Esti aici
Femeia.ro > De ziua noastra > Ce job se potriveste cel mai bine zodiei tale?

Ce job se potriveste cel mai bine zodiei tale?

Leu

Desi au nevoie de atentii speciale, Leii merita tot efortul, deoarece sunt creativi, dinamici si inventivi. Sunt persoane care lucreaza foarte bine in pozitii inalte, potriviti pentru a fi artisti, decoratori sau ghizi. Leilor le surade si ideea unei cariere care sa le aduca prestigiu, cum ar fi cea de doctor, avocat sau director.

Fecioara

Atentia Fecioarei se potriveste perfect cu slujbele orientate pe servicii, deoarece se pricep sa anticipeze nevoile celorlalti. Fac o treaba excelenta ca personal in restaurante, hoteluri sau centre de spa si infrumusetare. De asemenea, Fecioarele au o memorie foarte buna, ceea ce le recomanda ocupatia de editor, cercetator sau profesor, iar faptul ca se pricep sa jongleze cu cuvintele le-ar putea aduce o cariera de critic literar sau de scriitor.

Balanta

Fermecatoarea Balanta lucreaza cel mai bine in activitati care presupun interactiunea cu publicul. Artisti innascuti, reprezentantii acestui semn zodiacal graviteaza catre slujbe care presupun design, muzica sau dans. Nativii din Balanta sunt extrem de gratiosi, prin urmare buni ambasadori.

Scorpion

Auto-motivati, nativii din zodia Scorpionului se descurca cel mai bine in meserii care necesita concentrare. Pot ajunge chirurgi sau avocati foarte buni, dar pentru ca nu le place sa fie examinati, ar trebui sa primeasca multa libertate odata ce si-au dovedit calitatile. Le place si misterul, de aici calitatile pentru a deveni buni politisti, detectivi sau psihologi.

Sagetator

Entuziasmul si optimismul Sagetatorului cer slujbe care ofera multe provocari. Sunt persoane care nu suporta rutina si mai degraba ar prefera sa fie mereu pe drumuri, decat sa stea in spatele unui birou toata ziua. Nu numai ca nu le plac joburile sedentare, dar Sagetatorii se descurca bine si cu ocupatiile care implica o anumita doza de risc si multe responsabilitati, cum ar fi dresajul de animale sau antrenamentul sportiv.

Capricorn

Capricornii sunt responsabili si atenti, asa ca au nevoie de un post care sa implice un grad ridicat de responsabilitate. Vor accepta destul de rar sa se afle in postura de subordonat si niciodata pentru prea mult timp. Chiar daca sunt manageri sau administratori, te poti baza pe ei ca vor face o treaba buna. Domeniile recomandate sunt cel bancar si constructiile.

Varsator

Nativii din Varsator vor avea rareori slujbe conventionale, pentru ca le place sa dea o nota unica muncii lor. Ingeniosi si intelectuali, Varsatorilor le plac joburile care le permit sa exploreze, sa inventeze si sa se lase purtati de imaginatie. Pot fi buni oameni de stiinta si ingineri si vor fi mereu atrasi de cauzele umanitare.

Pesti

Intuitivi si cu imaginatie, Pestii sunt artisti prin definitie. Prefera munca de creatie, fie ca este vorba de coafura, design sau jurnalism. Pentru ca sunt foarte milosi, li se potrivesc ocupatiile de asistenti medicali, lucratori sociali, terapeuti si chiar veterinari. Nu in ultimul rand, Pestii lucreaza cel mai bine atunci cand isi pot face singuri programul si se pot bucura de intimitate.

Berbec

Berbecilor le plac provocarile, competitiile si au spirit antreprenorial. Lucreaza foarte bine pe baza de comision, mai ales atunci cand primesc recompense din vanzari. Nascuti pentru a fi eroi, Berbecii se descurc excelent ca soldati, politisti sau salvamontisti. Relatiile publice si publicitatea le-ar putea trezi interesul, pentru ca se pricep sa promoveze orice.

Taur

Nativii din Taur au nevoie de cariere care le ofera stabilitate. Sunt dispusi sa lucreze peste program, atata vreme cat vor avea un salariu avantajos si timp pentru concediu. Senzualitatea lor ii face sa lucreze bine cu florile sau cu lucrurile de lux, iar cei pe care Mama Natura i-a inzestrat cu o voce melodioasa pot deveni cantareti de succes.

Gemeni

Gemenilor le trebuie o cariera care sa le ofere stimulare intelectuala. Desi nu vor agrea niciodata ideea de a lucra peste program, ei pot fi la fel de productivi in timpul unei zile de lucru cat altii intr-o saptamana. Pentru ca lucreaza bine in conditii de stres, nativii din Gemeni ar putea avea posturi de reprezentanti ai serviciului cu clientii sau telefonisti. De asemenea, li se potriveste cariera de profesor sau cea de scriitor.

Rac

Empatici si milostivi, Racii se simt cel mai bine daca au o slujba care presupune ingrijire. Fie ca este vorba despre lucrator social, dadaca sau gradinar, toate se potrivesc natural nativilor din Rac. Au un dar de a face bani din orice, asa ca sunt perfecti pentru slujbele de brocker sau de director. Nativii acestei zodii se descurca bine si in departamentele de resurse umane, pentru ca sunt discreti, de incredere si inzestrati cu mult tact.

Comments

comments

Lasă un răspuns