Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Ce au in comun femeile Rac

Ce au in comun femeile Rac

 

 

Se spune despre femeile Rac ca sunt adevarati ingeri. Iata ce au in comun femeile Rac si de ce acestea sunt considerate de toti cei care le au in preajma ca fiind absolut minunate.

Sensibilitate. Femeile Rac sunt sensibile pana la limita. Femeile Rac au inima de ceara care se topeste foarte usor. Gasesti in ea un bun sfatuitor, un camarad si un foarte bun prieten. Dar femeia Rac este un aliat numai daca este convinsa ca ai dreptate, iar judecata ei nu greseste niciodata.

Protectiva. O femeie Rac isi va apara familia cum putine alte femei stiu sa o faca. Este mereu in spatele celor dragi, gata in orice moment sa-i ajute sa-i salveze, sa-i scoata din incurcaturi. Este perfecta ca mama, prietena, sotie si fiica. Inspira incredere si are comportamentul unui inger pazitor.

Responsabila. Nu este niciodata neglijenta cu problemele celor dragi si isi respecta toate angajamentele indiferent cat sunt de mici sau de mari, cat sunt de usoare sau de complicate. Te poti baza pe ea indiferent de situatie, iar daca ai angajamentul si promisiunea unei femei Rac poti sa fii sigura ca o va duce la indeplinire.

Fidela. In lumea de azi putine alte femei pot sa dovedeasca fidelitatea pe care o poate arata o femeie Rac. Ramane cinstita si credincioasa, fie ca este vorba de iubire, prieteni sau familie. O femeie Rac nu tradeaza, nu minte, nu inseala.

Modestie. Nu conteaza daca este o femeie oarecare in mijlocul familiei ei sau o printesa. O femeie Rac o sa straluceasca si o sa fie una din cele mai simple, mai dragalase si mai modeste femei. Femeia Rac nu stie ce este mandria, trateaza pe toată lumea din jurul ei cu multa caldura si cu o atitudine egala. Din pacate este putin nesigura pe ea, nu-si cunoaste mereu valoarea si calitatile.

 

Comments

comments

Leave a Reply