Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Ce efecte are eclipsa de luna albastra asupra zodiilor

Ce efecte are eclipsa de luna albastra asupra zodiilor

Azi are loc prima eclipsă de lună a acestui an, fenomenul astronomic fiind foarte rar pentru ca este cea de a doua luna plina de pe parcursul unei luni calendaristice, fenomen numit de astronomi ”lună albastră”. În plus Luna se află în perioada în care este foarte aproape de pământ ea fiind percepută ca fiind mai mare decat este de obicei, și mai luminoasă decât în mod normal.

Dincolo de fenomenul astronomic, care ține doar de dansul astrelor, eclipsa de lună este un moment magic pentru astrologi, care știu să vadă acolo unde nu se vede. Luna guvernează partea feminină, emoțiile și trăirile interioare, intuiția, premonițiile astfel că această eclipsă de lună albastră va influența partea intimă, sufletească, emoțională a fiecăruia dintre noi. Cum? Iată care sunt detaliile pentru fiecare zodie în parte.

La modul general eclipsa va genera un val energetic pozitiv care va aduce motive temeinice de bucurie pentru toți nativii,  liniștea în cuplu, și pentru unii nativi beneficii financiare. Dar nu pentru toți!

Berbec – Eclipsa de lună albastră aduce vești bune, mai ales pe plan sentimental. Iubirea plutește în aer pentru acești nativi, dar și ispitele pentru cei care sunt deja într-o relație serioasă. Nu jucați jocuri de noroc, și nu faceți investiții în perioada imediat următoare.

Taur – Eclipsa de lună albastră aduce avantaje profesionale pentru acești nativi, emeile fiind cele mai avantajate și cel mai bine susținute. Taurii vor fi puși să aleagă între carieră și familie, vor încerca să le împace pe amândouă. Efectele acestei eclipse vor fi accentuate de următoarea eclipsă de luna din 15 februarie 2018, dar până atunci pentru acești nativi va fi o  eternitate.

Gemeni – Nativii au fost încercați la capitolul sănătate, iar acum schimbările vin pe o vitalitate scăzută. Gemenii vor avea nevoie se surse de energie pe care le vor gaăsi în susținerea celor apropiați și în dragostea lor. Gemenii au o viață echilibrată, iar eclipsa le va da ritmul obișnuit peste cap.

Rac – Femeile Rac care își caută un loc de muncă îl vor găsi, pentru că vor ști cum să negocieze. Dacă vorbim de conducerea unei afaceri, aspectele sunt mult mai favorabile, deoarece se vor găsi noi soluții de a face bani, poate se va găsi un nou sediu, chiar peste hotare. Tot ce ține de administrare, de investiții, de comerț, de idei geniale, acum este bine aspectat.

Leu – pentru ei luna albastră și eclipsa aduce stabilitate și un plus de energie pe care îl vor folosi pentru a începe noi drumuri, noi proiecte. Vor fi cazuri în care nativii Leu care sunt singuri își vor întâlni sufletul pereche în acestă perioadă, dar vor avea mari probleme în a îl recunoaște.

Fecioara – nativii acestei zodii au sentimentul că au ajuns la capătul puterii. Sunt în plină criză existențială și trebuie să facă ceva pentru a ieși din acest clește. Ar fi indicat să elaboreze un plan de reorganizare, să încerce să își ofere mai multă atenție și libertate în gândire, căci în caz contrar problemele fizice și psihice vor începe să își facă simțită prezența. Fecioarele rămân ancorate în partea materială și logică și pentru aceasta vor face mari și regretabile compromisuri.

Balanța – Această eclipsă poate să aducă o nouă relație, un copil acolo unde relația este deja întemeiată de ceva timp. Balanțele își vor oferi dragostea celor care le-au susținut în ultimii 7 – 8 ani de zile, încercând să îl recompenseze pe cel drag prin cadouri, excursii, declarații de dragoste. Vor fi și Balanțe care vor trece prin momente dificile, dar au capacitatea să le depășeașcă cu bine.

Scorpion – Deși această eclipsă va fi plasată pe axa profesională, Scorpionii vor culege roadele depuse acum abia în vară, dar până atunci oportunitățile lunii ianuarie sunt demne de luat în calcul, de aceea vor profita din plin de anumite propuneri, provocări, poate și de un zvon. Cert este că ei vor fi oamenii potriviți la locul potrivit. Au șanse majore în a găsi un loc de muncă fantasitic excat pe măsura capacității și performanțelor lor.

Săgetător – Simt nevoia de a studia ceva în plus pentru a face față noului val de cerințe la muncă. Această eclipsă aduce în actualitate ceea ce au intuit în august 2017, referitor la tendințele de orientare a lumii din punct de vedere financiar, iar acum este momentul să acționați.

Capricorn – Această eclipsă vine să aducă roadele muncii depuse, mulți nativi simțind că au dat lovitura pentru următorii 30 de ani, ceea ce este adevărat, numai că este nevoie de un volum de muncă imens, iar succesul va ieși la suprafață în următorii 3 ani. Sentimental, se vor face câteva schimbări, de la caz la caz. După cum se observă în relațiile existente, tensiunea deja întrece orice limită.

Vărsător  Ei sunt vedetele acestui eveniment, se simt împliniți, caută prin orice mijloace să-și facă planuri de viitor, în special profesional. Vărsătorii simt că totul este prea frumos ca să fie adevărat, ceea ce așa și este, deoarece peste 3 ani vor vedea cine le este cu adevărat alături. La muncă, au un randament bun, se simt plini de viață, ceea ce este de bun augur.

Pești – Starea psihică contează în această perioadă, și vor fi momente în care Peștii vor simți că sunt răsfățați de Univers, dar, totodată, vor retrăi unele amintiri neplăcute din ultimii ani și vor dramatiza totul. Cei ce au probleme psihice vor fi cei mai afectați, de aceea căutați să vă ancorați în ceva solid, credința putând fi un liman bun.

Citeste si:

 

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply