Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Ce flori să oferi în dar unei femei în funcție de zodie?

Ce flori să oferi în dar unei femei în funcție de zodie?

horoscop floral

Un cadou floral de la o florărie online din București poate fi soluția ideală atunci când vine vorba de ocaziile speciale din viața unei femei dragi. Dacă încă nu te-ai decis asupra buchetelor cu care să faci impresie plăcută, poți alege florile în funcție de zodia destinatarului. Iată horoscopul floral:

Berbec

Semn de Foc, nativa Berbec emană energie și optimism prin toți porii. Florile care i se potrivesc cel mai bine sunt cele care se deschid la lumină, cum ar fi lalelele și bujorii. Îi poți comanda de la o florărie online din București un buchet de flori elegant care cu siguranță o va bucura nespus.

Taur

Fire romantică și iubitoare de tot ce înseamnă frumos, nativa Taur va fi plăcut impresionată dacă îi vei oferi un buchet de flori de la o florărie online din București care să conțină miniroze și orhidee. Îi plac lucrurile diafane și delicate.

Gemeni

Femeile Gemeni sunt firi dinamice și explozive, prin urmare trebuie impresionate cu ceva măreț. De ziua lor, le poți oferi drept cadou un buchet floral format din crini și hortensii în culori accentuate. Te vei putea decide imediat dacă te orientezi către o florărie online din București.

Rac

Sensibilă, emotivă și delicată, nativa Rac este impresionată de astfel de gesturi simbolice care exprimă iubire și admirație. Cel mai bine i se potrivesc magnoliile, întrucât îi conferă o stare de bine atunci când le are în casă.

Leu

Cu o personalitate puternică, nativa Leu iubește luxul și adoră să primească în dar buchete impresionante de flori cu care să se mândrească. O poți impresiona cu un număr mare de trandafiri roșii de la o florărie online din București pentru a face un cadou pe măsură.

Fecioară

Femeia Fecioară este atentă la detalii și are tendința de a analiza fiecare cadou pe care îl primește, prin urmare nu trebuie să dai greș cu buchetul de flori ales. Cel mai bine mizează pe minitrandafiri de culoare roz în combinație cu iriși, astfel încât să fie surprinsă în cel mai plăcut mod.

Balanță

Fire echilibrată și conservatoare, nativa Balanță preferă florile clasice, fără prea multe artificii care să distrugă frumusețea naturală. Îi poți oferi în dar un buchet de trandafiri și cale care să exprime bun-gust și rafinament.

Scorpion

Femeia Scorpion adoră secretele și misterul, deci trebuie să îi oferi un cadou floral care să o surprindă în totalitate. Poți recurge la ideea de a-i oferi un buchet de anemone, spre exemplu, în momentele în care se așteaptă cel mai puțin, cum ar fi dimineața când se trezește sau atunci când este la birou.

Săgetător

Recunoscătoare pentru orice dar primit, nativa Săgetător știe să se bucure de lucrurile mărunte din viața ei. Așadar, o poți face să zâmbească cu un buchet de flori simplu care conține gerbera colorată și cu siguranță va fi încântată.

Capricorn

Rezervată și serioasă, nativa Capricorn nu pune preț pe orice lucru material, ci apreciază numai cadourile făcute cu suflet, care au capacitatea de a transmite un mesaj puternic. Câștigă-i încrederea și aprecierea cu un buchet simplu de orhidee cymbidium verde.

Varsător

Fire artistică și vizionară, femeia Vărsător pune accent pe originalitate și nonconformism. Îi place tot ce e extravagant și ieșit din comun, așa că vei reuși să o impresionezi numai dacă alegi un buchet de la o florarie online din București care să conțină flori exotice.

Pești

Dacă există o floare care să îi placă nativei Pești aceea este cu siguranță hortensia. Îi poți oferi în dar un buchet de hortensii mov, o culoare în ton cu starea ei de spirit mereu visătoare și idealistă.

 

 

Sursa: Adserving iAgency.ro

Comments

comments

Leave a Reply