, ea nu are nevoie de cineva care sa o sustina. O poate face perfect singura. Stie cum sa aiba grija de ea si de cei din jurul ei. Independenta femeii Berbec este una din armele sale.

Foarte buni prieteni. Daca printre prietenii tai ai o femeie Berbec este bine sa stii ca te poti baza mereu pe ea. Iti va oferii exact ajutorul de care ai nevoie pentru a depasi un moment dificil. Sunt prieteni de incredere.

Senzualitate. Femeia Berbec este o femeie frumoasa. In plus nu face eforturi speciale pentru asta. Este frumoasa oricand, indiferent de context. In plus este considerata una din cele mai senzuale femei ale zodiacului. Orice barbat o sa fie mandru sa aiba alaturi de el o femeia Berbec.

O femeie Berbec isi pune mereu in valoare partenerul cu stralucirea ei naturala si sincera.

Citeste si caracteristicile zodiilor de foc

 

Comments

comments

Leave a Reply