Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Ce frici ne caracterizează în funcţie de zodie?

Ce frici ne caracterizează în funcţie de zodie?

Frica este un sentiment care ne ajută să conştientizăm mai bine pericolele şi să ne cunoaştem slăbiciunile. Aceasta poate să fie mai accentuată la unii şi mai mică la alţii şi poate să fie declanşată de diverşi factori, de la om la om. Conform astrologilor, se pare că horoscopul zodiei poate să spună care sunt fricile caracteristice fiecărui nativ în parte. Iată, aşadar, ce scrie în zodiac despre ceea ce ne face să tremurăm şi ce caracterizează fiecare zodie în parte.

Ce frici caracterizează berbecul?

Berbecul este o zodie temerară, care se aruncă în orice provocare cu capul înainte. Cea mai mare frică a acestei zodii vine tocmai datorită situaţiilor riscante în care s-a pus de-a lungul timpului: îi este frică de a nu simţi frică. De regulă, teamă este o pavăză pentru primejdii, iar lipsa ei poate duce la adevărate dezastre.

De ce îi este teamă taurului?

Taurul este una dintre zodiile care iubeşte să fie în centrul atenţiei. Orice taur este înconjurat de prieteni, are mereu activităţi interesante şi se simte fericit doar atunci când are cu cine să împartă momentele plăcute. Tocmai de aceea, cea mai mare frică pe care o găsim în sufletul taurului este de a fi considerat plictisitor. Un nativ al acestei zodii ar da orice să nu fie singur, fără niciun prieten.

Temerile nativului Gemeni

Orice horoscop va dezvălui anumite vulnerabilităţi pentru gemeni. Aceasta zodie se caracterizează printr-o sensibilitate foarte mare, ceea ce stârneşte şi cea mai mare frică pe care o are. Astfel, aproape orice nativ din gemeni se teme că îşi va dezvălui sensibilitatea în faţa altor oameni şi că aceştia vor profita de ea.

Racul şi frica sa cea mai mare

Toată lumea ştie că racul este un familist convins. Odată ce a pus ochii pe o persoană de sex opus care să îi ofere liniştea sufletească, racul se poate declara un nativ fericit. Cea mai mare frică pe care o întâmpină orice rac este aceea de a divorţa. Un divorţ este un coşmar uriaş pentru acest semn zodiacal şi cu siguranţă îl poate distruge din punct de vedere psihic. Totuşi, racii se păstrează mereu optimişti şi încearcă să nu ia în calcul o astfel de posibilitate.

Temerile leului

Nativii din zodia Leu ar trebui, în mod normal, să nu se teamă de nimic. Totuşi, aceştia au momente în care sunt nesiguri şi le este teamă că oamenii îi vor respinge. În cele mai urâte coşmaruri, leii sunt respinşi de persoanele dragi pe motiv că sunt mult prea plictisitori.

Fecioarei îi este greu să îşi atingă scopurile din cauza temerilor

Nativii din zodia Fecioara sunt persoane care inovează şi care au mereu scopuri parete. Totuşi, teamă de a fi trataţi diferit atunci când ajung la o anumită tinta îi face să dea înapoi. Odată ce trec peste această teamă însă, fecioarele se pot bucura de extrem de multe momente de succes, atât în viaţa profesională cât şi în viaţa personală.

Balanţa nu este atât de echilibrată precum s-ar crede

Balantele sunt cunoscute pentru echilibrul de care dau dovadă. Totuşi, au o teamă mare care i face să citească mereu horoscopul dragostei şi să caute cu pasiune o persoană alături de care să îşi petreacă întreaga viaţă. Balantele se tem că vor rămâne întotdeauna singure, fără iubire, ceea ce face nativii din această zodie să fie destul de vulnerabili.

De ce îi este frică scorpionului?

Scorpionii au şi ei o temere mare. Oricărui scorpion îi este frică să împărtăşească secrete cu cei din jur, deoarece îi este frică să fie judecat sau mai rău, îi este frică de faptul că secretul său va ajunge şi la alte persoane.

Care sunt lucrurile care nu îl lasă pe săgetător să doarmă?

Săgetătorii sunt persoane destul de egocentrice. Îşi închipuie cu greu că pot să iubească pe altcineva mai mult decât îşi iubesc propria persoană, de unde şi cea mai mare temere pe care o au. Orice săgetător are un singur coşmar: să aibă nevoie de altcineva mai mult decât are acea persoană nevoie de el.

Capricornul şi ceea ce îi generează lui frică!

Orice capricorn prefera să se descurce singur atunci când este cazul să o facă. Tocmai de aceea, cea mai mare frică pe care o au nativii din această zodie este de a rămâne fără putere şi de a fi nevoiţi să ceară ajutor. Din acest motiv, vor încerca tot timpul din răsputeri să ducă de unii singuri lucrurile la capăt şi nu se vor feri niciodată de provocări, oricât ar fi de mari.

Ce îi face pe vărsători să tremure e frică?

Vărsătorii nu doresc să se simtă izolaţi şi de asemenea, se tem de faptul că îşi vor pierde discernământul. Lipsa unei gândiri logice îi face pe aceşti nativi să îşi facă mereu planuri şi să găsească soluţii care să le confirme că sunt cu picioarele pe pământ. Este puţin probabil că un astfel de nativ să îşi asculte zodiacul sau să citească un horoscop chinezesc 2018, deoarece încearcă să se bazeze pe lucruri mult mai pământene.

Peştii au şi ei o serie de temeri care îi copleşesc

Pentru peşti nimic nu este ce pare a fi. Cea mai mare temere pe care o are un nativ din aceasta zodie este e a realiza că oamenii din jur sunt prefăcuţi. În cele mai mari coşmaruri, peştii realizează că prietenii de o viaţă au, de fapt interese ascunse şi încearcă să profite de ei.

Fiecare om are temeri, iar aceste temeri sunt bune şi constructive. Acestea nu trebuie să fie îndepărtate, deoarece în felul acesta se poate pierde simţul realităţii. Pentru a înfrânge o teamă, tot ceea ce trebuie să fie făcut este că aceasta să fie cunoscută cât mai bine. O teamă conştientizată este o teamă care nu poate să genereze decât succes pe termen lung.

Sursa foto – Pinterest

Autor-  Antonio

 

Comments

comments

Lasă un răspuns